Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, esti o draguta!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello!
Diamar, multumesc pentru raspuns Tocmai am citit la nea Capraru, si zice ca la 9 luni se rezolva, chiar daca se turteste putin capul, ca oasele sunt moi si au si bb-ii preferinta sa doarma pe o parte, ca adultii. M-am linistit putin.
Ralucapaun, eu nu folosesc scutecele lavabile. Pentru mine scutecul stil pampers e una din cele mai bune inventii
Andrecluj . Nastere usoara si recuperare rapida!
Apropo de baita, noi am inceput deja sa folosim suportul cu ventuze, dar in baliuta. Sta bibi al meu ca la cinema, mai mare dragul sa-i faci baita, nu trebuie sa-l mai tii cu mana.
Intrebare: pentru fetele care au facut cezariana. La mine cicatricea, in loc sa se estompeze ca si culoare, si sa se faca nevazuta , e tot mai rosie si ma manaca putin!Ce-o fi oare?
Luto, pup pe bb falcos, se vede ca taaaare ii mai place la apa

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Am plecat la control!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Bafta, bafta! sa fie cu vesti bune!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluca si mi-a placut florile ce impodobeau lumanarica! toate au fost lalele?! (ma refer la cele mai mari, lila?)

melodia a fost "Natalie"?! offf..ce frumos!

Thank God I'm a woman!

Cele mov deschis se numesc curcuma, lalelele erau cele mov inchis.

Curcuma e foarte frumoasa, sotia fratelui meu a avut buchetul de la cununia civila din ele si de acolo m-am inspirat.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Mi-am luat si eu frumos cafeluta langa mine..copilu care doarme..si afarå...plouå

Alex ma bucur ca ii place micutei Zeina balansoarul..si tu pari mai relaxata cred ca apuci så mai misculezi prin caså

DAna ce super idei iti mai vin tie..påi la laudat puiul vor fi multe premii I cu coronitå.Si imi place tare multca esti foarte activa deci Ana e cuminte foc

Luto ce fain e Daviduztu la baitå..ce ochi frumosi are..ptui ptui..cred ca ii vor ramane asa albastri nu??

claudia imi pare rau de Iulia..så stii ca si aici e innebunita lumea cu virusul ala la stomac..e f des intalnit aici..sper så nu fie nimik grav si maine så fie fresh fresh

Ralucapaunsunteti superbi de la tatå la fetita..chiar se vede cat sunteti de fericiti impliniti..pe cuvant..va felicit diin suflet si pupåm micuta crestinatå ..si tortul e superb..o idee minunatå

Iuliapapusa poate are vreo durere de burtica sau ii e cald frig..ai probat toate??imi pare rau si sper så isi revina Luta ta repede

Suede bafta la control..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Dana nu cred ca a simtit ca nu alaptez.
Raluca nu a mancat decat normal.Dar avea bazdaci in fundulet nu avea somn si de ce sa nu-i tina si masa companie ca deasta e aici.asa ca am stat si am gonganit leganat cantat plimbat si ea tot 2 ochi cat cepele de mari avea.
Sa va mai spun ca momentan am ramas si fara patut?Intr0o repriza de dormit daca se poate spune asa ca numai dormit nu a fost s-a frichinit asa de tare ca si-a dat pantalonii si pampersul jos(nu de tot) dar suficient cat sa se pisiuleasca si sa iasa putin cacaci si asa am fost nevoita sa spal salteaua.Deci ciuciu patut pana nu se usuca salteaua

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

superba curcuma asta! am cautat pe google imagini mai mari!

neata iulika..si la noi este o ceata..cred ca toata saptamana a fost asa..ufff, cred ca si astazi stam in casa;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Iulia dupa ce am trimis mesajul mi-am zis "dana te-a luat valul..poate fata nu alapteaza"..ok..scuze! sper sa se linisteasca micuta!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

iulika am incercat tot ce stiam: verificat scutec verificat ragait verificat daca are dureri de burta( nu se strangea din maini si picioare, dar i-am dat sabsimplex) verificat cald frig verificat daca ii este foame sete ochisorul nu ii cursese deci nu i se lipise dar cum o luam in brate si o puneam langa mine nu mai plangea si incepea joaca.Nu ii era somn asta cred

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

iulika am incercat tot ce stiam: verificat scutec verificat ragait verificat daca are dureri de burta( nu se strangea din maini si picioare, dar i-am dat sabsimplex) verificat cald frig verificat daca ii este foame sete ochisorul nu ii cursese deci nu i se lipise dar cum o luam in brate si o puneam langa mine nu mai plangea si incepea joaca.Nu ii era somn asta cred

poze luta

Atunci poate a avut ea o toana mai proastå..sper så treaca repede repede si så nu se mai repete.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput