Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor, multumim mult de urari! Nici nu ne asteptam la asa o surpriza.

La multe lunite si celorlalti bebelusi si sa auzim numai de nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

pishko mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

HAI LALU

HAI ANDRE

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fete...am o gramada de fire albe in crestetul capului..
as vrea sa ma vopsesc...oare pot?nu ii fac rau lui bebe?
m-am mai vopisit odata pe la 5 luni jumatate ca nu am stiut ca nu am voie..si cineva mi-a zis ca nu-i asa ok...ce sa fac...ca nu as mai sta asa...si apoi daca o sa nasc nu mai am eu timp de ,,gateala,, si alte cele...
ce ma sfatuiti?!?

eu m-am vopsit de vreo 3 ori plus suvite odata, vopseaua fara amoniac este ok, sau poti sa bagi nuantator sau sampon

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ziua buna si de la mine

Pentru inceput niste majorete pentru Andre. Nastere usoara!

Mai apropo de suzeta... nici Dragos nu o vrea...... mi-ar fi simplificat mie viata daca ar fi acceptat-o dar el nu

Stephy, Riana l-a acceptat pe Dragos din prima clipa, il tt mangaie si il pupa, dar... nu prea ii place ei cand ma vede ca il alaptez, tot imi spune ca ea nu mai are mamica ... desi am observat ca asta se intampla cand e obosita, desi ii spun sa vina langa mine sa o tin si pe ea in brate, dar sa speram ca totul e ceva trecator. Mai imi spune ca Dragos este al ei si ea este a mea.

Am vazut ca discutati de zambetul voluntar... si mie mi-a zambit azi de mai mlte ori, chir ma miram ca vorbeam cu el si el tot zambea... apare asa devreme zambetul aceatsa, ca Riana sigur a zambit pe la vreo 2 luni nu asa devreme ca si frate-sau.

Revin

Mergi la inceput

Alinus - ce mai stii de Adriana? ca si la ea se apropie termenul.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dankutza - am ras de numa' la aia cu "m-a facut mama oltean" ... cand ii vezi pe unii cu fetisoarele lor colorate, fix a olteni arata . Mie-mi pare ca a iesit super. Bravo
Si inca o data

DianaR - super cu alaptatul . Poate in timp renunta si la pozitia de minge si baga de la ambii sani cu spor.

Simina - si eu bantuiam pe la 4.30 prin casa... Sper ca ai dormit intre timp si esti in forma.

Monica80 - bine ai venit

Ramonika dar stiu ca te-ai apucat serios de bucatareala . Deci nici un semn... nimic-nimic...

Lavinia - hai ca speranta moare ultima. Poate se razgandeste si Rareshul mai incolo si se apuca de dormit. Voi cand faceti botezul?

Simonette - cum petreceti ziua de azi?

Cafea to everybody! eu as pleca la terasa la o cafea

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ( la amiaza ) si de la mine...
Imi pare rau ca nu pot sa intru prea des "nowdays' ,dar scumpul meu ma cam tine ocupata...sunt putin cam necajita ca nu prea a mancat bine de cateva zile...sper ca va trece..
Citit tot ,dar retinut tare putin..

LA MULTI ANI DANKUTZA ! SA-TI DEA DD O PRINTESA SANATOASA,FRUMOASA SI NECOLICOASA SI TIE MULTA SANATATE SI FERICIRE!!

LAVI Sa-ti traiasca Rareselu! Sa ajungeti la cat mai multe lunite,ani cu sanatate si bucurii!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Ramonika dar stiu ca te-ai apucat serios de bucatareala . Deci nici un semn... nimic-nimic...

mancarea a facut-o sotzul... eu am fost "mana a doua" la bucatarit. dar ciocolata o incerc eu, sper sa iasa...
nici un semn, insa mi-a clocit mintea ceva, da mi-e rusine sa zic...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

raluci, fii dragutza si spune-mi care firma produce vopsea de par fara amoniac..cred ca sunt mai multe...dar niciodata nu am avut rabdare sa citesc pe cutie
saru-mana

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

... ca Riana sigur a zambit pe la vreo 2 luni nu asa devreme ca si frate-sau.

alinutza...probabil feciorashul tau se va dovedi a fi un cuceritorcand va creste mare

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput