Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 3
iulia-stefy spune:
Ani, cum mai e Darius?
vanessa, e normal sa iti faci griji, asta iti poate spune orice mamica.... Dar ai sa vezi ca va fi bine... Cel mai indicat e sa nu iei nici un fel de medicamente....
Daniela, multa sanatate Amaliei.
Inutsa, multumesc.
Alina, am admirat pozele cu cavaleri....
Si sa va spun ca azi am vazut-o si eu pe Biuta... si ca nu-mi puteam dezlipi ochii de ochisorii ei albastri.... Inutsa, m-a topit printesa ta.
iulia-stefy spune:
Va ofer o si fug la treburi.... Eu am renuntat.... si am o durere de cap groaznica... Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca nu mai beau cafea, dar coincide cu inceputul "curei"....
Stefy e bine... Azi sta acasa cu tati....I-am lasat dormind....
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea. eu inca nu renunt la ea.. ca daca nu o beau... ma apuca si pe mine durerea de cap Darius e ceva mai bine ... multumim de intrebare
venesa... am citit asera intr-o carte medicala.. medicament ai voie numai paracetamol.. si ala la prescriptia medicului ginecolog ... in rest doar ceai cald, spreiuri nazale pe baza de apa sarata si oscicococcilo ( nu stiu daca am scris bine) ... multa sanatate
aly admirat pozici... o familie fericita, felicitari
noi suntem ceva mai bine , de ieri am inceput safacem aerosol.. prin somn ca daca e treaz nici nu vrea sa vada masca ca aparatul nu face zgomot ...mofturile sunt la ele acasa, asera sa foit ff mult, sa dezvelit de nu stiu cate ori
intrebare
- unde gasesc CARIOCI/ CREIOANE care se duc la spalat... ca darius are o pplacere la pixuri/ carioci
-unde gasesc niste pijamale pt copii mai grosute ca darius nu vrea sa doarma in sacul de dormit iar patura nu o tine mai mult de o ora pe el
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Salut!
Nici eu nu ma las de cafea, tot asa din motiv de dureri de cap.
Alynta sunteti o familie tare frumoasa intr-adevar; mi-a placut cum se joaca tati cu baietii lui, de David fitos, de Matei papacios si de nepotul Andrey tare elegant.
Ani pijamale mai grosute vazusem in Siraj la Willy's; nici Ami nu sta invelita (dar exista copil care sta invelit?) eu o imbrac cu o pijama normala, body cu maneca scurta si sosetele in picioare (astea dupa ce adoarme ca nu vrea s-o incalt) si la noi sunt cam 23 de grade in casa de obicei.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
LA MULTI ANI ROMANILOR!
Multumim de aprecieri!
Lacra...........si eu sunt topita dupa ochii Biancai! Live e mai ceva ca in poze!
Inesa...........ursuletii sunt dintr-un SH si multe jucarii deosebite mai am de pe acolo! Le-am bagat frumos la masina si au copii jucarii frumoase!
Sanatate Lacra! Sanatate Darius! Sanatate Vanesa!
Miha.........cum a fost petrecerea?
Mihamora........cum e cu doi?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Neata!
Ce planuri aveti pe azi? la noi aceeasi rutina, cu Biuta-mofturici
lacra,aly
alina si eu zic sa incerci in siraj . de creioane chiar nu stiu
dureri de cap de la lipsa cafelei? brrrr. mai bine de mine ca nu le am cu bautul cafelelor
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o , ca nu am mai baut de joia trecuta. Ma simt mai bine. Nu ma mai doare gatul, dar ma trezesc cu el uscat. Oricum nu as vrea sa apelez la medicamente. O sa rezist eu cumva.
7+
iulia-stefy spune:
Ani, sunt carioci lavabile in Carrefour.... Si STefy e fan carioca....
Alina, am vazut-o live, de aia m-am indragostit de ochisorii ei...Si asa frumos zambeste...
Acum mi-a trecut si durere de cap si tot... Cand am ajuns acasa Stefy avea febra 39.5.... Nu stiu de la ce, maine mergem la analize ca d-na dr. e de garda... Am vorbit deja cu dansa si ne vedem maine la 9 la spital.... Nici nu terminasem bine si am inceput iar...
iulia-stefy spune:
Ani, pijamale grosute vazusem la Condore... La noi nu e cazul, ca si cu alea subtiri transpira de mama focului...
marrycalu spune:
Waw,nustiam ca ca este ca subiect "gravidute si mamici de iasi"
Eu ma gandesc la bb2 si am intrat putin la "odiseea sarcini"
Eu am un baietel de 3 ani jumatate pe nume Robert si ne gandim la bb2,inca nu suntm hotarati.
Salutari si imi pare bine ca v-am gasit
Robert