Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Doamne ajuta sa fie si la mine bine. Fete, eu m-am cam umflat. Nu pot sa respir cu pantalonii inchisi. Trebuie sa desfac cureaua... macar de-ar fi cu folos. |
Mona, rezista pana maine.
Te vei simti foarte usurica dupa punctie. Si nu te grabi sa pleci de la clinica. Stai acolo pana te simti bine 100%. Noi putem primi vestile si mai pe seara. Bucuria va fi aceeasi. 

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Bravo Libra. Sa dea DD sa iti iase cu ochisori. Fete, eu maine dim voi fi la clinica dar am inteles ca-mi da drumul intr-o ora doua.. deci nu voi avea laptop la mine. Am sa va scriu cand ma intorc acasa. Prietena mea care o insarcinata si care a facut tot cu doc-ul meu, a zis ca dupa ultima punctie, la vreo 3 ore a dat examen la sala de soferie. Sa vedeti ce mana are.. Doamne ajuta sa fie si la mine bine. Fete, eu m-am cam umflat. Nu pot sa respir cu pantalonii inchisi. Trebuie sa desfac cureaua... macar de-ar fi cu folos.![]() Mona :) |
mona e normal ca esti umflata, ovarele au produs diferit si outele au crescut

eu si acuma sunt umflata..parca, parca incet ma desumflu acuma, dar tot asa inconfortabil ma simt..asa m am simtit si la primul fiv ..si cred ca face parte din ritual..
asa ca nu ti face pb, maine suntem alaturi de tine, te tinem de manuta
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 Editez Nico sa te intreb,tu ai ceva puiuti la congelat sau incepi iar de la 0 cu FiV-ul? |
N-am nimic la frigider
. Dar FIV3-cel norocos il fac cu protocolul scurt. Oooooffff, ma apuca melancolia ..._
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ANI.G spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Ginuta, pe dreapta, pe stanga, cate 2, cate 3, nici nu mai are importanta. DD ajuta sa fie cu ochisori si sa va sarbatoriti cand vreti voi! ![]() |
Sa dea Dumnezeu asa sa fie.
Si la voi la toate

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
galliciana spune:
monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
undeeeeeeeeeeeeeee estiiiiiiiiiiiiiiiii?
vrei sa moooooooooooooor aici?![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Ellyshor spune:
Buna scumpelor!!!
Vad ca fetele sunt puse pe fapte mari. Sa le ajute Dumnezeu mult mult de tot!
Sa se vada cu bebei frumosi si sanatosi in brate.
Nu sunt la curent cu toate informatiile pt ca nu am avut cand sa citesc. Am o stare tare aiurea, inca ma simt rau plus ca stresul de la serviciu creste pe zi ce trece. M-am cam saturat, sincer. Si daca nu ar fi pentru bb, zau ca as intra in somaj sa stiu o treaba clara o data.
M-a mai enervai si cu o firma online, de la care luam produsele naturiste(Viex, Omega 3). Am facut comanda si nu mi-au trimis confirmare. Apoi mi-au trimis dupa nu stiu cate zile. Si le-am trimis mail inapoi sa-mi spuna clar au trimis-o sau nu, comanda.
Ca sa primesc apoi un raspuns evaziv si tamp si din care am inteles ca nu au trimis-o!
M-am enervat si am facut pe alt site comanda pt ca mi se termina Vitex-ul si nu vreau sa intrerup tratamentul, si asa am redus doza la 2 pe zi pt ca m-am bazat pe ei ca imi trimit comanda.
Acum supriza!! Imi veni mandatul acasa sa iau comanda. Eu nu stiu...unii sunt tampiti sau doar se prefac bine???
Pai dc mi-au zis ca nu mi-au trimis-o la ce naiba au trimis-o pana la urma?????
In fine, nu vreau sa va necajesc si pe voi. Am o stare mai proasta v-am zis
Sper sa revin cu forte mai proaspete si cu o atitudine pozitiva![]()
Oricum, va pupic dulce si sunt cu gandul voi si la reusita!

Babyboom
...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Am uitat ce era mai important![]()
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor zilei!!!!!
Sa fiti fericite, implinite, sanatoase si iubite! Si la anu', pe vremea asta, sa sarbatorim cu burticile mariiiiii mariiiii

Pupicei dulci!!!
Babyboom
...vino la mami...acum