Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele ce mancare mai aveti/faceti ? SIMI ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

eu nu le am cu postul asa ca azi fac ciorba de perisoare si parjolutze in sos

la ciorba e usor, fac una de pui a la grec, dar felul 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

la ciorba e usor, fac una de pui a la grec, dar felul 2

pai la felul doi fa niste pulpe de pui sau piept de pui in sos alb la cuptor...sau cu garnitura de cartofiori...sau vezi ca se gasesc crochete de cartofi la punga..si sunt buni..

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

dankuta, m-am uitat si eu: bravo tie, profa. si alegerea cantecelor si costumele si...tot a fost mai mult decat face Udrea sa promoveze romanica. nu stiu cum li s-a parut strainilor ca suna/arata Romania, dar mie mi-a placut cum a iesit din guritzele si ochishorii lor: e o tara frumoasa dom'le, cand e prezentata de straini (cu "coach" roman)

P.S. baietzii au parut mai motivatzi asa de ...Marioare si insuratoare

Felicitari inca o data si

alta profa,

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raluci - noi avem ciorba radauteana si pui vienez. poate trantesc si o ciocolata de casa, insa sper ca tura asta sa nu-mi mai iasa afumata...

lauradi si shtephy - intr-un fel va inteleg ca va e greu sa stai despartite de copiii cei mari. eu cat am stat internata o zi si o noapte, m-am simtit vinovata ca am abandonat matzul si imi era tare dor de el... mi-era ciuda ca nu l-am pupat la plecare, ca eu credeam ca in cateva ore is inapoi acasa...

floricik - la tine ceva semne? ti-a coborat burta? eu nu prea sesizez la mine mare lucru.

dankutza - dragute filmuletele cu serbarea. mi-ai starnit amintiri, pe cand dadeam si eu serbari la gradinita...

monica80 - bine ai venit.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Neata mamici si burtici!

LA MULTI ANI DANKUTZA!!!

Sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe lume. Felicitari pentru lectii, esti de admirat, eu abea, abea ma mai "tarasc" si tu inca reusesti sa faci atatea lucruri frumoase.

CURAJ ANDRE!!! CURAJ LALU!!!
NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

HAI ANDRE!CHIARA TE ASTEPTAM PRINTRE FULGUSHORI!

Neatza si de la mine!

Va multumesc tuturor pentru urari! Astazi o sa postez, ceva mai tarziu niste poze cu Raresh al meu la o lunitza! Ca de obicei nu doarme noaptea...dar m-am obisnuit...si incep sa ma resemnez cu gandul!

Pupaceala tuturor din partea mea!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTI ANI FERICITI DANKUTZA

La multe lunite fericite micutilor care azi implinesc o lunitza!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mmmmm, ce dragutz din partea voastra sa imi urati de bine astazi!!!

Stephy iti multumesc mult ca te-ai gandit si la mine si mi-ai urat cele bune! Si mie mi-e greu sa ma despart de carnaciorii mei mici, dar ma gandesc, ca merg sa ma intalnesc cu cel mai nou si mai asteptat membru al familiei si parca imi da curaj si putere O sa-l rog pe Laur (sotul) sa mi-l aduca macar pe Luca sa-l vad la maternitate ca Iannis daca vine face panarama si mai bine ii duc eu dorul dar Luca e linistit! E baiat mare de-acum E numai bun ptr Stephytza ta

Monis si va doresc asemenea! Asa e....am ramas tare putine si ne imputinam pe zi ce trece dar asa si trebuie ca sa ne mutam odata la scutece si sa vorbim toate mamicile aceeasi limba! Eu nu prea comentez la ce povestiti voi din experienta cu cei mici, insa ma duc cu gandul in urma cand am trecut si eu prin ele si ma regasesc mai in toate Acum o sa o iau de la capat Legat de suzeta...baietii mei nu au vrut-o pur si simplu!!! Poate daca as fi insistat s-ar fi lasat pagubasi pana la urma dar m-am gandit ca poate e mai bine fara si asa a fost! nici unul nu si-a supt degetul

Trimit si revin ca am uitat ce mai vroiam sa spun.......
Va si va doresc we placut!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

HAI ANDRE!!!!
HAI LALU!!!!
NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!

LA MULTI ANI , DANKUTZA!!!!

ps.am intrat si am urmarit si eu pe youtube asssembly-ul, felicitari! chiar eram curioasa cum o fi, ca mereu povesteai ce si cum de la scoala..mi-am satisfacut ca o pisica curiozitatea Mi-a placut, foarte interesant, cred ca ai muncit foarte mult sa pui la cale tot spectacolul! Inca o data felicitari pentru ambitia si pasiunea cu care se vede ca iti faci meseria de dascal!

bb Dan Mihail by Dymomo!
bb Mihai by Pishko!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete...am o gramada de fire albe in crestetul capului..
as vrea sa ma vopsesc...oare pot?nu ii fac rau lui bebe?
m-am mai vopisit odata pe la 5 luni jumatate ca nu am stiut ca nu am voie..si cineva mi-a zis ca nu-i asa ok...ce sa fac...ca nu as mai sta asa...si apoi daca o sa nasc nu mai am eu timp de ,,gateala,, si alte cele...
ce ma sfatuiti?!?

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput