Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
Incerc sa mai storc "neuronii" obositi si sa mai postez un mesaj...
.
dankutza meriti un buchet mareeee de

pt.ce ai realizat cu acei copii ,mai ales acum....Sunt convinsa ca ,"printesa" ta va avea o mamica complet daruita....BV!!
Monis si eu am incercat niste "feeling"-uri mai ciudate cand i-am dat prima data "suzi",dar am constatat ca e buna pt ca incepuse sa-si "masacreze" un police (l-am descoperit cu el vinetiu si nu stiam de unde
); el o tine in gurita doar cand ii e foame (pt. cateva secunde) si cand are crampe...in rest o scuipa..
Lavi ,imi pare rau ca Rares nu va lasa sa dormiti ,dar lucrurile se mai schimba...
Ramo C. multa sanatate lui Dominic..
Shtephy cum esti ? azi-maine ii calci pe urme Andreei
Lumi e bine sa ai ajutor ,nu? Si la noi mai vine buni peste zi ..ne mai face o mancarica ,spala ,ne dragalaleste..Doamne ,bine e!!
Lumi,Simina voi v-ati hotarat ce schema de vaccinare urmati?!...noi azi-maine mergem la vaccin si inca deliberam...
Vad ca se discuta de metode contraceptive....nici prin cap nu m-a trecut sa ma gandesc la asta..am uitat complet de "aspectu " asta...
Voi ati fost la controale? ..cred ca o sa ajung la anu...
in ritmu' asta...
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika floricik - la tine ceva semne? ti-a coborat burta? eu nu prea sesizez la mine mare lucru. ![]() Ramonika si Vladutz ![]() |
IOK semne. Burta nu e deloc coborata. Adevarul e ca stau si f cuminte, in pat. Daca merg la dr abia miercuri...Am uitat sa-l intreb daca macar e in oras zilele astea.

Floricik
38+
Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 raluci, fii dragutza si spune-mi care firma produce vopsea de par fara amoniac..cred ca sunt mai multe saru-mana ![]() |
cu mare drag, insa eu ma fac la coafor, acolo folosesc produse wella
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monis5 Cafea to everybody! eu as pleca la terasa la o cafea |
te insotesc la o cafea, asa cu lapte si cu spuma

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
floricik spune:
Am actualizat si semnatura.

Raluci 

Floricik
39+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
cu mare drag, insa eu ma fac la coafor, acolo folosesc produse wella mamica implinita de Remus Andrei ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere |
mersic...si eu tot la coafor..dar cu vopseaua mea....nu ma risc sa ma cheleasca

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

monis5 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika mancarea a facut-o sotzul... nici un semn, insa mi-a clocit mintea ceva, da mi-e rusine sa zic... |
Ramp, habar nu am ce vrei sa spui, dar mie dupa aia mi s-a rupt apa

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
simonette spune:
Monis pai ziua la servici amandoi si diseara ne scoatem in oras
apoi una mica partida de
ca noi am activat pana acum vreo 2 saptamani de cand am facut "cica" pauza. Da' de fapt n-a fost timp![]()
Mylady Casting are vopsea fara amoniac dar partea proasta e ca vopseaua fara amoniac nu acopera firele albe. Eu m-am vopsit de 2 ori sarcina asta (la Iannis nu mai tin minte, cred ca tot la fel), dar fiindca eu sunt de-a dreptul sura si nu puteam totusi sa merg la servici chiar in halul asta! Ultima data m-am vopsit acum 2 sapt ca sa fiu mumoasa cand vine bb![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
monis5 spune:
Fetele, a nascut Andre!!!!!!!!

Revin cand mai aflu ceva. Stiu doar ca e f frumoasa Chiara. 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Ramonika spune:
monisule - puschea pe limba ta... 
daca e vorba de siecs, nu e vorba de asta... ![]()
am pus la cale alt plan... ![]()
floricik - stai cumintica pana miercuri, poate iti spune atunci dr. daca sunt semne de nastere sau nu. plus ca daca era sa lipseasca din oras, cred ca te-ar fi anuntat. nu-ti fa griji degeaba. 
Ramonika
si Vladutz