Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Dancutza!!!

La multi ani,Danut,sa cresti mare si sanatos!

Dymomo,Ramonika,va multumesc pt raspunsuri!

Shtephy,lasa ca e bine sa stea baietelul la caldurica,sa iasa voinicel! Pupici surioarei iubitoare!

Monis,eu am cam inceput sa ma gandesc,mai ales ca pe 7 Dec ajunge Richard! Doar ca am emotii ca o virgina!

Rgagapie,bine ati venit acasa!

Andre,a venit ziua cea mult asteptata...eu va doresc la amandoua multa sanatate,ma rog pt voi chiar daca sunt sigura ca totul va fi bine! Imi imaginez prin ce treci,prin ce trece tati de Chiara,am trecut `pe acolo`...
Abia astept pozici!!!
Nastere usoara si refacere rapida,sa te poti plimba cat vrei tu!!!

Ionela,voi ce mai faceti?

Krelia,va pup si pe voi! Eu nu ma prea pot gandi la AC, nu se asorteaza tocmai bine cu Virusul hepatitei B, din cate spunea doctorul... Mi-e foarte teama de sterilet,foarte ciudat sa stiu ca e `un corp strain` pe-acolo,dar asta cred ca ar fi cea mai buna optiune pt mine....

RamonaC,imi pare foarte rau sa aud ca Domi e bolnavior din nou...Sper sa-i treaca repede si sa nu se mai imbolnaveasca.

Annabelle a avut `concert` de la 8 la 12,cu mici pauze,dar ne-a epuizat atat pe mine,cat si pe mama. Nici un sirop de colici nu pare sa aiba efect....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Lauradi,te asteptam cu vesti bune! Sunt sigura ca Raducu se va simti bine si cu buni,nu-ti fa griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauradi
Uf, grija asta ma omoara,ca il stiu ca e dependent de mine si in ultima vreme e topit,cred ca de cand am inceput sa-i spun ce urmeaza sa se intample.Sper din suflet sa-l distreze bine buni si sa n-aiba timp sa se gandeasca prea mult la mine;apoi seara o sa fie si cu tati lui,dar...tot am emotii pentru elSi sper sa mi-l si aduca,poate marti,ca si eu o sa innebunesc fara el.Cred ca si la voi e greu,nu?Stefita cum e?E invatata si fara tine?Ducu n-a stat nicio noapte fara mine pana acum,doar ziua,cateva ore.

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Exact asa suntem si noi,dependente una de alta,nedespartite pana acum decat asa cum zici si tu cateva ceasuri.
Imi doresc sa nu imi simta lipsa,ii vor gasi activitati precis bica si tati si sper sa nu planga nici un pic dupa mine.
Am ajuns sa ma gandesc numai la asta.
Va doresc sa fie foarte bine si la voi.
Ne mai auzim pana luni,da?Daca nu ,promiti ca nu ne lasi fara vesti,ne dai neaparat vestea cea mare ,ok?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

La multi ani Dankutza!!!Tot ce-i bun pentru tine!!!

Simonettei si soatei de Simonette!!

Danut by Dymomo si Mihai by Pishko!

si sa nu uitam ce zi e maine

HAI LALU!!!

HAI ANDRE!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Ma duc sa proiectez un mesaj cu emoticoane... poate-mi iese unul de ala de-i place lui Shtephy de stramba pagina

mesaj cu emoticoane:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

mesaj cu emoticoane:

eu fac cerere la moderator, ca dc nu are emoticon de ala misto ca pe mess >:d<

Mergi la inceput

Raportez si eu din premierele zilei de ieri / azi:
- i-am facut baie singura si am pus apa mai calda - adica mai spre 39 gr decat spre 36 cum o face tati , drept urmare ne-am balacit cateva minute in plus, ca tare ne mai place
- am bagat suzeta mai apoi (ca linistea a durat doar cat baia si masajul) - mai intai la sterilizat si apoi in gurita pe care - cum zice Lumi, nu numai ca nu i-o puteam inchide, dar ma epuizasem si nervos si fizic de la tinutul in brate. M-am simtit ca naiba. Ca insel copilul. Groaznica senzatia . A mai simtit cineva asa ceva?

- azi cred ca mi-a zambit . In mod voluntar, I mean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Lauradi,te asteptam cu vesti bune! Sunt sigura ca Raducu se va simti bine si cu buni,nu-ti fa griji!

Merci de incurajari!Sper si eu...
Tu ai incercat Debridatul,ca nu mai stiu?La noi a mers si vazui ca si alte fete il incearca.Sper sa treceti cat mai repede de perioada asta tu si toate celelalte fete cu bebei coliciosi si urlatori.Aa,am mai citit,dar nu stiu cum e,ca n-am incercat,si de apa de marar ca ar fi buna pt colici(se gaseste la plafar),poate deja stiti de ea...

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Monis,am simtit si eu ceva asemanator cand am incercat sa o `insel` cu suzeta...tragea bietul copil cu o sete din ea vreun minut,apoi o scuipa si incepea sa urle si mai tare!

Lauradi,cu Debridat am inceput! Nu am incercat apa de marar,dar voi merge la farmacie si plafar sa o achizitionez....vorba lui Monis(ce ne mai citam noi una pe cealalta) : am farmacie in casa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Raportez si eu din premierele zilei de ieri / azi:
- i-am facut baie singura si am pus apa mai calda - adica mai spre 39 gr decat spre 36 cum o face tati , drept urmare ne-am balacit cateva minute in plus, ca tare ne mai place
- am bagat suzeta mai apoi (ca linistea a durat doar cat baia si masajul) - mai intai la sterilizat si apoi in gurita pe care - cum zice Lumi, nu numai ca nu i-o puteam inchide, dar ma epuizasem si nervos si fizic de la tinutul in brate. M-am simtit ca naiba. Ca insel copilul. Groaznica senzatia . A mai simtit cineva asa ceva?

- azi cred ca mi-a zambit . In mod voluntar, I mean.

Felicitari pentru baita ,ma bucur ca ii place .Cu suzeta nici vorba sa fi avut senzatia aia ...deh mama denaturata ,ma bucuram ca tace sau mai tarziu ca nu-si baga mainile in gura pe care le ating toti cand vad un bebe...oricum a primit-o f rar,nu a fost dependenta de ea niciodata.
Nu mai spune "crezi" ca ti-a zambit ,a facut-o cu siguranta

Mergi la inceput