Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dana, ma faci sa rosesc. Dar aste este adevarul, e atre cumintica, eu sunt cu balaurii la cap, ca ea draga de ea...

La partea cu cercelusii, sa stii ca sunt de acord cu tine, nici eu nu am vrut cu surb pe motiv de ranire, insa in maternitate atat asistentele cat si dr neonatoloaga mi-a spus ca nu este nici o problema, ba chiar recomanda cerceii aceia din aliaj special, mai ales pentru primele gaurii...acum eu stiu.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Claudia ai dreptate! de ex, astazi de dimineata ana a facut caca in 3 reprize..in 45 min am schimbat 3 scutece! (probabil daca aveam rabdare pana la capat...scoteam un scutecel de vreo 200 grame); si stateam si ma gandeam..ce mult trebuie sa se fii chinuit mamele/ bunicile cu noi cand eram mici! cu spalatul scutecelor de finet! si ce norocoase suntem noi!
noi am facut scutecelele acela din finet, asa de proba..nu aveam alt material in casa bun de stricat; insa cred ca cel originale sunt din ceva material mai bun..nu stiu;

Alex mie tare imi place ca lauzi fetita!
si de unde ai luat cercelusii din aliaj? i-ai primit de la maternitate?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, ultimul raspuns, ca a inceput sa maraie in leagan, deci de trezeste curand:

Cerceii din aliaj mi i-au pus in maternitate, unde aveau pistol din acela special, deci cred ca la orice centru unde se fac gauri au acesti cercei...pupici!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Dana, ar fi bine daca te-ar aproba si Ana, dar daca e ca si isabella puteai sa astepti mult si bine sa termine to, Isabella face caca int-un pampers iar apoi astepta sa o schimb ca sa-l faca pe urmatorul , si imediat ce am schimbat-o in 10 secunde la si facut;
Alex , sunt convinsa ca micuta papusa este exact asa cum ne-o descri si atunci are mami ce lauda ;
Am gasit si eu intr-un final unde sa-i pun cercei isabellei dar trebuie sa merg dupa luna 4 cand termina cu ultimul vaccin;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

M-am mai uitat la pozele cu Isabella..ce faina-i cu bluzita aceea smecheroasa "part time angel"..si mai are una cand sta in patut si se uita la carusel..o dulce!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Scuze ca dau buzna asa dar, sunt f nervoasa ca astia de la servici imi cer adeverinta de la seviciul sotului precum ca nu beneficiaza de cic. Ati mai pomenit asa ceva? Mi se pare aiurea sa-i intereseze pe ei ce face sotul cand de fapt trebuie doar sa-mi elibereze o adeverinta.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Multumim Dana,
Are cateva bluzite hhaioase, favoritul meu este un body alb si scrie cu argintiu sclipicios HANDLE WITH CARE e mortal ,nu cred ca are poze cu el;
voi ,ceva pozici cu frumoasa Ana?

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fir-ar sa fie...lasa ca scapati voi!
Succes!

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Suede, nu Iulia nu a facut nici un vaccin, cred ca e vreo viroza , ca nu tuseste si nu are muci in nas, dar pe de o parte ma gandesc ca poate sa fie si nenorocitul ala de virus la stomac cu care ne-am luptat saptamana trecuta , ca se plange si de durere de stomac;
O sa treaca si astea, desi prefer sa fiu eu bolnava decat sa-mi vad iubitele suferind ;

FETELE MELE DRAGI!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Luto veau si eu asa ceva de pus in cada.Oare unde voi gasi si eu?Poate pe net ca in comuna asta asfaltata unde stau eu nici in ruptul capului
Andrecluj tin si eu pumnii

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

uite ralupaun
dragostea lu' mami

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Luto da ce grasun ai acolo

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput