Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 6
iuliapapusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Girls, am pus ceva poze de la Botez de Natalia (03.09.09) |
Raluca este o scumpete Natalia ta frumoasa si dulce

( dar si tortul
)
de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta
iuliapapusa spune:
Acum ca am terminat de recuperat sa ma vait si eu fetelor.S-a trezit printesica mea azi noapte din ora in ora uneori si din juma.Sunt epuizata am baut atata pepsi si ness ca tremura carnea pe mine.Bine ca acu adormi da sa vedem pt cat timp
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Girls, am pus ceva poze de la Botez |
papusica a fost superba dar poza care mi-a placut cel mai mult e cea in care dansati voi doi

...ahhhh..si cea in care stati pe burta si va uitati la minune cu dragoste in priviri.PS - dar de ce esti draga asa slaba ? (fata roasa de invidie)

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Acum ca am terminat de recuperat sa ma vait si eu fetelor.S-a trezit printesica mea azi noapte din ora in ora uneori si din juma.Sunt epuizata am baut atata pepsi si ness ca tremura carnea pe mine.Bine ca acu adormi da sa vedem pt cat timp de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta |
Poate are ceva dureri de burtica! A si mancat cand s-a trezit?
de Natalia (03.09.09)
suede spune:
Am plecat la control!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Dana15 spune:
raluca
de familia voastra! ce frumosi sunteti!!!
si ce faine sunt pozele cu voi 3..cand stati in pat si o priviti pe micuta, aceea cand sta tati mai in fata..si poza aceea cu voi doi, cand tati te tine in brate 

sa va traiasca micuta scumpa!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
papusica a fost superba dar poza care mi-a placut cel mai mult e cea in care dansati voi doi ![]() ...ahhhh..si cea in care stati pe burta si va uitati la minune cu dragoste in priviri.PS - dar de ce esti draga asa slaba ? (fata roasa de invidie) ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
Si era chiar melodia cu pricina.Draga, nu-s asa slaba! Mi-a luat o ora sa aleg pozele mai reusite
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
vai iulia..si ness si pepsi?!!?![]()
![]()
stii ca se "bucura" si fetita de toate astea? poate de aceea este agitata asa..mai bine fa si tu un nani daca ea a reusit sa adoarma;
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Raluca si mi-a placut florile ce impodobeau lumanarica! toate au fost lalele?! (ma refer la cele mai mari, lila?)
melodia a fost "Natalie"?! offf..ce frumos!
Thank God I'm a woman!