Puiuti de Randunici 2008!! (336)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vlad acum s-a trezit, a dormit de-a rupt, se pare ca l-a zgaltait bine Zana.
Sebi m-a pupat si pe vlad la sfarsit.

Cum fata nu stiai de intalnire? super tare

Vali, stai linistita, ca a mai mers si el putin pe jos si a dormit mai bine. Pana acasa l-a strigat pe Matei

Mimo, imi pare tare rau ca nu am luat mai ulti biscuiti, Dudel e super tare, el da, el plange

Stefu' un scumpic ca de obicei si Vlad din ce in ce mai frumos

Clodute, ma bucur tare mult ca ati venit si ca am cunoscut-o pe frumoasa kARO

Ma duc sa ii dau supa de galusti pe care treb sa o manance la pranz.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Azi am implinit 30 de saptamani
!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

I-am pus la fiert pentru maine o bucata de somon. Sa vedem daca mananca...

Ursu incepi cu AMR-ul...

Ma duc sa fac briose, ca am gasit hartiute d-alea!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si pe mine m-a pupat Seb
Dudel a varsat niste biscuiti pe jos si i-a calcat in picioare Am adus matura si farasul pe care, fireste , le-a revendicat. Cand a vazut el ca urla degeaba, ca sa-mi faca in ciuda a varsat pe jos si restul biscuitilor care erau pe masa Si iar a plans si iar s-a luptat pentru matura. Totul s-a terminat BRUSC in momentul in care a inceput sa cante Phoenix la televizor A ramas impietrit acolo si acum aplauda Doamneeee, ca tare e scump si rau si incapatanat si sper sa-i treaca faza asta cat mai repede

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi am facut nani o gramada, de la 2 la 5 jumate, cand a venit mama cu nepotica pe la noi.
Stefu aproape ca adormise in masina, baiiii, ce cald a fost azi, incredibil!
Si mai incredibil, ce aglomerat in parc
Daca nu venea Cata cu mine nu puteam sa stau cu amandoi acolo, ca ii pierdeam...frateeee...cand am plecat, aluat-o Cata inainte si a adus masina la iesirea din parc, ca o parcasem la cucurigu

Deeci, pozele inca nu le-am descarcat...Vlad e innebunit dupa Matei de Vali, ii place sa se joace cu ranjitul de el si ii place mult de Kya
Sebu m-a dat gata, adormit, neadormit, cu zambetul lui, e un dulce Vlad al meu nu a vrut sa se joace cu Ili, care e o scumpica, chiar cu parul sculat si tuns
Zanuta e titirez, abia am vazut-o
Clodet, neaparat vroiam sa-ti zic ca arat suuuper de tot, radiezi, piticii taiu sunt niste cuminti si sa nu te mai prind ca caaaaa
De Ursuletul mic nu mai zic cat de cuminte e
Si de Dudellu sunt indragostita rau, mai ales de freza lui! si chiar daca mai face fite, tot e un scump
Sper ca n-am sarit pe nimeni, TOTI sunt atat de dragalasi si frumosi si destepti si,si

Luny, ce bine ca v-ati distrat! poze aveti?

Naty, felicitari pt. teren! ce tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare fetele!!!!

Vali imi pare rau ca nu am reusit sa ajungem, dar cum era de asteptat Antoniei i s-a facut somn si am culcat-o pe la 12 ,desi trebuia pe la 11 dar am mai tras eu de ea (am iesti un pic in fata blocului), dupa care pe la 2 si-au anuntat vizita niste prieteni care trebuia sa vina ieri, dupa care au venit altii pe la 5 de abia acum am plecat

..... de abia am reusit sa bag la cuptor chiftelutele cu susan(am inlocuit puiul cu pestele)si niste orez cu legume la steamer

chiar mi-a parut rau, dar poate zilele astea in special maine si amrti ca este liber si va fi si mai cald. mai punem de o intalnire, problema este sa fie in orele cand este treaza buburuza

Naty ma bucur mult de reusita.....sa-l stapaniti sanatosi!!!!

edit>am uitat....Ursulica bravo pentru cele 30 sapt.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, hello, sa va fie de bine intalneala dragelor!

Luny, ma bucur ca v-ati distrat frumos.

Ursuleata, pentru cele 30 de saptamani.

Am fost in parc pe seara, am mancat gogosi , nuci coapte, am baut vin fiert, super ne-am simtit. Am poze de la intalneala de ieri si alte poze ...Maine sigur reusesc sa le pun.

Pana una, alta o seara de duminica frumoasa cat a mai ramas din ea si o saptamana plina de impliniri si reusite.

Am fugit la programul de seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,nu stiu daca vin...maine zic.Dar asa de mult as vrea sa vin
Sa va fie de bine Intalneala,si la noi a fost soare si cald

Azi masina urlatoare rosie -galbena mi-a trezit copilu de 3 ori,asta mic saracu zicea cu ochii inchisi:Omania,adica Roamania.Ca parca asa e imnul.sa va zic ca si acum canta pe strazi

Bravo,Ursulico pt fusta scurta si cele 30 de saptamani,Cand tb sa nasti???Sora cum mai e???
Simo-Mimo,nasol cu accidentul..barrrrrr

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari...ne-am sculat azi la 10...dar tot am plecat spre munte,am stabilit rapid sa ne oprim la paltinu 2-3 ore,ne-am invartit de 2 ori prin campina si numai la paltinu nu am ajuns,ci in dn 1...asa ca ne-am enervat si ne-am intors inapoi ca pierdusem prea mult timp cautand drumul de paltinul si ne-am oprit la o cunostinta in drum,care are 8 pisici si 3 caini lupi,si ne-am gratarit,Tea a alergat pisicile de zor,a fost alergata de lupi,au pupat-o lupii si atunci s-a speriat rau de ei si nu i-a mai vrut pe aproape....cam asa...o zi destul de faina..dar iar v-am ratat...
Luny,ma bucur tare ca v-ati dixtrat ieri noapte...super...un pic verde...cand ne luati si pe noi intr-un club?l-am pus deja pe Geo in alerta ca ma tine numai in casa..placinta a iesit buna,dar foile cam groase si painoase...poate am gresit eu ceva...
Cata,cat ai baut mama aseara?unde ti-era soatza?
Am vazut toate pozicile frumoase...am cazut pe spate de cate stie sa spuna Sebi si cum nimereste gura sa bage cereala,pupa-l mama pe el!
Cuscra, trebuie neaparat sa te vad..sa spui cand vii.

MAINE NU VREAU SA VA MAI RATEZ..CE GANDURI AVETI???? EU AS VREA IN IOR CA NU AM MAI AJUNS DE MULT TIMP...CINE MAI DORESTE,CINE MAI POFTESTE? SI-MI IAU SI SOATZA!!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stela, de ce n-ai dat un semn sa-ti spun pe unde s-o iei? Banuiesc ca nu aveai nr meu... E f simplu drumul...e chiar si un indicator de Valea Doftanei. Parca ai fost la Valea Doftanei? Sau ma insel?? Paltinu e la vreo ~10 km de Valea Doftanei.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput