Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 13
vanessa80 spune:
LA MULTI ANI, ELLA! Multa sanatate.
Astazi au sosit cartile pe care le-am comandat pe net.
Ma apuc de citit. Am o multime de lucruri de invatat.![]()
Va doresc o seara frumoasa. 
8+
btz_ovi spune:
asta mi-a zis si iubitul meu si eu stiam k poti boteza fara sa fii casatorita religios..mersi pt urari..sper sa fie o sarcina usoara de acum inainte..momentan am abia 8 sapt si 3 zile si greata inca predomina..sa nu mai zic de starea de leneveala..:D dar toate se compenseaza cu bebitza 
![]()

iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi buna la toate fetele..eu sunt noua pe aici..cum sunt si novice in sarcina..e prima si inca nu sunt foarte documentata..insa am o intrebare pt voi.am vb acum cu o prietena foarte buna si mi-a spus ca daca nu sunt casatorita religios nu imi pot boteza copilul.e adevarat?eu o sa fac cununia civila in aprilie iar bebita se va naste prin iulie..help me pls |
Eu am si botezat, am fost si la botezul fetitei mele, dar nu-mi amintesc sa ma fi intrebat vreun preot daca suntem cununati religios. Nu vad ce legatura are una cu alta....
Stiu ca nu poti fi nas de cununie daca nu esti cununat religios... Cel putin preotul care ne-a cununat pe noi asta i-a intrebat prima data pe nasi.
Sarcina usoara in continuare si te mai asteptam pe la noi.
Srie repede 10 mesaje, ca sa apara in "timp util". Primele 10 sunt moderate si apar mai greu.
inutsa spune:
sa va arat noile nazdravanii ale fiica-mi. Am murit de ras azi, am descoperit scopul pt care se ridica ea in fundulet: pt ca sa-si roada piciorusul
. Ia uitati:voila!
aly, lacra
!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
iulia mersi de cafea
mersi de incurajare
btz_ovi... nu te intreaba nimeni nimic la biserica.. daca parintii sunt cununati, stai linistita... la biserica cere doar certificatul de nastere ... poate la nasi sa ii intrebe ... dar noi am botezat prima finutza necununati ( cu toate ca am inteles ca nu e bine... dar noi am vrut ff mult)... poate depinde si de preot... sarcina usoara si sa fiti sanatosi
inutsa... ai fata mare deacuma, ff frumoase poze
eu nu prea am dormit asera.. deci sunt franta,,, azi e zi de smotru si alte activitati...
Darius a inceput sa si tusesca .. inca nu iam dat nimic inafara de SINUPRET .
Cadouri de craciun inca nu am luat nimic
.. banii inca nu au venit ... si drept sa spun nici nu stiu ce sa luam
idei????
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi buna la toate fetele..eu sunt noua pe aici..cum sunt si novice in sarcina..e prima si inca nu sunt foarte documentata..insa am o intrebare pt voi.am vb acum cu o prietena foarte buna si mi-a spus ca daca nu sunt casatorita religios nu imi pot boteza copilul.e adevarat?eu o sa fac cununia civila in aprilie iar bebita se va naste prin iulie..help me pls |
Bun venit! Sarcina usoara! Nu are nici o legatura una cu alta! E de preferat ca bebe sa vina intr-o familie casatorita si religios! Cred ca a exagerat prietena ta! In privinta preotului si a Bisericii nu cred ca vei avea piedici!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Neata!
lacra multam de laptiuc!
alina
! si la mine ar fi trebuit sa fie zi de smotru dar pur si simplu nu am chef! o sa aspir si cu asta basta![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
btz_ovi spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si pt urari...asa stiam si eu dar am vrut sa ma conving totusi..va pup pe toate 

vanessa80 spune:
IULIA mersi pt cafeluta. Noi ne luptam cu greturile. Nu am pofta de mancare. Mananc pt ca stiu ca trebuie. Sunt obosita si nu am chef de nimic. Am mers la med de familie si am tensiunea 10/5. Abia astept ecografia de maine.
9+

si un laptic ....