Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!
Raspunsuri - Pagina 19
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetele, a nascut Andre!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Revin cand mai aflu ceva. Stiu doar ca e f frumoasa Chiara. ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
Asteptam vesti cu nerabdare...

Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetele, a nascut Andre!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Revin cand mai aflu ceva. Stiu doar ca e f frumoasa Chiara. ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
felicitari ANDRE sa-ti traiasca printesa

Ramonika
si Vladutz
simonette spune:

Felicitari Andre!!! Refacere rapida si
laptic muuult!!! Sunt sigura ca bebe Chiara e o dulce si
o frumoasa!!! Sa fiti sanatoase amandoua!!!
monis5 spune:

FELICITARI DRAGA ANDRE!!!!
BUN VENIT PE LUME CHIARA!!! Sa traiesti si sa-ti bucuri parintii 1000 de ani fericiti!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
miany75 spune:

FELICITARI MAMI DE CHIARA !SA VA BUCURATI UNA DE ALTA MULT TIMP DE ACUM INCOLO !!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!

nov.dec2009 spune:
Am facut capitol nou, astept sa dam pagina sa-l postez.
Am eu mesaj de la Lalu, inca nu s-a intamplat nimic... il postez in noul capitol
pup
Monis
sarandu spune:
buna fetelor,
in ultimul timp nu am reusit sa va mai urmaresc si sa tin pasul cu voi. Eu sunt in 36 de saptamani si ultimele zile au fost foarte chinuitoare. Pe langa faptul ca ma doare spatele foarte tare si ma trezesc noaptea cu dureri de burta , depe la ora 2 nu am somn.Becelina misca noaptea foarte tare iar uneori am ca niste carcei pe sub burta care ma tin cateva minute. Sunt curioasa daca a mai patit cineva asa sau asemanator.
simonette spune:
Cum adica nimic? E ceva timp de cand se tot incearca nu??? BB se incapataneaza sa mai stea la mami in burtik???![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!