Gravidute si Mamici de IASI(108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare fetele
cam greu intru...
Am inteles ca vreti sa fecti petrecere de Mos...sunt si eu interesata, dar numai daca este dupa 20-21 decembrie...ne primiti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ella, vazut o domnisoara mare cu cei dragi ei.
Vazut si matusica M.- draga Biei.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Sa inteleg ca o cunosti pe matusa Biancai,cumnatica mea?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Any, bine ati revenit! Cum mai e Ioana cu gradi?
Legat de Mos...poate reusim sa ne organizam.Ce ziceti ?

Ella, da, o cunosc, pe matusica M , am fost colege la master... cred ca si Kriss, o stie ...colege de breasla...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

eu tocmai ma "delectez" cu o noua tura de insomnie
da nu-i bai ca asa mai apuc sa scriu si eu cate ceva

Inutsa asa dulce e Bia.Imi place ca ne pui intotdeauna poze cu ea lucru cu care eu nu prea ma pot lauda

Ella superb cosul de flori de la tati -bravo lui

Vanesa eu am facut DT si TT la Synlab si raspunsul vine cam in 10zile.Sarcina usoara in continuare

despre mine pot spune ca-s f bine fizic doar cu nervii nu stau prea bine.Acum sunt sigura ca nu vom termina amenajarile pana nasc dar incerc sa ma obisnuiesc cu gandul asta.pana una alta mi-am stabilit asteptari mai marunte-sa eliberez locusorul pt brad, as vrea sa-l fac w/e viitor
pe 21 merg iar la dr si la anul mai vedem, sper sa ma cheme in spital ca bugetul s-a facut asa miiiic

fetele cu indemnizatia pt CIC -frumos moment au gasit sa va intarzie platile..poate totusi luni va intra si voua banii

o dumineca placuta si astept si eu vesti despre petrecere, cine ia initiativa?

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am schimbat si semnatura-am mai crescut un pic

Mihaela 34+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor multumesc pentru informatii.
Azi am mai studiat pozele de la eco. Suntem f incantati de ce am vazut.
Va doresc duminica placuta.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Voi unde ati facut/ o sa faceti cumatria( la ce restaurant)? Noi o sa avem cam 60-70 de persoane. Cam cat e meniul?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Celia, Stefy e topita dupa "bucatarit". Cred ca o trimit ucenic la Miha. Nu e chip sa ma duc eu la bucatarie sa fac ceva sa nu vina si ea....

vanessa, eu am facut doar TT la Cuza Voda. DT nu l-am facut. In ce priveste restaurantul, noi am facut la Cotnari, dar am facut rezervarea cu doua luni inainte de a naste... si cumatria cand avea Stefy 2 luni....
Pentru greturi mie mi-a zis sa iau vitamina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si de la Stefy:
Dintr-un bulgare de nea
Am facut un om sadea
I-am pus nas si-o gura mica
Si l-am botezat Naica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Dastefa, ce repede trece timpul...si incearca sa bei laptic cald seara cu miere, poate pleaca insomniile...iar grija ca nu terminati amenajarile ar trebui sa incerci sa o lasi deoparte, voi sa fiti sanatosi.

Lacra, multumim de poezioara lui Stefy, tare draguta.
Cu fan bucatarisit...cred ca am si eu un exemplar...doar sunt fetite...ne ajuta...

Vanessa, noi am facut www.restaurant-capriciuand.ro/" target="_blank">aici petrecerea de dupa botez (aprox 120 lei /pers in 2007) fiind noiembrie (post) am rezervat cu 2 sapt inainte (am depins de nasi cand au reusit ei sa vina ), am fost mai mult decat multumiti...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput