Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
La multi ani Ella! Multa sanatate!
Lacra...............frumos cadou! Nu mai fi trista!
Ani............sanatate lui Darius! Nu stiu ce sa ic de aerosoli... CRed ca ar fi mai bine sa-i faci doar cu ser sa-i dea drumul la mucozitati! Daca se coloreaza mucii baga si Dexa!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa pana la urma unde vine Mosul ![]() - ce sprei de nasuc pt copii folositi??? - un sfat va rog ![]() Alina ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Anilansa |
of Doamne greu cu mucii astia ca nu stii ce poate urma dupa ei
sprey eu am folosit- Biorinil dar mai bine accepta Pivalone
Cred ca aerosolii nu au cu ce sa-i strice ba chiar sunt convinsa ca ajuta daca ii faci la inceput doar cu ser
Mihaela
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](copilas.gif)
asa creste Daria
creste burtica
inutsa spune:
Salut!
ella LA MULTI ANI!!!!
lacra tare frumos ce ai descris tu acolo!
alina eu folosesc hypomer.
Biuta sta in leagan acum si rade singurica, ce dulcica e .
Sa va arat ce a facut ea zilele trecute, am ramas masca. Era in leagan si numai o vad cum se opinteste ea si se ridica in fundulet, nu prea are echilibru si nu se tine f bine, se apleca f tare in fata, dar la un moment dat chiar a reusit sa isi tina bine echilibrul in fundulet. Uitati si dovada.
Am lasat leaganul mai pe spate si se enerva ca nu reuseste sa se ridice, numai cand sta semiridicata se poate ridica in fundulet. De la orizontala tot nu se poate ridica. Acu chiar ca tre sa stau numai cu ochii pe ea.
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
Inesa...............draguta dovada! Ai fata mare!
Aseara m-am vazut cu .............Ghinetz.................! Arata foarte bine- silueta! Pe mine ma dispera kg in plus care raman "lipite"!
AM o stare aiurea de la vreme, de la banii care nu-i mai baga si de calculul cheltuielilor pe luna asta! Ata' ete'! Mergem inainte cu DD!
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
LA MULTI ANI ELLA!!
multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi!
Cristina si
![](zana.gif)
Septembrie 2009
Bazar SEBI!
kriss79 spune:
Daniela, am inteles.si pana la urma pe ce data e?ma intereeaza!cand se dau banutii?atunci pe loc?
Alessia e bine, sanatoasa, chiar vad ca mai toate mamicile se plang de raceli si nu numai.noi, slava Domnului nu am avut nici macar o raceala pana acum.iese zilnic cu bona in parc pe la 10 si sta vreo 2-3 ore maxim in fct.de cat e de cald/rece afara.doarme la pranz, destul de greu acum, vreo 2 ore pana pe la 4,30-5 si dupa aia fie iesim pe undeva, fie intr-o vizita, fie la mall unde ii place ei sa alerge si sa cante, mai ales ca acum sunt si tot felul de braduti pe acolo, Mosi Craciuni, ursi si reni:)
vorbeste in continuare tot mai mult si mai corect, nu ii tace gura mai deloc de cand se trezeste:)canta intruna mos craciun cu plete dalbe de ma innebuneste, alta nu vrea sa invete.e foarte sociabila, din ce mi se pare mie.pot sa o las oricand, nu plange dupa mine.si la servici cand plec abia isi intoarce capul sa imi zica pa si sa imi dea pup de la departare:)insa daca ar fi vorba de cateva zile sau sa plec dim.si sa vin seara ar fi cred altceva,dar progrm.meu e lejer, sunt plecata max.5-6 ore pe zi..
De pe 18 dec. intru in vacanta pana pe 4-5 ian.si ne apucam sa impodobim casa de Craciun ca ii place f.mult actiunea asta..a,si asteapta cu nerabadare sa vada daca vine Mosu` la ea.
Cristina si
![](zana.gif)
Septembrie 2009
Bazar SEBI!
alynta27 spune:
Kris.............va veni ca doar e fetita cuminte!
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ella!
Ani, multa sanatate lui Darius. Eu ii fac aerosoli, dar la recomandarea medicului. In functie de diagnostic iti spune cu ce sa-i faci, ca-i tuse seaca, ca-i productiva, ca-s muci galbeni sau transparenti.... Eu zic sa mergi sa-l vada medicul. Si spray pentru nas tot in functie de diagnostic. Pivalone, Olynt, Biorinil... si mai am.... Vezi ca Dexa si Pivalone contin Cortizon... deci nu e bine sa le administrezi fara prescriptie medicala... Capul sus, va fi bine
Ella, multa sanatate la amndoua.
Daniela, multumim. La d-na dr. Rugina ai mai ajuns? Incearca... Eu zic ca "face minuni" si cred ca ma va sublinia si Alina. Multa sanatate Amaliei.
Alina, multumesc. pentru incurajare.
Inutsa, dulce dovada...
Kriss, Stefy ma tot intreaba cand facem bradul...Sigur va veni mosul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
buna la toate fetele..eu sunt noua pe aici..cum sunt si novice in sarcina..e prima si inca nu sunt foarte documentata..insa am o intrebare pt voi.am vb acum cu o prietena foarte buna si mi-a spus ca daca nu sunt casatorita religios nu imi pot boteza copilul.e adevarat?eu o sa fac cununia civila in aprilie iar bebita se va naste prin iulie..help me pls
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi buna la toate fetele..eu sunt noua pe aici..cum sunt si novice in sarcina..e prima si inca nu sunt foarte documentata..insa am o intrebare pt voi.am vb acum cu o prietena foarte buna si mi-a spus ca daca nu sunt casatorita religios nu imi pot boteza copilul.e adevarat?eu o sa fac cununia civila in aprilie iar bebita se va naste prin iulie..help me pls |
felicit
![](bang.gif)
felicitari si sarcina usoara!
ti-a spus o prostie!!sunt atatea femei necasatorite si care au copii..si cu siguranta sunt botezati!stai linistita ca nu e adevarat.eventual poti da peste un preot mai de moda veche si sa iti zica asta..
Cristina si
![](zana.gif)
Septembrie 2009
Bazar SEBI!