Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
Inutsa La multi ani!
Multa sanatate Biancai!
Dastefa - multa sanatate!
Alynta -ma intrebai cum e, e foarte frumos
Vanessa= bine ai venit, sarcina usoara! Se poate bea o cafeluta pe zi in sarcina.
Lacramioara = multa sanatate lui Stefy!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
danyelle005 spune:
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
La multi ani! Inesa sa ai parte de multe bucurii in viata; sanatate multa Biancai.
La multi ani! Stefania sa-ti de-a Domnul tot ce-i mai bun in viata, sanatate si noroc.
Anilansa ce bine ii sta lui Darius cu noul look
La Ami la cresa a venit ieri Mos Nicolae, era asa de bucuroasa cand i-a dat doamna pachetelele iar pe 18 vine Mos Craciun, doar le aduce cadourile, nici parintii nu au voie-sunt putin dezumflata pe chestia asta, vroiam s-o vad cum reactioneaza, sa vad poate vorbesc cu doamna sa faca niste poze.
Mamicile care aveti copii la cresa/gradinita, voi ce le luati la doamnele educatoare? La grupa la Ami sunt 6 doamne, eu sunt multumita de cum se ocupa de ea si pana acum le-am dus doar cate un buchet de flori in prima zi; nu sunt adepta multor "atentii" dar ma gandesc ca e frumos sa le duc o mica atentie de Craciun si Paste, la inceputul si sfarsitul anului. Voi ce ziceti?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Pentru ca maine nu cred ca am timp sa intru urez de azi La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Nicolae!
Un week-end frumos (chiar daca vremea se pare ca nu tine cu noi) si sa vina Mosul la toata lumea.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
ella10 spune:
La multi ani Stefania!Mult noroc in viata si sanatate multa!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
inutsa spune:
mihamora, danielle merci
alina tare bine-i sta lui Darius cu noua frizura!!!
LA MULTI ANI, STEFANIA!!!!
Bia e mai bine , nu a mai facut febra, dar e f iritabila, cred ca o supara burtica
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
dastefa spune:
Stefania sa fii norocoasa si sanatoasa si sa aduci parintilor doar bucurii
Lacramioara ati mai petrecut azi,Stefy e mai bine?
Inutsa ma bucur ca ii este Biutei mai bine.Iar pt tine imi pare rau ca ai avut o aniversare cu asa probleme
eu am inceput sa ascult colimde si parca-i deja sarbatoare
Daniela nu cred ca-i vreo problema daca tu simti ca vrei sa dai ceva doamnelor de la cresa ,numai ca fiind 6 cred ca trebuie sa fie chiar simbolicr(ori cate un pachetel mic de cafea si o cioco sau cate un buchet de flori)-oricum te duci spre 50 ron
Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
dastefa spune:
ce liniste-i pe aici.Va tenteaza o cafeluta cu laptic? eu am servit deja dar fac una si pt voi
La multi ani pt sarbatoritii zilei de azi
eu abia astept sa se trezeasca Daria sa-i vedem reactia la vederea ghetutelor.Nu i-am pus nimic special-doar dulciuri si fructe.Speram ca celalat mos sa fie mai bogat
si pt ca tot am intrat in atmosfera de sarbatoare poate va e dor de colinde- puteti asculta si aici http://www.radiourionline.ro/asculta-radio4me-colinde-14-577.html
Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
inutsa spune:
Salutare!
LA MULTI ANI celor care-si serbeaza ziua numelui de Sf.Nicolaie!!!
Sotul meu si-a pregatit nu una, ci 4 perechi de incaltari, sa primeasca mai multe de la Mos . Bia a primit o sunatoare mai interesanta dar nu o prea poate tine in manuta ca e greluta
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
buna dimineata
va poftesc la o si laptic
LA MULTI ANI STEFANIA!!!
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Stefy! Sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
Vad ca ati fost cumintei si cumintele ca a venit Mos Nicolae!
Ieri l-am serbat pe sot- Nicolae-Bogdan, in familie! Am mers si la vot! Am votat fiecare cu alt candidat, vorba sotului- la noi e democratie, in casa! Sa va povestesc ce a facut nepotelul meu, ca eu m-am ditrat! El e un copil foarte ascultator! Maicasa ii zice de dimineata sa-i aduca papuceii sa-l incalte! El ia fuga papucii si arunca cadourile de la mos pe jos si......fuga la maicasa! Sormea ii zice sa se uite la cadouri! Baietii mei au primit asa: Matei o carticica cartonata cu animale,mai micuta, sa o poate apuca; David o stampila cu ursulet si un avion din lemn (gen traforaj) care se compune! Eu o pijama, Iar Bogdan un ceas si o cartela de telefon!
Inesa...............4 perechi zici!
Dastefa.......multumim de linck! Ascultam cu drag colinde!
Dani............vad ca ai mare cheltuiala cu cadourile!
Mihamora............ce bine imi pare ca esti fericita si implinita! Abia astept sa-ti vad baietii!
Ani....nu ti-am vazut nazdravanul! Ma uit de indata la poze!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!