Puiuti de Randunici 2008!! (336)
Raspunsuri - Pagina 17
VALENTINA C spune:
Vad ca sunteti doritoare de parc
.
Probabil ca pe la 10.30 vom fi acolo. Dati un bip cand ajungeti, ca nu stiu pe unde ma invarte Matei, ca vom fi doar noi doi![]()
Nr meu este pe mailul comun...
Valentina cu
Matei si
29+ cu Luca
natynic spune:
Chiar, in principiu unde ne vedem, la locul mare de joaca? Fiindca, la fel, probabil vin singura (al meu se vede cu fi-su, n-au stabilit unde, poate vin si ei acolo) si o sa ma invarta Iulia pe unde vrea ea, carucior nu mai iau ca ma incurca.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Tuchi, era vorba de corectorul Light Mint de la PT, l-am incercat pe pleoape ca-mi place mult nuanta si de ala zic, a stat impecabil pe pleoape de nu mai scapam de el!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Noi ne imbracam acum! Veniim! Poate ne gasim si pe la locomotiva aia mare, ca sunt pietricele bune de joaca ![]()
Paaaaa!
luny spune:
helloooooo, party people!!!![]()
adica..noi! a fost super dragut aseara, am ajuns acasa pe la 2,30, mancati, bauti, dansati!
a fost ca lumea ptr ca 90% au fost tineri ca noi
, toti pompierii erau relaxati, si chiar au venit cu chef de destrabal
, inclusiv 'greii', imbracati lejer, cu paharul de vin in mana, ne bagau in seama constant
, sefu' al mare al lui iub, mi-a pupat mana de cateva ori
, mi-am luat si niste ochiade de la el
, sa mor de inima, nu alta
acum facem un pilaf de cocos, apoi ne imbarcam si iesim pe la AFI, ca tot suntem singuri si are iubu chef, raaaraaaa ocazie, poate unica![]()
asaaaaa, am vazut aseara pe Sebaceu si Ilinca, tunsulici, scumpi, i-as papa pe amandoi
invidiez Sebul ptr cum papa, la noi tot jale mare
mimo vezi ca ti-a zis bine naty de varsatori! daaaarrr, fetele sunt complet altceva fata de baietii din zodia asta!unul singur cunosc, e un tip misto, destept, cu farmec personal,sociabil, realizat profesional
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sooo, au fost reduceri si-n Unirii deci![]()
stela sunteti pe munti?
cum au iesit foile de placinta?ma bucur tare, tare mult de RMN-ul bun!
cuscra delicoase pozele si Amira scumpa

dar unde ati fost??/mi-a placut rau, as duce si eu Mufarinul la animalute!

yooo, Tuchiii, bine-ai zis de varsatori!!
te-am rata aseara la vinutz, dar am baut paralel la party:))bai, serios, noi vrem in club!! aseara a fost misto acolo si n-am mai plecat, dar asteptam doritori si iesim!!veniti?aoleeeoo, am ajuns la partea cu raul+ceaiul, m-ai spart:))
mimo Mufa a primit cadou popice acum mai bine de juma de an, de la nasi! ce a facut cu ele? nu ce trebuia, clar!![]()
le-a aruncat in toata casa, a caftit pisicile, bubuia in pereti, asa ca usor dar sigur, cate una, si-au luat zborul spre tomberonul de afara! ps: dupa 3 ani o intelege altfel, clar nu-s ptr el acum, si pe ambalaj scria 3+, nasii mereu sunt neinspirati la capitolul juc arii, multe si proaste calitativ..
vad ca ati pus-o iar de-o intalneala in Vacaresti, nu zic la iub, ca si asa de dimi cum s-a trezit, zice 'hai sa luam baiatul sa-l ducem in parc'
...a trebuit convins sa-l lasam la mama si azi, ne prinde bine nitel timp si pt noi2..![]()
lyvy![]()
eu iau di palinca si zeama de varza!
...cum toata lumea e prin parcuri, vrb singura p-aici, pilaful e gata, ia sa ma imbrac si eu..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daciana.t spune:
salutare...fetele sunt la plimbare in parc...eu pe acasa...
azi noapte am descoperit motivul maraielilor,si trezirilor galushtii..muci..nasol...cred ca ne paste o raceala 
azi noapte a trebuit sa o aspir sa doarma...offf....
am facut o tarta cu mere...abia astept sa vad cum a iesit
, am papat de pranz...gaza a gustat ..pucii(asa zice ea la munci) nu au lasat-o sa pape mai mult...asta e.
o duminica placuta..
eu maine lucrez...
vb mai pe seara, ca acum sunteti plecate
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ia te uita cine bea aici Gudinde, ma uimesti Si de ce ma asteptam eu de la tine la La Boheme dar pe Tuchi n-o prinzi cu d-astea ![]() A adormit si intergalacticul meu dupa ce a executat si un milion de sarituri de pe masa la mine in brate, a pescuit toate jucariile din cada, a dat cu capul de robinet, a baut apa cu dopul de la cada ![]() Ofof!Noapte buna ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Mimo,
Pt conformitate: am baut UN pahar de vin.
Si ce obicei beau cate UN pahar de: ziua mea, Sf Andrei, Craciun si uneori de Paste si Anul Nou. Rar se mai adauga alte evenimente sa ma faca sa-mi torn un pararel.
Si pot spune ca a fost FOARTE bun.
Tuchi imi pare rau ca ti-a fost rau.
La mine a avut un efect relaxant super, am dormit neintoarsa.
Eu de dimineata am facut o prajitura Marconi sa le duc colegilor maine si mai vreau sa fac una cu crema, dupa o reteta din Ardeal.
Am facut cumparaturile pt sapt. viitoare.
V-am pupacit, sper ca v-ati simtit bine in parc si am fugit la treaba.
zozela spune:
Salutare!!
Am citit tot,parol,insa nu fac scrisorica pentru ca-s cheauna![]()
Doar
copilasii frumosi-Muf,Andra,Zanutza,Amira,Seb si Ili tunsulici(sper ca n-am uitat pe cineva),urez LMA mamicii de Naty si sanatate muulta puilor bolnaviori
!
Noi ieri am fost la Pitesti prin magazine si ne-am intors pe la 1 azi noapte
Ne-am intalnit cu moshu,am cheltuit aproape toti banutii,de acum trebuie sa traga Dan si cu dintii sa ingroase nitel portofelul
,sunt fan Auchan si va invidiez pe cele care-l aveti aproape
,Mihai a fost supravegheat de buni,iar noi ne-am facut de cap..tare fain a fost![]()
Am facut si eu o supa cu galuste si-un orez cu carne de gaina batrana,numai ca am dat cu bata-n balta-orezul l-am sarat(fara sa-mi dau seama) cu sare de mare si a iesit ocna,pt.ca am pus cantitatea pe care o foloseam cu sarea obisnuita
I-am pus un cartof dar degeaba,e la fel..Cum naiba il repar eu acum?!
Si am facut si-o tava de tiramisu,numai asa,sa-mi inec amarul in ea![]()
tuturor!!
PS-sunt melodii superbe pe "radio craciun":
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Si de ce ma asteptam eu de la tine la La Boheme 

(16 ani) si