Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 11
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaa!

pt andree,andrei, cine are!!!
nico,multam de listuta!
multumim pt voturi,fetelor!

o saptamana cat mai usoara si frumoasa!
astept inca o minune in viata mea!!!
brunadria spune:
neata buna si de la mine...

sarbatoritelor

libra bafta si curaj!!!
o zi minunata tuturor..

danny1 spune:
neata fetele.eu am fost in concediu,dar am uitat cand v-am scris ultima oara sa va spui![]()
asa ca recuperez acu,pun imediat si linkul cu tigrii pt celelalte zodii sau cine vrea sa aprofundeze.eu ies din schema ca e ziua 5 de ciclu.a venit nesimtitul la 30 zile.banuiam ca e luna fara ovulatie,dar speram.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
guzelnico spune:
Danny, ce cruda ai fost, ne-ai lasat asa ne...informate.
Si a fost o adevarata gradina zoo ...
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:
libra suntem landa tine
te tinem de manuta, cred ca ai scapat deja ..
doamne ajuta
te asteptam cu vesti bune
monaliso hai ca maine e randul tau
dany inseamna ca te ai intors cu forte proaspete si luna asta iti ieste testul cu doua liniute
nico, galli
fetele matinale.
brunadria spune:
ada multumesc de cafeluta , tocmai o savurez,mmmm e tare buna
eu am mancarici, nu mai am rabdare , telefonul asta nu mai suna sa stiu ce mi fac urmasii..
mai stau un pic si daca nu suna , sun eu!!
trebuie sa stiu ceva azi..
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria ada multumesc de cafeluta , tocmai o savurez,mmmm e tare buna ![]() eu am mancarici, nu mai am rabdare , telefonul asta nu mai suna sa stiu ce mi fac urmasii.. mai stau un pic si daca nu suna , sun eu!! trebuie sa stiu ceva azi.. ![]() |
Si io as suna!
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
danny1 spune:
aici:http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2009/11/horoscop-chinezesc-2010-zodia-tigrului.html
urasc criza asta.nu pot merge la ski

mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 aici:http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2009/11/horoscop-chinezesc-2010-zodia-tigrului.html urasc criza asta.nu pot merge la ski ![]() ![]() ![]() mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dansavort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
dany tot dau si eu pe google sa gasesc dragonul pe 2010 dar nu mi da..unde ai intrat?
multumesc
simonia spune:
blue si care dintre fate mai sunteti insarcinate, ati discutat cu dr. despre analize genetice? vi s-au recomandat? ce anume si la ce laborator? ma intereseaza si pe mine.