Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 18
btz_ovi spune:
Inutsa,cred ca e acel institut de care spui tu,nu sunt din Iasi si nu stiu exact.Pe tine cat te-au ajuns analizele?
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Salutare si de la noi. Ne-am intors mai inainte de la doctori. Dna Rugina mi-a spus ca s-ar putea ca tusea sa fie pe fond alergic, asa ca ne-a dat sa facem testele de alergii....o caruta de bani Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
si eu am vrut sa fac teste de alergie la Daria dar vreo 4 medici mi-au spus ca nu sunt relevante /nu sunt bine de facut pana pe la 4 ani
acum eu nu zic ca sigur e asa.Chiar m-am mirat pt ca stiam ca alti copii le-au facut
acum la noi macar ne-am lamurit ca facea reactie alergica la intepaturi si nu new mai strofocam cu testele
Mihaela
34+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
dastefa, depinde de problema si de gravitatea ei. Sunt teste care se fac dupa 7 ani...
Noi am fost la zapada... E asa frumos afara si ninge ca in povesti... si nu reuseam sa o aduc acasa... pana nu a inghetat bine... Si eu parca-s rupta-n doua de spate..... Cred ca va trebui sa merg la medic...
vanessa80 spune:
BTZ_OVI eu am fost si am facut analizele gratuite,( dar pe care le-am platit ca sa nu mai pierd vremea , pana o sa reusesc sa rezolv treaba la casa de asig de sanatate), au fost 80 ron. Trebuie sa imi mai fac pt toxoplasma, si cred ca o sa merg la synevo. Celelalte analize le-am facut inainte de a ramane
. Inca nu stiu unde o sa fac dublu test, dar cred ca o sa-mi spuna dr ginecolog, cand o sa fac urmatoarea eco.
9+
btz_ovi spune:
Bv Vanessa ca ai reusit.Cred ca maine dim o sa ma duc si eu sa imi fac analizele,ca deja le-am amanat de o sapt si ceva
..Fetelor o intrebare: voi ati avut la dureri de spate?Eu am abia 9 sapt si deja dupa o tura "Tudor-Carrefour" pe jos am niste dureri de imi vine sa mor 
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si un laptic. Afara ninge asa de frumos....
btz_ovi, si eu am avut dureri de spate. Am spus ginecologului si mi-a dat ceva tratament....
btz_ovi spune:
Hello.Am auzit ceva de No-Spa ca ar fi bun pt dureri..dar nu iau pana ce nu vb cu medicul.M-am miscat si eu dimineata sa imi fac analizele,si dupa 45 de min. de stat in statie ca nu venea nici un tramvai,dupa mers pe jos prin zapada cu dureri de spate pana la clinica..sa imi urle portarul pe un ton marlanesc sa ies afara din curte ca nu se mai fac analizele pana pe 4 ian....Imi venea sa urlu la el de nervi,mai ales ca a fost un taran si jumatate.Dar sincer nu ma mai mira cu nimic acest comportament,il vad peste tot..si mi-e ciuda ca in loc de amabilitate primesti numai urlete..In fine..Nu ma mai enervez ca face rau la bebitz..
Am fugit sa ii dau de papa .. 

Bytza
9+
inutsa spune:
btz_ovi la institutul de san.publica toxoplasma costa cam 20-30 lei, din cate tin minte.
no-spa sigur e bun si nu afecteaza pe bebe. daca ai dureri ia no-pa, decat sa stai cu durerea. pan'ajungi la dr, suna-l si o sa-ti confirme ca no-spa e ok. si nu te stresa, ca faci rau la bb. asteapta-te si la analize sa stai la coada chiar daca esti
, si-n transport comun sa nu cedeze locul etc. si eu ma mai enervam....
asa frumos e afaraaaaa 

. as vrea sa o scot pe Biutza sa vada zapada, da'mai vedem noi![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
vanessa80 spune:
BTZ_OVI sigur poti sa iei No-spa. Si eu umblu cu el in poseta. Dureri de spate am mai avut si eu. Cateodata abia ma puteam misca. Acum e mai bine. Doar ca imi este greata si ziua si noaptea. Nu mai stiu ce sa incerc sa mananc. Mi-am facut ieri suc din fructe dar am baut doar cateva guri. Ma chinui sa beau pana si apa. Oricat as incerca nu ajung nici macar la 1,5 l de lichid/zi.
Ieri mi-a perforat asistenta vena si aseara am stat cu compresa rece pe mana. Maine sper sa fie gata analizele, iar sambata as vrea sa merg la Synevo sa repet toxoplasma.
Si pe mine ma enerveaza atitudinea oamenilor, dar incerc sa nu ii bag in seama. Nu merita.
9+
anymony spune:
E intradevara superb afara...noi suntem la tzara la Pascani-eu la serviciu, Ioana acasa cu bunicii.
Celia, Ioana e f bine la gradi, merge cu f mare drag, aseara chiar imi spunea ca ii e dor de doamnele educatoare. Au avut serbare la gradi, dar fara parinti-de asta vreau si eu sa ma "lipesc "de un Mos, la stanley eventual. Ce pot sa va zic e ca la Stanley e rezervat pe 23 dimineata pt o petrecere.
In rest suntem bine, am scapat deocamdata de raceli si viroze...
salutari la mamici si burtici.