Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 10
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, Tocmai m-a sunat asistenta. Diseara la 20:30 ovitrel si poimaine 1 Dec ziua nationala a Romaniei mari si late si cucuiete...la ora 6:45 dimineata trebuie sa fim la clinica. Pup Mona :) |
mona doamne ajuta, surioara

sa nu uiti sa ti duci laptopul cu tine la clinica

libra doamne ajutasi la alta surioara
suntem in zona ,maine dimi pt libra si poimaine pt mona
nico bine ai ajuns acasa in tr, in romanica orice vizita e frumoasa, hmmm mi se face dor

lyly_mar spune:

libra,mona,brunadria,baby,simonia

Bafta multa fetelor!
Sa dea DD sa fie totul bine si sa va strangeti in brate puiuti!

fetele cucuietele si bafta multa celor care se misca natural!![]()
Eu sunt in ziua 4 a CM.Nu am noutati.In week-and am fost plecata la mama si acolo nu am internet,dar v-am citit pe mobil,sunt la zi cu noutatile. In rest astept sa treaca timpul......... o sa ma operez probabil pe la sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie ,ca CM meu s-a cam scurtat......
si o sa vad ce mai fac ........dc mai pot sa fac ceva......
De fapt, mai sunt 3 saptamani si aproape gata cu anul asta.............a trecut prea repede

va astept cu vesti super bune!
brunadria spune:
lyly ce mi faci tu mie pofta cu weekend la mama..
galli cum e vremea in maramu?
hai acu numai pofte de romanica imi faceti si de vreo luna si ceva am fost doar..nu mai e mult pana n ianuarie si apar

brunadria spune:
eu chiar nimic nu am facut azi, am tras chiulul , maine la fel si tot asa , mi e dor de activitate, dupa ET iar activitati canapeloase...
dupa beta cel mare o sa mai ies si eu din plictiseala
blue_flower spune:
Mari si multe incurajari pentru fiv-oasele in cursa. O sa fie bine.
Mona, bafta mare, la fel si Libra la ET.
Am citit despre intrebarile voastre referitor la utrogestan.
Si mie mi-a dat Marinescu Arefam, un inlocuitor al utrogestanului si am folosit 3 ovule intravaginal. Eram oarecum paranoica sa nu uit sa le pun, sa nu ma ridic jumatate de ora din pat, etc....numai ca am facut, cred ca de la a 3-4a pastila incolo o iritatie ingrozitoare. Am mai intrebat ce si cum si mi s-a zis sa le inghit. O prietena de a mea, cu sarcina naturala dusa la termen, mi-a zis ca ea a luat utrogestan oral si ca avea stari de greata si somnolenta. Asa ca am hotarat, de la mine putere, sa nu inghit niciuna.
Mai mult, am intrerupt si intravaginalele. Cred ca in total am folosit vreo 5-6 saptamani. Ma dadeam cu crema de galbenele incontinuu, eram aproape o rana toata....si am renuntat.
Deodata. Si nu mi s-a intamplat nimic.
V-am povestit toate astea ca sa nu fiti speriate in caz ca uitati sau nu aveti posibilitatea sau cheful sa puneti / inghititi o pastila.
Organismul, chiar si in cazul sarcinii obtinute prin FIV, se adapteaza, inceputul e nitel mai greu, adica secretia de progesteron e mai mica decat in cazul unei sarcini naturale, dar asta nu inseamna ca pierdeti sarcina daca nu puneti/inghititi utrogestan.
Marinescu mi-a scos arefam-ul in sapt 11-12, eu il scosesem de mult. Nu i-am zis. I-am zis celuilalt doctor, care ma urmareste si cu care voi naste. I-am zis ca nu imi place sa iau pastile si ca nici Elevit nu voi lua prea mult. Pur si simplu mananc variat si daca cumva imi ies analizele prost, da, atunci voi suplimenta lipsa.
Analizele mele ies f f bine, eu ma simt bine, deci pt ce sa mai iau vitamine artificiale?
So, nu va agitati inutil.
Bafta mare Libra, o sa se prinda, ai sa vezi. 

30+ 
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria lyly ce mi faci tu mie pofta cu weekend la mama.. galli cum e vremea in maramu? hai acu numai pofte de romanica imi faceti si de vreo luna si ceva am fost doar..nu mai e mult pana n ianuarie si apar ![]() ![]() |
cucucuuuuuuuuuuuuu!
venii si io p-aci!!!
gata cu nebuniile!
lyyyyyyyyyyyyyylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

brunico, e vreme frumoasa, azi a fost un soare, de numa
dar ma cam tem ca va ingheta la noapte
acum am venit, dar e cam rece.....astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Buna seara frumoasele.
Am ajuns acasa, am citit din umbra, am bucur pentru foliculii grasuti si tin pumnii stransi-stransi fetelor care se duc la punctie sau la ,,implant".
Sunt obosita franta, asa ca o sa fac un dusulet si ma bag la somn. Va povestesc maine mai multe.
Noapte buna si somnic pufos. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Buna dimineata gashca,
Las o cafeluta fierbinte pt. toata lumea

Libra

La Multi Ani tuturor care poarta numele Andrei/Andreea!!!
O zi mununata pt.toate inimoasele! 
guzelnico spune:
Ada29- Z26 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z27 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z24 CM
Babyblue- Z2 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA 
BlueFlower-
+30
Brunadria- Z25 CM, FIV in derulare 
Camy1002- Z24 CM
Cinezee- Z18 CM
Danny1- Z5 CM
Ellyshor- Z10 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z 18 CM
Guzelnico- Z7 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- Z15 CM, FIV in derulare
; AZI PUNCTIA FOLICULARA 
Lumy_Clt-
+10

Luminita42- Z7 CM
Lyly_mar- Z5 CM
MayanMistica- Z20 CM
Menics- Z??
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z14 CM, FIV in derulare 
Simonia- Z23 CM, se pregateste de IA 
Sorinake- Z18 CM, HSG pe 29.09
Soricica- Z??
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes fetelor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre, MONA, LIBRA, BRUNADRIA, care se afla in procedura FIV !