Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

My-Lady, Stephy multumesc pt urari!

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

NB

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Rgagapie bine ati venit acasa sanatoase.Ai o scumpica de fetita

Alinus e superb Dragos.Cum se impaca Riana cu el?

Monis tare ai fost cu siecsu' ...m-am prins tare greu.
Ma intreb de ce

Lidia ,Doamne ajuta sa gasesti acea doza

Dankutza sper sa te odihnesti in putinul timp ramas pana la nastere .La scoala sunt convinsa ca i-ai lasat cu gura cascata pe toti.
Cat despre intimitatile cu dl.doc. m-ai facut sa rad ,ma bucur ca se prezinta bine totul.

Simonette scuze ca am sarit cu gura asa de repede ,nu te-am lasat sa corectezi

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Eram sa pierd momentul, italianca CHIARA mi-o ia inainte, nu vrea sa stea la coada. ANDRE ma si eu sa ai o nastere usoara si o BB-lina sanatoasa. Si acum bagam si agitatele:

HAI ANDRE

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Hai Lalu!!!

Hai Andreuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Nu puteam sa ratez momentul incurajarilor pt Andre, ca doar toate cred ca am asteptat cu sufletul la gura, alaturi de ea acest moment.So, Hai Andre!Mult curaj!

Si pt Lalu niste agitate Hai Lalu

La multi ani,Dankutza!M-ai amuzat teribil cu intalnirea ta cu Doc.Care-i atmosfera in Filantropia?E carantina?

Eu sunt in pregatiri,zici ca ma maritSunt tare nerabdatoare si agitata;luni la 9 trebuie sa fiu prezenta la spital.Ma rog sa fie totul bine si cea mica sanatoasa,ca eu nu mai stiu nimic de ea cam de multa vreme.
fetele.

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Doris tot in aceeasi formula...tot fara simptome?Mai ai rabdare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Eu sunt in pregatiri,zici ca ma maritSunt tare nerabdatoare si agitata;luni la 9 trebuie sa fiu prezenta la spital.Ma rog sa fie totul bine si cea mica sanatoasa,ca eu nu mai stiu nimic de ea cam de multa vreme.
fetele.

Pai ai o intalnire mai importanta ca maritisul,nu?
E normal sa faci multe pregatiri.
Sper sa nu planga Ducu dupa mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Sper sa nu planga Ducu dupa mami

Uf, grija asta ma omoara,ca il stiu ca e dependent de mine si in ultima vreme e topit,cred ca de cand am inceput sa-i spun ce urmeaza sa se intample.Sper din suflet sa-l distreze bine buni si sa n-aiba timp sa se gandeasca prea mult la mine;apoi seara o sa fie si cu tati lui,dar...tot am emotii pentru elSi sper sa mi-l si aduca,poate marti,ca si eu o sa innebunesc fara el.Cred ca si la voi e greu,nu?Stefita cum e?E invatata si fara tine?Ducu n-a stat nicio noapte fara mine pana acum,doar ziua,cateva ore.

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy, Dienutze - treaba cu scaunul e cum am interpretat-o logic. Stand apoi si gandindu-ma, mi-am pus pe lista de intrebari pentru pediatru urmatoarea: cum recunosc un scaun diareic. Ca sa stiu ca am studiat tacamul complet

Dankutza - ce-mi place cata energie poti sa ai!!! Esti foarte 'inspiratoare' pentru mine (daca pot sa spun asa... si uite ca pot ) Asteptam filmuletul de pe youtube.
Eu cred ca bebelusa ta se va naste cand e Doc in Bucuresti, ca sa-ti faca si tie o placere . Si apoi e pacat sa ratezi o nastere cu el
Revin imediat cu paharul intins la tine de ziua ta, dar nu vreau sa amestec mesajele

Simonette - ramaneti din ce in ce mai putine...

Stephy - loooooool, ce pot sa zic mai mult de cat

Doris, Lauradi - pupici

Ma duc sa proiectez un mesaj cu emoticoane... poate-mi iese unul de ala de-i place lui Shtephy de stramba pagina

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput