Gravidute si Mamici de IASI(108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si un laptic....

Inutsa, mi-am plantat ieri Kalanchoe....

Eu astept sa se faca ora 9 sa mergem la spital....

marrycalu, bine ai venit la noi.... Asteptam sa ne povestesti despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

iulia mersi de , ... si eu am vazut ochisorii lui Bianca...... si Darius transpira in pijamalute normale
Sanatate multe lui Stefi si sa iasa bine analizele
dany...la noi sunt 21 de grade... si noi tot asa avem hainutele de seara
aly multumim
marrycalu, bine ai venit la noi

noi suntem ceva mai bine ... mai avem azi si maine tratament cu aerosol pe care darius sa nu il vada cand e treaz.. deci il fac prin somn .. asnoapte nu a mai tusit asa de mult doar o data...

noi ieri am umblat fleaura toata ziua.. ne-am luat calorifer pt baita si am mers prin magazine... cumparaturi nu am facut ca nu aveam bani la noi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

IULIA-STEFY multumesc pt laptic, face bine la gat.
Va doresc o zi frumoasa.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

Fetelor, noi ne bucuram ca va place Biuta,un de la ea!

Bia are 3 zile de cand e maraita rau. La adormit face un scandaaalll, nu ca de obicei nu ar plange la nani, dar de cateva zile efectiv imi face peri albi! Ieri am iesit la plimbare, in carut urla de mama focului, in brate la mine a adormit iar cand sa o pun in carut hop si ea din nou cu urletele. In schimb dupa-masa a dormit de pe la 17h pana pe la 21:30 cu papat prin somn.
Azi dimineata a reluat programul de ieri, a marait si a plans vreo juma'de ora pan a adormit. Sper sa fie doar o pasa proasta si sa redevina mai cumintica, ca scoate untul din mine si toti zic ca-s mai trasa la fata

lacra of, da'multe mai trageti! sa nu fie nimic grav si sa va treaca toate!
Pe unde e magazinul Condore? Au si alte articole pt copii,bebelusi?

marrycalu bine ai venit!

alina bine ca Darius e mai bine!
Si voi cu cumparaturile? Noi avem toti membrii familiei mele nascuti toamna-iarna si adaugate si cadourile de Craciun... o multime de cumparat

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mary..........bun venit! Bafta la decizii!
Lacra...........sanatate fetei! Sa ne spui cum e!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Lacramioara sanatate multa. Ce a spus doamna doctor?

Marycalu bine ai venit la noi.

Ani nici Ami nu statea la aerosoli cand era mai mica, ii faceam tot asa, prin somn; acum sta, ne punem si noi mascuta (mami sau tati, depinde ce preferinta are atunci domnisoara) si cantam, ne uitam la televizor sau la Tom Si Jerry. Ma bucur ca sunteti mai bine.

Inesa nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar toti copilasii au perioade mai proaste; sper sa treaca repede; te-ai uitat in gurita poate ii iese vreun dintisor?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

danielle ea a mai avut perioade mai "mofturoase" dar acu e mai urata treaba. in gurita nu am vazut nici o modificare, nimic umflat. astept sa se mai linisteasca mofturoasa sau sa ii iasa dintucul

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

inutsa si noi avem in luna decembrie... multe aniversari inafara de Craciun si Mos nicolae... e sotul, e cumnatul, e maicamea, ... si mai sunt.. deci luna decembrie... trebuie facut credit la banca pt cadouri

iulia... ce mai faceti?... cum se simte Stefi?

noi am iesit un pic afara... si acum ne pregatim de nani... apoi daca tine asa vremea cred ca mergem iar la plimbare... asta daca imi termin treburile

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, multumim. Chiar are nevoie... Acum e "lata"... Ea care alerga, se juca, acum sta intinsa in pat si mai mult doarme pe ea...
Astept rezultatele analizelor... Are o groaza de medicamente de luat si aerosoli.... dar pana nu-s gata analizele... mergem doar pe antitermice si sirop de gatut.... Si a inceput sa tuseasca... dar in gat nu are nimic...
Si noi care ne pregateam de ziua cea mare.... Sunt atat de necajita....
Ma bucur ca Darius e mai bine.... Terminati voi ca incepem noi...

Inutsa, multumim. Condore e in Podu Rod, chiar vis-a-vis de BCR.... acolo unde a fost City Farma, dar la etaj.... Acum jos e o simigerie... Au si articole pentru bebelusi...
Ma gandesc ca Biei incep sa-i iasa dintisorii...LA inceput nu se vad... ei incep sa creasca de jos din radacinuta... pana ajung sa se vada... pe ea o doare saracuta... Medicul stomatolog la care merg eu spune ca noi la varsta asta n-m putea suporta durerile astea de la iesirea dintilor.
Iti doresc multa, multa rabdare... Cu timpul ai sa te obisnuiesti si ti se va parea normal... vezi ca de iesit trebuie sa iasa vreo 20 de dinti pana la 2 ani si jumatate si cel mai rau e de la canini incolo...

Alina, multumesc.

Daniela, multumesc. Sper ca ai gasit numarul de telefon. Am vazut pe usa in spital ca acum nu te mai primeste fara bilet de trimitere de la medicul de familie... D-na dr. ne-a trimis la analize... s-a ingrozit cand a auzit ce voce are si in gat nu are nimic... e intact... Diseara cand vine sotul.. mergem dupa rezultate...

Mergi la inceput

iulia... fruntea sus mamico, hai ca o sa fie totul bine... stiu cum e sa stii ca in casa ai copil activ, vesel .. si apoi intr-o zi sta in pat.. si alte reactii... eu una am trecut prin perioada asta cand darius a facut 39.9-.39.8 timp de 2 zile si am zis ca o iau razna
hai nu intra in butoi, fruntea sus ... Stefi e o printesa voioasa si sanatoasa... ai sa vezi ca o sa fie totul bine
printesa

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput