Gravidute si Mamici de IASI(108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si un laptic.....

La multi ani, Inutsa!

Nu mai are febra, dar mai tuseste... si destul de.... Sa dea DD sa scapam cu atat... Aerosolii deocamdata sunt doar cu Dexa si ser, ca tusea e seaca... ACC doar la cea productiva... care urmeaza...

Ani, Alina, Inutsa, multumim.

Inutsa, cum mai e BIa. Febra de la dinti peste 38.5 nu e... daca e 39 deja, mergi cu ea sa o vada medicul azi... ca ceva are, nu poate fi febra asa mare de la dinti... Multa sanantate la printesa mica...

vanessa, eu aveam tensiunea mica in sarcina si ginecologul mi-a recomandat o ceasca mica de cafea pe zi.... deci nu-i bai.... La restiul intrebarilor ti-au raspuns fetele, deci nu mai repet... Cartea tot aia de Capraru o am si eu... Si multe despre cele 9 luni de sarcina eu le-am citit pe forum aici sau pe Nou nascuti... Am cochetat si cu forumul ala o vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

neata si de la noi

iulia mersi de cafea, sanatate multa lui Stefi si multi ... asteptam replicice ei
inutsa.. 39.. nu e de la dinti sigur ...Darius a facut 39 .8-39.9 de la vaccin .. la dinti maximul la el a fost 38.2
vanessa..vad ca ti-au dat fetele raspuns

azi punem pozici la semnatura...
noi suntem mai bine azi , asera nu a tusit deloc, deci azi e ultima zi de tratament.. sa speram ca va fi bine

Facem serbarea Mosului.. ca sunt tare curioasa sa vad cum va reactiona Darius

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

neata!
merci de urari, Lacra!

eu am avut o noapte alba: Bia a facut febra toata noaptea, cu varsaturi, tremur, bocete in toata regula. ceai nu prea accepta, tzitzi ce mai papa. o simteam toata noaptea cat de fierbinte este.
azi dimineata parca se trezise bine-dispusa, dar iar face febra, iar varsa, mi se pare ca mai si tuseste un pic, parca si scaunul este cam apos. la 12 mergem la dr. in fine, e cosmar sa o vad asa apatica. singura ei alinare e sa stea la mine in brate, de mi-a omorat spatele, si leaganul. acu sta in leagan si o balansez un pic...

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

multa sanatate pt Bia,Stefy si Darius

noi chihaim cu totii,facem cate un concert de iti vine sa fugi

eu am dat absolut toate lucrurile care mi-au ramas de la Daria dar am si primit f multe de la prietene cuu bb .Acum ma delectez cu sortatul ,spalatul ,calcatul lucrusoarelor pt Miruna
mie nu prea imi place sa calc dar acum cu hainutele astea asa dragute e ca un joc

si fug la treaba pana nu pleaca cheful

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Inutsa {s] sa fii fericita mami si imi pare tare rau ca Biuta sufera.te simti complet neputincios si cand au cativa ani si sunt bolnaviori daramite asa micuta cum e ea

multi multi sa se faca bine si sa-ti revii si tu

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata si de la noi!

La multi ani Inutsa!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

LA MULTI ANI !!!! INUTSA.. sanatate multa, fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca
Sanatate multe Bilutei... fruntea sus ca va fi totul bine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

La Multi Ani INUTSA! Sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai o viata linistita alaturi de cei dragi.
Tocmai am dat comanda de carti pe net. Va multumesc mult pt informatii.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Inesa!!!! Cartea cu dr. Spock se gaseste peste tot! Ai dreptate, "Mama si copilul" nu e 1 mil, era 55lei! Uitasem!
Lacra................bine ca s-a stabilizat!
Ani..........ma bucur ca sunteti spre bine!
Ella...........a trecut afta?!Cum va impacati cu olita?!

O zi buna! Eu ma urnesc incet,incet cu curatenia, pregatirile ca duminica e ziua sotului- Nicolae si avem ceva musafiri-familia!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

am fost la dr. nimic in gat, plamani, urechiuse. suspecteaza o enteroviroza nesuferita, asa e cu temperaturile astea prea mari pt decembrie, traiesc mai mult virusii si se pare ca Biluta a inhatat unul. maine mergem sa dam analize, daca gasim laborator deschis sambata. acum suntem pe saruri de rehidratare si antitermice. febra a facut iar, acu e mai bine parca. sper sa ma lase sa dorm in seara asta ca-s moarta de oboseala

va multumesc pt urari

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput