Gravidute si Mamici de IASI(108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Anamariam.................inteles! Bafta! E ok cum gandesti! Ai mare dreptate!
Mihamora..............ce bine e ca daca facem ceva vii sa-l cunoastem si pe Tudor Matteo! Am vazut in poze ceva modificari- s-a lungit piticu'!
Kriss...........e tare greu! Fruntea sus!
Dastefa...............profita si tu ca are Daria bunica la purtator!
Ani................nu merita sa-ti consumi nervi, energie pe soacra!

Eu zic sa supunem la VOT locatia si serbarea de Mos Craciun! Ce ziceti????????????!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Eu zic sa supunem la VOT locatia si serbarea de Mos Craciun! Ce ziceti????????????!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

eu nu am fost niciodata la Stanley dar care ar fi cealalta varianta? si mai ales cat ne-ar ajunge?

eu am rezolvat cam 75% din capitolul cadouri de Mos dar si pt restul stiu ce vreau doar sa ajung in locatiile cu pricina.Sper sa termin saptamana asta ca nu ma tine spatele si nervii sa stau prin aglomeratia specifica dinainte de sarbatori

Anamariam si eu voi face cezariana cu dr Mihaila dar eu sunt la a 2 a operatie
eu m-am "riscat" sa-l intreb cum priveste ideea unei nasteri naturale dupa 3 ani de la cealalta operatie si m-a dat urgent cu var...pai daca voi spuneti ca e adeptul cezarienelor din start e clar ca intrebarea mea a picat ca nuca in perete

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dastefa, vanessa, michelle, multumesc.

Ani, nici eu n-am zis, dar dupa aproape 15 ani... de show gratuit.... mi-a cam ajuns cutitul la os... Fiecare om are o limita de suportabilitate.... dar se pare ca a trecut peste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Fetele, am vb cu cineva care isi cauta la stanley rezerv.pt. zi nastere copil in jurul Craciunului si le-a zis ca nu cred ca mai tin petreceri acolo din cauza recomandarilor cu gripa p.date de ISJ iasi si nu numai..asa ca, e bine de intrebat inca odata daca putem rezerva pe bune..adica sa nu ne trezim cu 2 zile inainte ca nu se mai poate tine..

Michelle, multumim de aprecierile la adresa glasului muzical al fiica-mii:)
Aseara sotul si-a exprimat dorinta de a merge undeva noi 2 cateva zile in ian,excursie gen city break.am cautat pe net pe la agentii, am gasit doar praga oferta city break in ian..Acum sa vad ca se si infaptuie "minunea"..in rest, dat fiind faptul ca vin Sarb.incerc sa las deoparte toate supararile si sa fiu optimista, sa zambesc..

dastefa,dr.M e simpatic si deschis, nu cred ca l-a deranjat intreb.ta:)ce putin mai ai pana la marele moment.. of, ce as mai face si eu un bb, dar cred ca daca s-ar putea sa se nasca asa deodata pe la 5-6 luni..ca tare greu mi-a fost la inceput

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si sa va povestesc ce am facut eu cu Stefy aseara, asa ca de ziua mea... am framantat amandoua, si am facut pizza, mai e ceva de groaza... cred ca ii va place mult la bucatarie... Nu pot sa fac eu ceva, ca e si ea acolo... M-a ajutat sa asez pe pizza ingredientele si imita cu exactitate miscarile mele... A fost o placere sa o vad asa de absorbita... Iar la sfarsit, cand a prins-o foamea si pizza nu era gata imi zice: Mama, da-mi pizza ca mor de foame...
Asa ne-am distrat noi doua aseara... ca doar a fost ziua mea... Cred ca nimeni si nimic nu ma putea face mai fericita... Mai ales ca dimineata mi-a cantat Multi ani traiasca... exact ca un copil mai mare si cu intonatie... Cred ca nu exista ceva mai frumos pe lume....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

poftiti la , ceai si laptic

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

LA MULTI ANI !!!! Ella , sanantate multa, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor ... petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

iulia cel mai frumos cadou.. bravo pt stefi ... in legatura cu soacra... da totul are o limita si unele persoane vor sa o treaca

pana la urma unde vine Mosul ???

- eu iar am luat-o de la capat cu mucii lui Darius, in plus de asta il doare si gingiia ... deci mofturile sunt la ordinea zilei ...

- ce sprei de nasuc pt copii folositi???
- un sfat va rog - sa incep sa ii fac aerosol.. daca ii curge numai nasucul?

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Alina multumesc mult

Eu sunt racita cobza,ca sa zic asa, si bineinteles si Biaare un pic de rosu in git,tuse si muci,pediatra mi-a zis sa-i fac aerosoli si mi-a dat si un sirop pentru tuse;aseara a fost mai greu de facut aerosoli insa azi dimineata si-a luat singura masca si a pus-o pe fata,am facut si eu cu ea caci altfel nici nu se putea,acum sa vedem cit va dura "minunea" de a sta la aerosoli...vreau sa va spun ca nici un fel de sirop nu vrea sa-l ia ,e un mare chin cind tb sa-i dam
Haideti ca m-am cam lungit

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

La multi aniElla

Lacramioarace bine ca v-ati distrat de ziua ta!...intr-adevar, f. frumoase momente.

Kriss am vorbit eu la Stanley si recomandarea era pt serbarile de Craciun cu clase de copii; in rest se fac petreceri.
Daca sotul a luat initiativa, atunci e un semn bun. Tinem pumnii sa fie totul bine intre voi. Mai zi-ne de Alessia ce mai face.

Ani poti sa-i faci aerosoli doar cu ser daca ii curge nasul. Noi folosim Sterimar;dr. ne-a recomandat pt nas infundat si Nasic-spary pt copii. Sanatate multa.

Dastefa spor la luat cadouri.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ella sanatate multa va doresc; la fel facem si noi aerosoli, punem si desene cu Tom si Jerry sau cantam.
Despre siropele...m-am saturat eu de ele ca de mere padurete, Amalia care cerea singurica sa-i dau siropuri acum a inceput sa faca si ea mofturi cand le vede...cred si eu, avem aproape 3 luni de cand luam zilnic si cate 4-5 feluri de siropuri...si tot nu trece tusea asta sincer va spun ca nici nu mai stiu cum e fara tuse si muci

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput