Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

lauradi multumesc pentru urari. Nu stiu daca sunt in carantina. Ce-i drept, mi-a spus moasa ca nu mai fac Scoala pt mame din cauza gripei. La sala de garda era o nebunie. Dar poate asa e in fiecare dimineata si nu stiu eu. Erau mamici care urmau sa se interneze. ALtele veneau la dr la control. Erau pe acolo o gramada de tatici. Cred ca acolo trebuie sa astepte ei. Se faceau externari. Era o nebunie totala. Si nu scaune suficiente. Asta m-a enervat. AM stat 2 ore in picioare. STiti si voi ce inseamna asta pt o gravida.
Stai linistita, totul va fi bine. La cele cu nasterea naturala, este bine ca ne ia o data pe sus si nu prea realizam ce se intampla. Bafta multa!

monis si eu sper sa vrea sa "sara" direct in bratele lui. STiu, sigur ca masa ar vrea sa sara chiar ea.

Lumi_Richard, monis, floricik, Andrecluj multumesc de urari. SUnteti niste scumpe.

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

AM mai scris un mesaj si l-am pierdut chiar in momentul in care sa atasez linkurile.
VA trimit linkurile cu filmuletele de la assembly.
Vreau sa mentionez inca de la inceput, copii sunt din clasa mea. Doar 4 dintre ei sunt romani, 3 mai rup un pic romaneste si restul, habar nu au romenste. Acest nu este un show de sfarsit de an. Fiecare clasa trebuie sa pregateasca ceva, dar nu de anvergura. Mie, mi-a venit randul in saptamana asta. Norocoasa de mine, cand am mai avut si observatii.
Copii au facut si greseli, s-au mai pierdut, dar oricum sunt copii si sunt draguti. Noi, am facut repetitii, dar a trebuit sa facem si ore in acelasi timp.
Uitati ce a iesit si sper sa nu ma fac de ras in ultimul hal. Am facut si eu ce am putut in romaneste cu copii din toate colturile lumii.

http://www.youtube.com/watch?v=eOergnkTtVs

http://www.youtube.com/watch?v=HjK6kHyC-d8

Mie si frica sa le trimit, ca ma fac de cacao.

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele

..ma simt mai bine, Flavius a dormit si el azi-noapte , sunt o fericita acum.
In acest moment asculta povesti ..ca maica-sa i-a cumparat carti cu CD-uri audio...si-i place ....chiar ii place, nu-mi vine sa cred...acum sa vedem cat il tine

Vorbeati de baita singura, eu pana acum doar m-am uitat la Pustache cum il inbaiaza...azi va trebui sa-i fac eu si nu stiu daca ma voi descurca , nu i-am facut niciodata , iar Pustache e plecat la o intalnire de afaceri diseara

Mamele noastre... si a mea e la mine si e indragostita de nepot, mai ales ca primul a murit, e topita si ne cearta mereu daca incepe sa urle, are impresia ca noi il lasam sa planga
In rest, ea l-a invatat in brate...dar ce sa-i fac??? Ma gandesc ca trebuie sa o las ca il iubeste si mai sta la noi doar o saptamana, apoi o sa raman numai eu si Flavius, voi avea timp sa-l dezvat de tinut in brate

Ma duc sa-i dau sa pape....
aaaaaaa saptamana viitoare o sa-l duc la Mos Craciun, cei de la servici fac un kinderland, aduc un mos frumos si dau cadouri la copii, am fost si noi invitati

Hai Lalu, Hai Andre!!!!!

O zi buna!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monica 80 a scris la sfarsitul capitolului trecut: Buna fetelor,
eu sunt noua pe aici. sunt o viitoare mamica de Maria.
DPN este 8 Dec. La fel ca si tine My Lady am foarte multe stari contradictorii, ma gandesc tot timpul la ce s-ar putea intampla mai rau, avand in vedere conditiile din spitalele de stat romanesti, cat si atitudinea cadrelor medicale, care de cele mai multe ori lasa mult de dorit. Ne dorim copilul asta de foarte mult timp si numai gandul ca foarte curand o voi tine in brate, ma face sa cred ca sunt capabila sa trec peste orice. Luni am fost ultima data la dl. dr. si ne-a spus ca nu ajungem pana pe 8 dec si ca el crede ca va veni Maria in jur de 1 dec. ar fi simpatic, nu?
Va pup si va doresc nastre usoara la toate gravidutele si bebei sanatosi.

Hai Andre! Nastere usoara! Vine Chiara!
Hai Lalu!

Oho, ce fulgusori papaciosi si care cresc frumos!

Am uitat sa va spun ca de cateva zile papa si Teodora din ambii sani spre linistea si usurarea mea. E drept ca de la stangul suge doar dintr-o anumita pozitie, pe perna de alaptat si din lateral, eu o tin ca pe o minge de rugby . Dar in pozitia aia apuca fara probleme mamelonul si suge linistita. Noroc cu pompa ca mi-a mentinut lactatia si in sanul stang cat timp Teo n-a vrut nicicum sa-l ia...

Rgagapie bine ati revenit acasa!

Monis figura ai fost cu suzeta! Mi-l si inchipui asa "micut si serios"

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

dankutza - La multi ani sa traiesti, super tari sunt copilasi, mninunati, FELICITARI

Simina - pup eu mamica obosita

Floricik - hai ca mai ai nitelus

Shtephy, lavi, lumi, ralia, moni, lyly, dana n

monica80 - trebuie sa scri 10-15 mesaje sa scapi de moderare sa te putem vedea in timp real, altfel o sa ai impresia ca nu te baga nimeni in seama . Asadar bine ai venit printre noi

HAI ANDRE
HAI ANDRE
HAI ANDRE
HAI ANDRE
HAI ANDRE
HAI ANDRE
HAI ANDRE
HAI ANDRE

HAI LULU
HAI LULU
HAI LULU
HAI LULU
HAI LULU
HAI LULU

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

La multi ani Dankutza sa ai parte numai de bucurii in viata si un bebe perfect
asteptam cinstea

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele ce mancare mai aveti/faceti ? SIMI ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

danku....la multi ani inca odata scumpo...am urmarit si cele 2 filmulete...vorbesti o engleza foarte corecta in pronuntie..si cei mici oricum sunt adorabili..tocmai stangaciile lor ii fac si mai adorabili.
camy...ma bucur ca te-ai putut odihni...succes lui tati la afacere...si pupam pe flavius cel cuminte...la mai mare

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele ce mancare mai aveti/faceti ? SIMI ?

eu nu le am cu postul asa ca azi fac ciorba de perisoare si parjolutze in sos

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Monica 80 a scris la sfarsitul capitolului trecut: Buna fetelor,
eu sunt noua pe aici. sunt o viitoare mamica de Maria.
DPN este 8 Dec. La fel ca si tine My Lady am foarte multe stari contradictorii, ma gandesc tot timpul la ce s-ar putea intampla mai rau, avand in vedere conditiile din spitalele de stat romanesti, cat si atitudinea cadrelor medicale, care de cele mai multe ori lasa mult de dorit. Ne dorim copilul asta de foarte mult timp si numai gandul ca foarte curand o voi tine in brate, ma face sa cred ca sunt capabila sa trec peste orice. Luni am fost ultima data la dl. dr. si ne-a spus ca nu ajungem pana pe 8 dec si ca el crede ca va veni Maria in jur de 1 dec. ar fi simpatic, nu?
Va pup si va doresc nastre usoara la toate gravidutele si bebei sanatosi.

msk diana r...vazusem si eu...dar era vreo 6 dimi si am uitat sa raspund
MONICA 80 bine ai venit primtre noi

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput