Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,felicitari pt baita! Eu nu i-am facut baie singura...de fapt,doar mama ii face, cica sa o las pe ea,ca am timp cand vom fi in Tokyo...

Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in sufletul mamei cand va trebui sa plecam,s-a atasat atat de mult de Annabelle!!! Ma doare inima numai cand ma gandesc ca o sa le despart

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Exact asa suntem si noi,dependente una de alta,nedespartite pana acum decat asa cum zici si tu cateva ceasuri.
Imi doresc sa nu imi simta lipsa,ii vor gasi activitati precis bica si tati si sper sa nu planga nici un pic dupa mine.
Am ajuns sa ma gandesc numai la asta.
Va doresc sa fie foarte bine si la voi.
Ne mai auzim pana luni,da?Daca nu ,promiti ca nu ne lasi fara vesti,ne dai neaparat vestea cea mare ,ok?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Deci si voi la fel...Va doresc si eu sa treceti cu bine momentul.Eu am zis ca mai bine sufar eu inmiit,dar sa nu planga el nicio secunda,uff...ma simt si aiurea fata de cea mica,ca parca numai la asta ma gandesc, cum zici si tuDar,trecem noi si peste asta,ca altfel nu se poate.
Eu vreau sa mai trec pe-aici,desigur si o sa ma tin de asta.Si,bineinteles, ca anunt.

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monis,am simtit si eu ceva asemanator cand am incercat sa o `insel` cu suzeta...tragea bietul copil cu o sete din ea vreun minut,apoi o scuipa si incepea sa urle si mai tare!

Lauradi,cu Debridat am inceput! Nu am incercat apa de marar,dar voi merge la farmacie si plafar sa o achizitionez....vorba lui Monis(ce ne mai citam noi una pe cealalta) : am farmacie in casa!

Draga mea, suntem 2 clasice in viata

Dar cred ca aia cu farmacia era Krelia pe care o salutam si pe aceasta cale.

Si la mine sunt ai mei de 2 zile si deja ma gandesc cu jale cum se va simti mama cand va pleca. (Ieri i-au intepenit mainile pe carut si cu greu a recunoscut si m-a lasat si pe mine sa-l imping putin... dragele de ele, mamicile noastre...)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,chiar nu stiu ce m-as fi facut fara mama. Asa e si ea,chiar daca oboseste,nu-mi spune.

Fug la somn,ca pe urma se trezeste monstruletul si poate iar are `concert`!

Va pupic pe toate,somnic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Shtephy nu am incotro, daca nu vine zilele astea, luni avem intalnire cu dr. ptr. control si mai vedem ce ne zice.

Monis

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Raportez si eu din premierele zilei de ieri / azi:
- i-am facut baie singura si am pus apa mai calda - adica mai spre 39 gr decat spre 36 cum o face tati , drept urmare ne-am balacit cateva minute in plus, ca tare ne mai place
- am bagat suzeta mai apoi (ca linistea a durat doar cat baia si masajul) - mai intai la sterilizat si apoi in gurita pe care - cum zice Lumi, nu numai ca nu i-o puteam inchide, dar ma epuizasem si nervos si fizic de la tinutul in brate. M-am simtit ca naiba. Ca insel copilul. Groaznica senzatia . A mai simtit cineva asa ceva?

- azi cred ca mi-a zambit . In mod voluntar, I mean.

Felicitari pt baita!Nici nu mi-as fi imaginat sa nu te descurci tu,ca am vazut ce poti.
Nici eu cu senzatia aia ...doar mi-era un pic ciuda,ca deh eu ziceam ca nu-i dau suzeta...stiti si voi planuri d-alea de dinainte de a avea copilul in casa: asa nu fac,aia nu-i dau,etc Ee,dar cand il ai efectiv langa tine,uiti tot ce ai zis.In fine,m-am bucurat ca tacea si aveam si eu momente de liniste.La fel,n-a fost f dependent de ea si la 1 an si 3 luni,dupa ce ne-am intors de la mare,ca am zis sa nu cumva sa stric primul concediu in 3 daca i-o scot inainte,i-am aruncat toate suzetele;i-am explicat ce si cum si n-a fost mai deloc afectat,am depasit usor momentul.
da,da sigur a zambit...e baiat mare deja

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Va parasesc, plec la .

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Deci cu suzeta... mame si mame
Stephy - chiar am citit ca cei care sug din plastic, isi sug mai putin mainile / degetele.
Eu oricum i-am dat-o din disperare, ca nu mai rezistam, dar acum face mintenas 1 luna, deci am rezistat ceva . Vedem pe traseu... oricum senzatia a fost nasoala rau si mi-a confirmat-o si taica-su cand a ajuns acasa si l-a vazut asa mic si serios, tragand din dracie. Cu toate astea, a parut ca ajuta putin ca s-a linistit la un mom dat si chiar a adormit.

Mergi la inceput

Pup si eu fetele.Noapte buna!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi multi pupici pentru frumoasa solista ...poate isi mai menajeaza vocea totusi.
Va suferi mult mama ta,sunt sigura ...mamei mele ii era greu sa plece duminica de la noi si sa revina sambata urmatoare...poate la un moment dat veti locui impreuna sau de fapt in apropiere. pentru mami a ta.

Lauradi ,Doamne ajuta sa nu sufere nici o clipa copilasii nostri mari departe cateva zile de noi.

Monis si pentru mamica ta .
Cu suzi si eu am inceput sa o folosesc dupa baita dar nu de la o luna ci mai devreme.

Doris sa ne tii la curent sa scoatem majoretele la inaintare si sa tinem pumnii.

Somnic tuturor,Doamne ajuta sa primim vesti bune maine de la Lalu si Andre. tuturor

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput