Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 17
inutsa spune:

Neata!
Sunt chioara de somn de cateva zile, am inceput sa lucrez la dizertatie, si lucrez mai mult noaptea, dupa ce adoarme mofturiciul mititel. De abia astept sa merg acasa la ai mei, o sa le inmanez odorul si poate o sa pot lucra mai ca lumea. Dar oricat de obosita si suparata as fi, cand imi rade sau se cuibareste la san, ma topesc toata
.
In rest, noi suntem binisor, Bia cu papa-nani-mofturi-joaca, eu cu gospodaria si scoala, tati si el la fel.
Am pus-o pe mama sa imi caute carut, si dupa muuulte plimbari si relatari despre ce caruturi vedea pe acolo, ne-a cumparat ce vroiam [a umblat tot orasul pt el, ii era lehamite de carut si de tot
, dar, de, pt Biuta....] si il primim in curand
. Cre ca eu astept carutul asta cel mai mult ca Bia nu prea isi da ea seama, asa ca o sa ma plimb eu in el
.
vanessa eu nu am facut nici DT nici TT, dr a zis ca nu e cazul avand doar 23 ani cand eram
. Te inteleg ca nu poti manca nica, asa a fost si la mine, si primele 3-4 luni m-am tinut pe picioare cu muuuulte portocale si kiwi, atat puteam manca. Lasa ca o sa treaca si greturile si o sa creasca burtica de nu o sa iti mai iei mainile de pe ea ![]()
celia multam! tu nu ne mai arati poze cu voi?
dastefa incerc si eu , cat reusesc, sa mai pun poze cu ea, ca le vad si rudele care nu-s langa noi si tot cer "Da'poze noi nu mai pui?"![]()
Lasa ca o sa terminati voi lucrarile si dupa ce vine bb, partea buna ca nu ati dat bani pe muncitori si s-a descurcat tati cum a putut!
lacra are mama fata-"poiata"
. Pupam pe Stefy!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
vanessa80 spune:
IULIA-STEFY multumesc pt
.
Azi ma simt putin mai bine. Asta-noapte s-a oprit gazul si s-a racit in casa. Cand m-am trezit dimineata ma durea gatul.
Sper sa se rezolve repede defectiunea la gaz, ca sa fie cald in casa.
9+
danyelle005 spune:
Salutare si de la noi.
Ne-am intors mai inainte de la doctori. Dna Rugina mi-a spus ca s-ar putea ca tusea sa fie pe fond alergic, asa ca ne-a dat sa facem testele de alergii....o caruta de bani
La ORL ne-a spus ca e mai bine si ne-a dat Stodal de data asta si Aerius, plus Sinupret in continuare, dar nu cred ca-i mai dau nimic pana nu facem testele pt alergii.
Despre petrecere...nu stiu ce sa zic...am o stare asa de proasta ca nu-mi arde de nimic, nici nu stiu cum o sa ne descurcam cu atatea cheltuieli
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte... ca afara ninge... si un laptic.
Inutsa, multumim.
Daniela, daca e pe fond alergic, ceea ce iti si spusesem deja, nu se poate stabili tratament fara analize. Intreaba la medicul de familie daca unele din ele nu ti le poate prescrie pe trimitere gratuita.... Multsa sanatate Amaliei si tie rabdare si putere sa treci si peste asta. 
inutsa spune:

Mei, da'ce linisteeeeee pe aici, se aude musca bazaind
Ce frumos ninge afara

daniella sanatate!
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
btz_ovi spune:
vai fetelor...ce surpriza placuta am avut dimineata cand m-am trezit sa vad totul alb afara..e atat de frumos..iar eu sunt asa fericita ca e primul craciun alaturi de bebita (care azi apropo implineste 9 saptamani de cand e in burtica) ..va pup pe toate 
vanessa80 spune:
Si eu ma bucur mult ca a nins. Am avut dimineata si o surpriza neplacuta. M-am dus sa-mi fac analizele cu bilet de trimitere de la med de familie. Cand ajung la laborator mi se spune ca apar pe listele de la casa de asigurari ca fiind NEASIGURAT.
Desi sunt salariata de 4 ani si se plateste asig de sanatate in fiecare luna. Asa ca tre sa-mi iau adev de salariat si sa stau la cozi la casa de asig de sanatate ca sa modifice tantalaii in calculator. Poate nu aveam altceva mai bun de facut. 
9+
btz_ovi spune:
Vanessa e posibil sa fie o eroare,dar cred ca se rezolva nu?Tu ce analize faci?Cele care ti le-a recomandat medicul ginecolog?Zi-mi te rog unde le faci..Eu am avut surpriza ca desi doctorita mea mi-a zis ca sunt toate gratis( si nu numai ea,ci si alte prietene insarcinate)cel de fam. mi-a spus ca o parte se platesc,si drept urmare am primit trimitere numai pt o parte din ele.Mi-a zis sa ma duc undeva prin spate pe la Lic.Negruzzi..
inutsa spune:
btz_ovi in spate la lic.negruzi,te referi la institutl de sanatate publica? analizele facute acolo pt toxoplasma le-am platit si eu, de 3 ori in timpul sarcinii. si au mai fost cateva platite, dar nu multe. in rest cu trimitere le-am facut pe restul gratuit
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica