Puiuti de Randunici 2008!! (336)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Hello
Vad ca fetele care au fost in parc sunt obosite, nu vrea nimeni sa va dea raportul asa ca o voi face eu ![]()
Vreme superba la Bucuresti, stimati telespectatori
! S-au intalnit azi copii frumosi si cuminti (unii
), fiecare cu masinuta, cu caruta , cu lemnul si cu creta lui
S-au jucat, s-au imbrancit, au ras , au plans, unii chiar au recitat poezii (Matei de Valentina
) Incet incet cred ca incep sa se cunoasca, mie azi mi s-a parut ca Zana il recunoaste deja pe Vladutz (plus ca se fereste de el, deci stie ea ce stie
. Ursuletul si Steful au facut "gasca" separata o vreme, fiind ei CEI MAI CUMINTI COPII din orasul acesta
. Sebul si Vladul s-au pupat intr-un final si au ras si si-au arata reciproc limba, dintii si alte cele la nivelul capului
Ilinca ne-a "terminat" cu pictura ei faciala, un flurure roz nemaipomenit si nemaiintalnit!
Ma apuc sa fac tort de mere a la Simo, a la Edith!
Frate, daca nici pe site-ul cu prajituri lumea nu e calma ![]()
Va pup!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Ei, tot am uitat sa va spun ceva:
Ca exact cand intram in parc ne-am intalnit cateva secundele cu familia Clodute 
Si stiti ceva?
Clodute nu 
si era neschimbata
Cei doi copii absolut minunati
Patricul mic cuminte rau, in brate la mami ! Iar zana roz dormea pe umarul lui tati ca un ingeras 
Tati f sociabil si glumet
Pacat Clodute ca nu te arati mai des si plangi asa mult, ca zau ca ai cu ce te mandri si de ce te bucura
Si in incheiere, va mai spun ca la intoacere l-am gasit pe Mimu negru de suparare , busise masina lui cea noua si mandra-n soare!
Bineinteles ca nu era el de vina, norocul lui ca e intersectie monitorizata video si spera ca le mergeau alora camerele, are si un martor ....dar circul circ ramane : politie, asigurari, reparatii, nervi, etc. Cica pace in familie duminica la pranz :ASI!
Mai bine il luam in parc, altadata nu il voi mai lasa singur nici pe el 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
mimonix spune:
Ma, vad ca va arde de recompense
Nicio problema ca eu de chiloti si de sutiene am mare nevoie
Pot sa fie acelsi model ca cele pentru Gudinde , ca-mi plac si nu ne dezbracam in aceleasi locuri ![]()
Luny ma bucur ca v-ati distrat si-ti multumesc pentru descrierea "varsatorului"
Bunicul meu a fost "varsator" si eu l-am iubit mult, a fost un om exact asa cum l-ai descris tu pe baiatul acela. Asa sa dea Dumnezeu sa fie si Dudellul meu ![]()
Zoze sa va fie de bine distractia si sa stapaniti sanatosi cumparaturile! Si sa stii ca de la craciuneala ta, imi suna in minte incontinuu little drummer boy
Numai ca nu se potriveste deloc cu primavara de afara
, mai asteptam!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
natynic spune:
Noi ne cerem scuze pt absenta, taare ne-am fi dorit sa ne vedeti...da' ne-a facut tati o supliza
Dupa 3 ani de lupta absurda intr-un proces intentat cu o rautate incredibila de unchiu-sau, randunoiul a castigat terenul mostenit de la tatal lui siii...azi ne-a dus sa vedem locul. Ma asteptam la cine stie ce parcela arsa de soarele Baraganului; cand colo, la 80 km de Bucuresti avem acum o frumusica bucata de pamant, pe deal, la 10 minute de mers pe jos e o padurice in care susura un parau curat cu pietricele pe fund, e liniste si pace...Terenul e la drum unde sunt trase gaze si electricitate asa incat, cu ajutorul lui Dumnezeu, rabdare si chibzuinta in cativa ani ne-am putea ridica o cascioara ieftina de vacanta. Am fost incantata, nu-mi inchipuiam ca e asa frumos, acum sunt libera sa visez ca Iulia o sa aiba parte si de altceva decat de betoanele din Bucuresti cum a fost cazul meu, care nu am avut niciodata o "tara"
Acum gargarita doarme si cum se scoala o tulim la petrecerea de copii de care va ziceam, la care cu juma de gura pana la urma ne-a lasat tati...
Ati mai pus si voi ceva la cale pt maine sau poimaine? Simo??? Viiiii????
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
salut!
in consens cu raportul Simonei sunt si io!
Mimo, nu pot sa-ti zic unde avea sotul parcata masina, am mai mers juma' de ora!
Si oricum a comentat ca celelalte fete n-au venit cu barbatii!( Il ratase pe Cata al Oanei!)
Data viitoare ori vin io singura ori voi insotite!
Anyway, ce copii minunati avem, o sa pun si poze mai incolo, deocamdata tre' sa pun pestele la cuptor!
Mimo, ce nsaol cu masina!
mimonix spune:
Naty, sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de/pe el !
Tuchi, TOATE fetele cu DOI copii erau cu sotii: Bubu, Clodute si tu!
Eu aveam ajutorul meu !
Ce tura-vura,oricum am zis ca data viitoare vine si omu' ca singur nu-l mai las 
Teo a plecat la intalnire, Mimu e pe la Udriste
iar eu cu Dudelu' ..ofof, maimai!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
gudinde spune:
Mimo,
Dar ala si-a recunoscut vina?
Daca da, exista formularul acela care-l completeaza ambele parti si direct la asigurator la constatare.
In rest, ma retrag ca si asa 
VALENTINA C spune:
Cum ma asteptam, Matei a adormit in masina si s-a mai trezit la 4.15.( in casa, in caz ca va gandeati ca am stat cu el in masina atata
)
Ma bucur ca ne-am vazut azi, chiar daca in viteza copiilor. Vitezomana principala a fost Zana, care a fost insensibila la strigarile lui Matei...Nici nu l-a bagat in seama decat tarziu..
. Dar de pe urma curselor ei profita mami, care a mai slabit in ultima vreme..![]()
Eu am avut mai mult timp sa stau de vorba cu Clodet si sa-i admir pe Karo si Patrick. Am schimbat impresii/ de fapt am ascultat impresii despre cum e cu doi copii mici. Sper sa ne vedem mai des...
Stef chiar ca e cuminte, fata...Si daca eu zic de Matei ca e cuminte, de Stef, ce sa mai zic....
Si mi-a placut de Vlad ca s-a jucat cu Matei...
Dudelul e un copil care stie ce vrea, nene...Si vrea multe
...O sa faca cariera copilul asta in ce domeniu o sa vrea el
...Si imi pare rau de masina, Mimo 
Sebi era cam adormit, n-a avut timp sa discute cu Matei...As fi fost curioasa sa vad cum stau ei de vorba...
Eu am ramas socata cand am vazut-o pe Ili tunsa scurt, fiindca nu vazusem decat poza cu Seb tuns. Si era data cu luj ca mami.
..
Ursuletul era hip-hopper adevarat. Aproape adormise cand i-am lasat eu . Fata, trebuia sa-mi spui ca stai mai departe de semafor, ca te duceam pana acasa...
Si sa le zic fetelor: avea o fusta de o palma Ursuleata 
Naty si Bitza, ar fi fost frumos sa veniti, dar n-au intrat zilele in sac...Super surpriza, naty...Sa-l stapaniti sanatosi si fericiti...
Tuchi, vreau si eu pozele....
Si sa ma laud ca am gatit rapid 3 feluri de mancare ![]()
M-am intins de....![]()
Valentina cu
Matei si
29+ cu Luca
mimonix spune:
Nu si-a recunoscut vina AIA , ca era o ea ! Din pacate gravida si cu copil mic in scaun , in spate ! Doamne fereste, bine ca aveau toti centurile puse. Mimu a avut martor un pieton pe care aia mai-mai sa-l calce
Ceilalti (banda 1 si 2) oprisera si ea ea vrut a fortat nota sa prinda un galben ceva
S-a facut zob masina, ei n-au avut nimic...astept sa vina mimu sa vad ce-a facut 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Kya spune:
Hello si de la mine!
Ce ma bucur ca am prins azi intalnirea!
Habar n-aveam de ea, ca nu mai intrasem pe forum. Si cand colo, peste cine dau la locul de joaca...
Mimo si eu cred ca l-a recunoscut pe Dudelle, ca s-a lasat pupata in final 
Clodute are dreptate Mimo, nu mai plange ca nu ai de ce! Parol!
mamica frumoasa
Vali pe mine m-a dat gata Matei cu cate vorbeste. Isi spune ambele nume!!! si a mai strigat-o si pe Sanziana pe nume
. Ar trebui sa-i dea lectii, ca la cum balmajeste fii-mea, cred ca o sa fie la scoala pana o sa-si spuna numele ![]()
In rest pe Bubu n-am apucat sa o vad mult, ca au plecat mai repede. Pe Ursuletul cel cuminte, l-a zgaltait copila mea zurlie in balansoar, de abia se tinea saracu' ![]()
Mi-a zis si Sebul cum il cheama! Alt vorbaret si el! 
Dupa ce am plecat a adormit si ea in masina, si la fel ca Mateias nu s-a trezit nici cand am transportat-o sus, nici cand a dezbracat-o. A dormit pana la 4 si ceva.
Astept pozele 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!