Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 16
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 fete va pup eu plec acasa poate intru mai tarziu sa va spun noapte buna pup Mona :) |
Intri, nu intri noi maine dimineata venim cu tine.
Io deja zbor
.Mergi optimista si nu uita sa-ti iei majoretele norocoase.
Mona
sotu' lu' Mona
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:
elly imi pare rau ca treci printr o pasa proasta,mai am si eu momente de genul asta, dar trec
monaliso maine e ziua mare si pt tine si pt mine... doamne ajuta!!
libra
sper ca esti bine..
ma duc sa ma fac frumoasa poate maine e marea intalnire cu puiutii mei..
revin
luminita42 spune:
Mona, Brunadria mult succes fetelor!Tin pumnii pentru maine!
Fetele, azi salut scurt
Multi pupici pentru toate!
Libra spune:
Cou-cou! Mai e cineva pe aici? Am facut rost de un modem mobil si era sa sparg laptopul de prost ce merge netul: fix o ora de cand m-am conectat, am intrat pe pagina si am citit ce ati mai scris voi.
Dupa cum stiti deja, mi-au extras 14 oua din 10 foliculi
. Punctia a fost mai usoara decat ma asteptam, adica cel mai neplacut moment a fost toaletarea terenului iar dupa nu mi-a fost rau, nu am ametit etc. Am mancat la pranz, am dormit si iar am mancat seara. Abia spre seara am inceput sa simt o jena la ovare si o balonare, cam la fel ca dupa pregnyl. Maine la ora 10 sunam la embriolog sa ne spuna cati s-au pupat.
Mi-au zis sa-mi pun Arefam (progesteron 200mg) de 3 ori pe zi si Cyclo-Progynova (estradiol) 1 pe seara (tableta alba) si sa continui cu 1/2 Medrol la 12 ore, 1 acid folic si 1 tromboass.
Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Brunadria - astept cu sufletul la gura vesti bune dupa ET! Bafta multa! Cum zicea si Mona, de 1 Decembrie romanasii trebuie sa fie mai puternici
.
MONA - sa fie cu noroc
si sa ai o surpriza cat mai placuta!!!! In timpul interventiei dormi lemn iar cand te trezeste esti
.
Hai c-o sa fie bine, mos Nicolae si mos Craciun ne vor aduce cadourile pe care le dorim pentru ca am fost cumincioare.
P.S. Daca am scris incoerent sau gresit, invoc anestezia de azi, nu mai am rabdare sa recitesc
.
Va pup de noapte buna,
Elena
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
libra
fata curajoasa
ma bucur ca totul a fost ok..
felicitari pt oute si maine vesti frumoase despre embrionasi..
mona bafta maxima, venim cu tine,nu ti face griji
fetelor vin si eu cu noutati dimi despre ce se intampla..
somnic usor fete frumoase
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria libra fata curajoasa![]() ma bucur ca totul a fost ok.. felicitari pt oute si maine vesti frumoase despre embrionasi.. mona bafta maxima, venim cu tine,nu ti face griji ![]() fetelor vin si eu cu noutati dimi despre ce se intampla.. ![]() somnic usor fete frumoase![]() |
Tin pumnii stransi maine pentru ET-ul tau, pentru outele Monei si pentru romanasii mei bucovineni.

_
made in Romania, '73
Libra spune:
Nico draga - am inteles aiurea ca ai fost in Ro, dar ai vazut ca macar am reusit sa le zapacesc si pe altele.![]()
Referitor la tratament... desi am burta vanata sa stii ca-mi lipsesc injectiile. Ovulele astea intravaginale sunt cat se poate de incomode, ma gandila intr-un mod foarte neplacut. Si asistenta m-a "incurajat" ca asa o voi tine mult si bine dupa ET. Oricum, n-as avea curajul lui Blue sa le intrerup, pentru ca la prima sarcina semnele proastre au inceput dupa ce am sarit o pastila de utrogestan (am ramas peste noapte in alta localitate) - probabil o coincidenta.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
ADA - abia astept sa aud surpriza cu Laura Lavric (super tipa) desi cea mai puternica legatura a ei cu Iasul este/era un restaurant
.
_
made in Romania, '73
lyly_mar spune:
[

Mona,Bruni 

Bafta multa fetelor!Sa dea DD sa fie totul bine!O sa vedeti ca o sa fie super bine!
Libra,
,fata draga se vede esti urmasa lui Stefan cel Mare
Bafta multa!
Va asteptam cu vesti!
Eu bantui pe la PC ,pt ca nu am somn

.....deee ,varsta
Si astazi tb sa merg la serviciu.........ca mai am treburi de facut si este mai liniste...
Intru mai tarziu,sa vad ce faceti![]()
Sa nu uit:LA MULTI ANI! ca este ziua tuturor romanasilor![]()
Pentru toate fetele
si