Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!
Raspunsuri - Pagina 10
shtephy spune:
Cine a latit pagina?![]()
![]()
edit
vad ca s-a rezolvat
,nu puteam citi![]()
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
dankutza spune:
Si acum,e timpul sa scot fanioanele si majoretele si filarmonica. Deci, sa o luam cu inceputul.

Bine ai venit pe lume, Iulia Emanuela!

Multa bafta, Andre si Lalu!
Maine am sa beau un pic de sampanie pt beblusele voastre care vin pe lume exact de ziua mea.
O sa faceti fiecare cate o hilizita. Or sa fie profe.
SI or sa le placa sa umble sa vada lumea. Na, ca m-am facut si ursitoare! 

36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
My_Lady0091 spune:
dankutza...de ce il porecliti pe nepo...zbuciumix?
si daca e baiat...dc are parul lung..?voiau parintii o fetitza?
danku..cu ochelari...arati ca profa lui veronica...aia din film...impui respect...rigurozitate...somptitudine...si ,,hard working,,
GOOOOOOO PROFA!!!!!!!!!

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

dankutza spune:
Multumesc, Dienutze pt LA multi Ani! 
AM citit ca te-a bagat in sperieti dr. Nu te mai lua, dupa un medic care iti spune ceva dar nu are o baza (o eco, analiza, ceva). Asa sunt unii medici. SI la noi, sunt profi care se avanta sa dea un "diagnostic" la anumiti copii, ca au dislexia, sau alte tampenii. Nu fac altceava decat sa bage parintii in sperieti. Pt linistea ta, incearca sa mai vezi un dr. Pana face Natalica o luna ca sa te duci la eco, te imbolnavesti tu de inima. Eu sunt o maniaca, care mi-am dus sarcina cu 3 medici, pana m-am hotarat unde raman. Asa o sa fac si cu pediatru. 
36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
My_Lady0091 spune:
DANKUTZA....MAI E JUMA DE ORA...DAR EU ITI ZIC
LA MULTI ANI IUBITA!!!!!!
SIIIIIIII.....
...FELICITARI SIM!!!!!!!!!CASA DE PIATRA INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO

38+
D.P.N.=8 dec.09

simonette spune:
Stephy...
... eu o latisem dar imediat am corectat ca sa nu ma prinda cineva...
Numai ca tu cu abilitatea ta m-ai dibuit
Nu stiu frate...n-am stiut niciodata sa aranjez majoretele alea afurisite, asa frumos ca voi
Va multumesc celor care ne-ati cetit povestea
LMA puiutilor care au facut o lunitza!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
shtephy spune:
Ramonika

esti tare absenta...sper ca e totul in regula si ca te lasi alintata de Vladut si de iubitul tau sot![]()
Eu te-as ruga sa ne spui ce griji ai acum ,poate te putem sfatui,in colimator sigur nu te luam.
Mie mi se pare super ca e tanar dl.dr.,eu prefer asa .
Crissa ,nu stiu ce sa zic daca e tarziu control peste 2 saptamani...eu cand fac analize,merg cu rezultatele inainte de programarea la consultatie.Eu cred ca am mers saptamanal de la 36 incoace dar nu cred ca toti medicii procedeaza asa.
Mami Di pupam ochisorii papusicii sa treaca.Inimioara sunt sigura ca e ok,te rog linisteste-te pana la investigatiile de luna viitoare.
Scaunul mi se pare foarte ok.
Alinus ma bucur ca ia bibne in greutate puiutul tau,bravo...coliceii trec ei
.
Am auzit de bine despre produsele Sebamed
Simonette m-a impresionat povestea nasterii lui Iannis ,a fost tare greu dar o mamica puternica si un baiat curajos ca voi nu puteau iesi decat invingatori.

.
Recunosc ca mi-a fost tare greu sa citesc despre despartirea ta de Luca ...acesta este stresul meu cel mai mare acum
...nu stiu cum voi putea eu sa ma despart pentru cateva zile de fetita mea

Cristinica stai un pic mai relax ,ok?
Kreliuta pupixuri multe pentru mami si foca mica.![]()

Sper sa va paraseasca uratii aia de colici.
Gabitza vom tine pumnii stransi luni si ne vom gandi la voi sa fiti sanatosi toti.
Floricik
imediat bate la usa papusica.
Lumi va fi bine inimioara cu siguranta
Mai Ramo regret tare mult ca aveti problemute cu Domi ,va doresc multa multa sanatate si tie putere sa ii poti face tratamentul corect.
O pup tare pe mami si pe grasunel,felicitari ca a crescut asa de bine

Mda...si mesajul de la mine va veni cu siguranta![]()

revin
38+
Iustin
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 dankutza...de ce il porecliti pe nepo...zbuciumix? danku..cu ochelari...arati ca profa lui veronica...aia din film...impui respect...rigurozitate...somptitudine...si ,,hard working,, GOOOOOOO PROFA!!!!!!!!! ![]() |
I se potriveste Zbuciumix. Cand pleaca de la mama si de la tata, aia 2, chiar zac la propriu
Alearga pisicile (zestrea mea in nr de 3 pe care barbatul mi-a refuzat-o. A fost delicat, "pisicile raman la mata, doar pe tine te primesc in casa."
Vrea sa manance singur. SI atunci cand mananca ciorba..... ne innebuneste pe toti. DAr trebuie sa ii dam un polonic de ciorba pe zi, ca face bine la burtica. Nu te poti aseza la masa fara el. Pui masa si el, tusti, pe scaun si incepe sa iti cotrobaie prin mancare, chiar daca el are farfuriuta lui in fata. Farfuria celuilalt e mai atragatoare.
Vede ca nu suport sa tipe la mine, si vine razand, si incepe sa tipa cat il tin plamanii, de o trezeste pe asta si incep sa mananc bataie. ANdrei isi arata iubirea prin muscaturi. Vine la tine si te ia in brate si te musca de ce apuca.
Referitor la par. Nu au vrut fetita. BAiat si-au dorit. Problema e ca sora-mea este extrem de traditionalista. Nu a vrut sa ii ia motul lui Mucea pana nu face 2 ani. Asa ca saptamana viitoare, o sa ii tai eu motul
. Pe 3 face 2 ani. Sora-mea e nebuna din aia care a stat 40 de zile in casa dupa ce a nascut. SI bineintles ca nu ma intelege pe mine de ce i-am cumparat lucrusoare, de ce recoltez celule stem, de ce ii fac screeningul neonatal, de ce ma duc atata pe la eco, controale, de ce am umblat pe la atatia medici. Ma considera nebuna.
Poate ca sunt exagerata, dar eu m-am chinuit 6 ani sa fac copilul asta, ea 2 luni sa il fac pe Zbuciumix. Fiecare face ce vrea cu copilul ei. Nu sunt maniaca, dar vreau sa fiu sigura ca e totul in regula cu bebelusa mea.

36+ moi si
Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
shtephy spune:
La multi ani Dankutza!!!Toate visele frumoase sa ti se implineasca!!!

La multi ani fericiti si sanatosi de casnicie ,Simonette ,alias nevasta ideala
si as adauga eu ,mamica ideala.Multi pupici 

.

La multe lunite Danut,pui de Dymomo si Mihai ,pui de Pishko! Sa cresteti mari si sanatosi!
38+
Iustin
My_Lady0091 spune:
DANKU...DECAT ZBUCIUMIX...MAI BINE TARTORIX
INTR-O ZI II VA ALERGA PE AI TAI CU
PRIN CASA 
GLUMESC

38+
D.P.N.=8 dec.09