Gravidute si Mamici de IASI(108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si un laptic si... ma duc.

Gripa nu e, ca nu a iesit la analize, dar e o viroza respiratorie... A inceput sa tuseasca de .... zici ca i se rupe gatul de atata tuse... Si sigur e viral, ca vad ca mi-a dat si mie tusea.... Dimineata la 1 avea iar febra mare... pe la 4 era ok... la 7 era calduta... Sper sa isi revina. D-na doctor spune ca ieri a fost ziua critica si ca de azi va fi mai bine si spera sa scapam doar cu aerosoli si antitermice... fara antibiotic... ca nu are nici o infectie... analizele sunt acceptabile, mai putin fierul...pe care trebuie sa incep sa il dau dupa ce se face bine...
De mancat nu mananca, dar macar bea lichide... Aseara ca s-o scot din starea ei de moleseala am luat-o cu mine in bucatarie... De fapt m-am dus eu si ea a venit dupa mine... ca initial a zis ca sta in pat... si am tinut-o mai dezbracata, ca era cald... si m-a ajutat la pus prajiturile in tava, la una la alta si a iesit din starea aia... greu, dar am reusit sa o vad in picioare.... dar are o voce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

'Neata

iulia multumesc de ... o savurez acuma cu Darius, lasa ca treceti voi si peste asta .. la aerosol ce ti-a dat??/? .. lui Darius ia dat dexametazona+ ACC + ser fiziologic. Sanatate multa

noi suntem ceva mai bine, asera nu a mai tusit...mai avem azi aerosol si gata... oprim tratamentul sa speram ca va fi bine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

lacra pt Stefy si pt tine, sa va treaca toate si Stefy sa scoata iar perlute

Si noi aseara cu febra, i-am dat antitermic si a fost mai bine. Suspectez ca sunt durerile de la dintisori,altceva nu stiu ce ar putea fi.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra..........sanatate fetei!

Stiu ca nu e un moment "fericit" DAR SE POATE INTERESA CINEVA CAT NE-AR AJUNGE PETRECEREA DE MOS LA STANLEY?! BYU ZICEA CA IN TATARASI E 30LEI DE COPIL CU MOS INCLUS! DANIELLE, MIHA POATE AFLATI VOI CEVA CA SUNTETI "IN ZONA"!
Eu ma gandesc ca Matei nu are ce sa inteleaga de Mos la 7 luni, doar sa-l vada! Nu cred ca e justificat sa platesc si pentru el, voi ce ziceti?! Cand era programata intanirea cu voi si a venit doar Celia nu ne-au taxat si pentru el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare fetelor. Azi e ziua intrebarilor. Nu prea am reusit sa dorm asta noapte si m-am gandit la o multime de chestii. Asa ca cine stie, va rog sa imi raspunda la intrebari. E vreo problema daca mai beau cateodata cafea cu lapte? ( ma ajuta sa lupt cu constipatia) As vrea sa imi cumpar o carte despre sarcina si nastere, dar nu stiu care ar fi mai buna. Dupa sarbatori trebuie sa ne apucam de renovari prin casa si bineinteles sa pregatim camera pt Junior( asa ii spunem deocamdata ).Sunt niste reguli de care tre sa tinem cont in amenajarea camerei?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vanessa...............iti raspund eu prima!
1. O cafea slabuta zilnic nu face rau!
2. Eu am "Mama si copilul" de la editura Rao! E buna, dar cam generala! E foarte faina ca are imagini si e de calitate hartia-e in jur de 1 milion! O alta carte buna si mai pedagogica, recomandata si de pediatri e "Mama si copilul" de sotii Capraru! Asta ti-o recomand!( tot cam 1 mil!). O alta carte e -nu stiu exact titlul-"Copilul de la 0-3 ani" de Dr. Spoock! E foarte buna si e in jur de 40lei!
3. In amenajarea camerei trebuie sa gandesti pe viitor! Eu zic sa nu bagi banii intr-o camera de bebel! Am sa ma explic! Daca vei lua ceva tipic pentru primele luni, adica masa de infasat, patut cu baldachin etc spre un an va trebui schimbata-asta daca bugetul va va permite! Opteaza pentru o mobila de tineret pe care aplici personaje din desene animate, care ulterior se vor scoate! Patut oricum va trebui sa cumperi! Aici va depinde ce preferati- ambele tipuri sunt bune- atat de lemn cat si din panza! Alege culuarea peretilor, a mobilei "neutra" adica sa nu faci dormitorul in roz-pereti, mobila si sa te trezesti ca vine peste ceva timp si bebe2 care va fi baiat! Asta e parerea mea! Succes!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ALYNTA multumesc pentru raspunsuri.

7+

Mergi la inceput

sa mor de inteleg care-i motivul, dar Bia iar mi-a facut febra in seara asta, 39. i-am pus paracetamol si i-a scazut in 30 min la 38.4. acu nu mai pare sa aiba febra
am vb cu dr, sa o mai urmaresc si maine, a zis

---------------

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput

vanessa si eu stiu ca o cafea slaba nu e un capat de lume daca bei.
eu am cartea "Sarcina, nasterea si nou-nascutul, o gasesti si in Carrefour sau librarii [din Alexandria am luat-o eu]. autorul nu-l mai stiu... un american parca
cartea "Mama si copilul" de Capraru eu am luat-o de la un targ de carte cu putin peste 40 lei, o colega a luat-o de la libraria Junimea cu 70 lei. dar daca mai astepti , o sa fie targ de carte prin februarie si o iei cu pret mai mic.
in cartea lui capraru nu gasesti prea multe despre sarcina, doar cateva pagini. in schimb cartea care ziceam ca o am eu, e destul de voluminoasa si sunt tratate bine subiectele legate de sarcina, ce analize, ce semnifica, trimestrele de sarcina sunt descrise, cum evolueaza bb in burta, descrierea semnelor de declansare a travaliului [ f bine tratat, eu cum simteam ceva in ultimele sapt, cum ma uitam in carte sa vad ce e]. in fine, e f buna!

sfaturi pt amenajarea camerei Juniorului ti-a dat Aly

aly 1 mil pe cartea lui Capraru? scump o mai vand unii... aia de dr Spock ai idee pe unde se gaseste? am vazut ca multa lume o lauda

---------------

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput

vanessa cartea "sarcina,nasterea si nou-nascutul" costa cam 28lei si e destul de groasa, nu stiu exact
edit uite cartea http://www.piticipecreier.ro/carte/11301-Sarcina-nasterea-si-nou-nascutul-ghid-complet.html

---------------

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput