Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 19
btz_ovi spune:
Vanessa,stiu prin ce treci,pana de curand am trecut si eu prin ceea ce treci tu,lipsa poftei de mancare,insa a ramas greata de dimineata daca beau apa.dar stai fara griji,acusi vei scapa si tu de starile alea.Analizele cred ca le aman pt inceputul lui 2010
Inutsa,mersi de info.App,ai o fetia frumoasa foc cu niste ochisori superbi.
Va pup!!
Bytza
9+
vanessa80 spune:
Acum am reusit performanta sa beau o cana cu lapte.
Cand simt ca vrea sa se ridice stomacul ma uit pe geam ce frumos ninge si incerc sa ma linistesc. Pana acum am reusit. Azi ma simt si un pic ametita. Dar o sa rezist eu cumva.
Trebuie sa fac planul de bataie pt la anul. Tre sa ne apucam de renovari prin casa si sa ii pregatim si camera lui Junior. Asa ca tre sa fac listute, ca sa ne putem organiza.
9+
btz_ovi spune:
Vanessa,usor usor iti vei reveni,trebuie doar sa ai rabdare.Si mie imi venea sa urlu si sa renunt,dar ma consola Ovidiu al meu spunandu-mi ca abia asteapta sa fie tatic.Good luck cu listele [:d]
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Celia, Stefy e topita dupa "bucatarit". Cred ca o trimit ucenic la Miha. Nu e chip sa ma duc eu la bucatarie sa fac ceva sa nu vina si ea.... |

www.e-retete.ro/concurs/2/concurenti/4" target="_blank">Votati o sarmala uriasa?

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

vanessa80 spune:
BTZ_OVI acum am reusit sa mananc putin piure de cartofi.
Sper sa reusesc sa dorm in noaptea asta, ca asta noapte m-am tot foit si am adormit abia pe la 4:30.
Merge greu cu listutele, ca nu prea stiu de unde sa incep. Dar o sa ma descurc eu cumva.
9+
iulia-stefy spune:
Vanessa, apa ai incercat sa o faci cu lamaie? Eu asa am baut toata sarcina.
Miha, stiam eu ca ai sa te bucuri... Aseara am stat de la 18 la 21 in bucatarie sa facem clatite ursulet.... I-am luat tigaie sub forma de ursulet...
Noi am fost dupa ultimele cumparaturi pentru serbare... protocol, flori... si alte cele cu saniuta... Daca ma vedeati.... ajuns acasa, lasat servieta, luat saniuta din dotare, luat copil de la cresa, si apoi cu o mana trageam sa niuta si in cealalta aveam 5 buchete de flori, sacosa cu prajituri pentru maine si o alta sacosa cu suculetele.... Daca nu ne ajungea tati din urma.... pe la jumatatea drumului... sa i-a Gaza cu saniuta... nu stiu cum mai ajungeam acasa...
alina, Ani, Daniela, Kriss, pe unde sunteti? v-a prins zapada?
btz_ovi spune:
Vanessa,asa am patit si eu de pe la a 5a sapt..dar incetul cu incetul o sa incepi sa papi,o sa vezi.Important e sa nu uiti de fructe si legume,eu beam foarte mult compot in loc de apa,si de apa cu lamaie care face minuni pentru greata.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ana Alexandra!
Sunt rupta de oboseala... Pe la ora 2 eu ii faceam Stefaniei aerosoli... de pe la 1 a inceput sa tuseasca... Pai dupa atata zapada... zice sotul meu.... dar nu cred ca de acolo i se trage....
Va ofer o
fierbinte si un laptic... si fug....
Anilansa spune:
buna dimineata
va fost dor de noi? Nu ne-a prins zapada ca nu am plecat nicaieri ![]()
de sambata am avut calculatorul stricat... am luat virusi de pe sait cu jucarii pt copii

si deabia asera mi la reparat cumnatelul![]()
asa ca azi beau
cu voi![]()
Noi suntem bine,l-am sarbatorit pe sotul in Wend
asa ca nu prea am simtit lipsa... dar luni, marti si miercuri 
Am fost si noi la zapada... lui Darius ii place ff tare
Asera a fost o seara mai agitata .. darius a fomitat de 2 ori, a adormit cu stomacul gol... pe la 3 dimineata ia fost foame dar nu a papat asa cum o facea pina acum, dimineata a facut si kk moale... chiar ffoate moale
.. cred ca e o indigestie ... acum bem ceai de menta
speram sa ne revenim
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dastefa spune:
Lacramioara multam de 
poate nu o scapati iar pe Stefy la boala,
sa fie bine gaza
si nu cred ca e de la zapada,mai degraba eventual ceva virusi de la cresa
noi ieri am dezapezit la greu (inclusiv eu si Daria)Mie chiar imi place sa fac chestia asta mai ales ca imi era tare dor de zapada.Si nu m-am simtit deloc obosita .bine acu nici sa nu va imaginati ca am mutat eu chiar munti de zapada din loc
azi o luam de la capat
prin oras nu am avur curaj sa ies desi ar cam trebui
si numai bine
Mihaela
34+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica