Puiuti de Randunici 2008!! (336)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tuchi, umarul meu iti apartine, sa te sprijini pe el, sa para greutatile mai usoare

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

blanca faine poze..

6 kg eu zic ca e ok, nu? dupa parerea mea..ca la cat am trac cu galushka sa ajunga la 6 numa eu stiu...la 2 luni vaea 5 kg si abia la 4, sau chiar la 5 luni a ajuns la 6 kg...tareee greu...deci eu zic ca e ok!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Claudia, si erau mari reducerile? Ca ma faci sa imi para rau ca nu le-am prins :). Am vazut pozele cu fetita ta, ce frumos picteaza ea acolo! La ce cresa ati dus-o?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

mmmm, nu chia asa de mariii, adica nu am vazut ceva spectaculor, mi-am luat un sutien de la jolidon reducere 30%, dar erau produse si cu 20%....la leonardo nu era nici o reducere, la fox nu mare lucru, la ccoccodrilo tot asa cate un pic....
mai mult asa sa te plimbi sa iti clatesti ochii...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

faza naspa a fost cand am ajuns acasa...ma uitai din parcare, lumina stinsa.....intru in casa..si o aud pe galushka: mami, mami! era la randunoi in brate..si ma striga...a mai bagat juma de bibe de lapte si apoi pana la 8 cand a venit peste noi in pat...

gata am terminat papa: ciorba de vita si fsole verde...sa vedem ce succes am cu fasolea verde..oricum cand se trezeste aveam meniul pregatit: ficatel cu mamaliguta...dar il facem atunci sa fie proaspat!

dulce nu fac, mi-a trimis socra...., fac maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

rpd,rpd si telegrafic, asa, ca-s in intarziere, nepensata, nemanichiurata and so on
taaare fain fu in parc cu copilasii, m-am distrat muuult sa-i vad jucandu-se, toti sunt dementiali...Rzvan de Clau s-a jucat fotbal cu husbandul si cu Mufa, Rebe, o falcoasa scumpa,pozeaza ca un fotomodel, Sanziana, iar identica Mufa in manifestari:)), Dudell foarte autoritar cu proprietatile personale, cu un zambat ravisant de-a dreptul!!
claudia TU scuza-ma, ca eu sunt dusa complet, am vazut Unirea si am intrat in trepidatii, uitand ca tu esti in Bv si clar e vorba de locuri diferite!ma miram eu de asa ceva in Bucuresti

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si eu am auzit ieri la kiss fm despre noaptea reducerilor la Unirea in bv si bucuresti,dar cum stiam ce magazine sunt la noi ,nu m-am deranjat sa merg..dar imi pare rau ca nu v-am zis voua,ca sigur in bucuresti e altceva.
Mihutza,Andra-scumpa ca de obicei
Tuchi,multe
Simo-Mimo,bine ca nu te-ai suparatca ar fi fost culmea ca niste reptile sa strice totul!

Noi am fost sa luam peste,legume,fructe si ma asteapta toate sa le gatesc si am asa un chef!Urati-mi spor la treaba

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Buna dimineata!
fierbinte si aromata va ofer, si un ceiut pentru amatoare!( vedeti ce generoasa sunt azi?!)
Cer la schimb o imbratisare ca am nevoie!

Catalina, mami de si

Multumim pt ceai.
Intr-adevar nimic nu-i mai bun decat un ceai cald cu lamaie de inceput ziua.

Tuchisor uite aici de la mine si un rand de pusici
Daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani mami de Naty!

Olga ce mai face Ho-i? I-a trecut febra?

Bubule cred ca doar cand vei face scoala de soferi iti vei putea da seama daca e pt tine sofatul sau nu.
Tin minte cand povestea mami-papa (sper sa nu confund persoana) ca era un dezastru la volan, parca a dat si un exemplu cum a smuls oglida. A mai luat niste lectii de sofat si apoi a reinceput sa sofeze ca se plimba inainte cu cataloage grele si-i era tare greu fara masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Nico ala de la Cluj ne-a repezit care lucreaza cu cel
la care mergem
vedem ce va fi luni
inretimp am primit si rezultatul de la hemoleucograma
al lui Marc si e anemiv
in loc de 12 e 10 hemoglobina
trebuie sa ii dau Fe
este ceva sirop cu fe natural?

Claudia cred ca e bine 6 kile,important e ca a inceput sa
manance

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,mami, mami,mami,mami,
CE MAI FACETI???
Simo, spor la treaba!Si sper ca daca vii in Bucuresti rezisti la mai multe cafele, ceaiuri, ciocolate calde ,nu??? Astept un semn de la tine
Eu am facut sarmale de post, prima data in viata mea Inca nu-s gata dar sper sa nu fi muncit degeaba
Afara a fost bine, noroc de vreme frumoasa ca altfel nu stiu ce ne faceam in casa atatea ore E minunat sa-i vezi pe picii astia care mai ieri erau in burtici, cum stau ei adunati si se mira toti de "o margica" sau cum se imburica si-si revendica proprietatile Sunt f scumpi toti...al meu tot e altfel (mai retras, mai independent, mai posesiv, mai razgaiat) sau imi concentrez eu atentia doar pe el si nu pot fi obiectiva In fine, cea mai cuminte :REBEEEE! Cea mai hotarata :ZANAAAA! (cand se duce ea undeva are o figura asa mandra de zici ca-i chemata de urgenta, persoana importanta ), cel mai energic :MUFAAA! si cel mai cel , care i-a troznit Zanei o minge in cap si unui copil o lopata peste ochi (dar tot el plange cel mai tare ) :Dudeeeelll!
Am mai stat un pic dupa ce ne-am despartit, am gasit un leagan liber si s-a hatanat Dudel in voie vreo 15 min , am cumparat locomotiva Thomas si o carte f frumoasa careia i se deschid niste ferestre la fiecare pagina sa vada cupilul :ce se vede pe geam, ce e in dulap, ce e in spatele cartilor...si gata, papa si somn. Tati si Teo i-au luat cumparat popice, abia astept sa vad daca il vor pasiona
Ma duc la sarmalele mele, sa fiti cuminti !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput