Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 14
guzelnico spune:
Pregatiti cofraju': Libra are 14 ousoare. E bine dar inca putin ametita
.
Asteptam unirea cea mare si importanta! La ataaaaac, gigei bucovineni! 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Ginuta, pe dreapta, pe stanga, cate 2, cate 3, nici nu mai are importanta. DD ajuta sa fie cu ochisori si sa va sarbatoriti cand vreti voi! 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ada29 spune:

Bravo Libra!

Multumim Nico
,f buna recolta anul asta,14 ousoare..
Amy
Editez Nico sa te intreb,tu ai ceva puiuti la congelat sau incepi iar de la 0 cu FiV-ul?
brunadria spune:
libra scot majoretele! felicitari pt ousoare!
libra 

fetelor bine ca sunteti aici sa ma trageti de mot , sa mi revin
totul o sa fie foarte bine pt noi toate
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Acum o sa te servesc cu un pahar de vin rosu cald,ce zici? iti pun si o colinda daca vrei,hai ca o sa fie bine ![]() |
Ca sa-mi amintesc de sarbatorile de iarna din tara, ultima data cand am fost in RO, am tras o fuga la Cora (literalmente) si mi-am luat odorizant pt casa cu miros de scortisoara si vin fiert.

_
Mona40 spune:
Bravo Libra.
Sa dea DD sa iti iase cu ochisori.
Fete, eu maine dim voi fi la clinica dar am inteles ca-mi da drumul intr-o ora doua..
deci nu voi avea laptop la mine.
Am sa va scriu cand ma intorc acasa.
Prietena mea care o insarcinata si care a facut tot cu doc-ul meu, a zis ca dupa ultima punctie, la vreo 3 ore a dat examen la sala de soferie.
Sa vedeti ce mana are..
Doamne ajuta sa fie si la mine bine.
Fete, eu m-am cam umflat. Nu pot sa respir cu pantalonii inchisi.
Trebuie sa desfac cureaua...
macar de-ar fi cu folos.
Mona
:)
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana fetelor, din strainatate! daca va rog, ma ajutati putin?? asa vrea niste amanunte despre - leucostrip, producator HARTMANN! si ce pret, va rog tare mult-cate bucati! |
Ce au special benzile astea de care spui tu, fata de cele normale, spre exemplu? Au vreo substanta anume? Au vreo dimensiune speciala? Da-mi detalii.
Aici sunt foarte multe feluri. Varul unuia dintre asociatii lui T chiar fabrica fel de fel de pansamente.
_
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui brunadria poate nu s au mai uitat la ei si maine imi spune ca nu am ce transfera ![]() eu inca sper sa fie bine ... |
N-ai voie sa gandesti negativ tinand cont de productia avuta.
Io cred ca au crescut toti si le e greu sa hotarasca cati iti transfera ... 2/3/5/10 ..._
galliciana spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Bravo Libra. Sa dea DD sa iti iase cu ochisori. Fete, eu maine dim voi fi la clinica dar am inteles ca-mi da drumul intr-o ora doua.. deci nu voi avea laptop la mine. Am sa va scriu cand ma intorc acasa. Prietena mea care o insarcinata si care a facut tot cu doc-ul meu, a zis ca dupa ultima punctie, la vreo 3 ore a dat examen la sala de soferie. Sa vedeti ce mana are.. Doamne ajuta sa fie si la mine bine. Fete, eu m-am cam umflat. Nu pot sa respir cu pantalonii inchisi. Trebuie sa desfac cureaua... macar de-ar fi cu folos.![]() Mona :) |
monoooooooooooooo,ai un email, pls responde
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Ce au special benzile astea de care spui tu, fata de cele normale, spre exemplu? Au vreo substanta anume? Au vreo dimensiune speciala? Da-mi detalii. Aici sunt foarte multe feluri. Varul unuia dintre asociatii lui T chiar fabrica fel de fel de pansamente. _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
nico-nasico, da, cred ca au ceva special, sunt pt un copilas de 3 ani. mai exista si omnistrip, dar nu sunt bune! mai multe amanunte nu cunosc,sincer.deci -asta e produsul! atat stiu! multumesc.
astept inca o minune in viata mea!!!