Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 12
galliciana spune:
fetelor, din strainatate! daca va rog, ma ajutati putin??
asa vrea niste amanunte despre - leucostrip, producator HARTMANN!
va rog, ma voi interesa si eu, cine, si daca se poate!
multumesc mult de tot!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
si ce pret, va rog tare mult-cate bucati!
Mona40 spune:
Neata fete,
La multi ani frumoaselor Andeei care sunteti.
Nico, merci de listuta. Ce ne-am face fara ea...si fara tine.
Bruna, Libra, cum sunteti?
Eu sunt dupa ovitrel si n-am nici un simptom de ovulatie sau ceva
Sper sa fie bine.
pup si o saptamana buna tuturor
Mona
:)
brunadria spune:
am sunat la laborator , si nimic nou , nu au vrut sa mi spuna nimic!
doar ca ma suna maine la 8h30!
nu inteleg de ce sunt asa de secretosi?
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria am sunat la laborator , si nimic nou , nu au vrut sa mi spuna nimic! doar ca ma suna maine la 8h30! nu inteleg de ce sunt asa de secretosi? |
bruni, ii lasa sa creasca mari si voinici!!!
ada29 spune:
Brunadria
imi pare tare rau ca-s asa secretosi dr-ii acolo.Of,multa rabdare ti-a trebuit cu Fiv-ul asta,dar te rog eu sa crezi in puiutii tai,in organismul tau,hai ca ce-a fost mai mult a trecut,acum chiar esti pe ultima suta de metri,
,inca un pic si gata,o sa-ti puna puisorii in culcusul cald.Acum o sa te servesc cu un pahar de vin rosu cald,ce zici? iti pun si o colinda daca vrei,hai ca o sa fie bine
galliciana spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Neata fete, La multi ani frumoaselor Andeei care sunteti. Nico, merci de listuta. Ce ne-am face fara ea...si fara tine. Bruna, Libra, cum sunteti? Eu sunt dupa ovitrel si n-am nici un simptom de ovulatie sau ceva Sper sa fie bine. pup si o saptamana buna tuturor ![]() Mona :) |
libra inca nu m-a sunat!
deci, e pe pat,in pat!!
sa vedem, cum am noutati, vi le spun!!!!!

brunadria spune:
| citat din mesajul lui ada29 Brunadria imi pare tare rau ca-s asa secretosi dr-ii acolo.Of,multa rabdare ti-a trebuit cu Fiv-ul asta,dar te rog eu sa crezi in puiutii tai,in organismul tau,hai ca ce-a fost mai mult a trecut,acum chiar esti pe ultima suta de metri, ,inca un pic si gata,o sa-ti puna puisorii in culcusul cald.Acum o sa te servesc cu un pahar de vin rosu cald,ce zici? iti pun si o colinda daca vrei,hai ca o sa fie bine![]() Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
ada
fetita draga..asa e ,fiv ul asta a fost foarte lung, pai la test o sa fie aproape 2 luni

am voie un pahar de vin oare? le am auzit si pe alte fete ca merge..
o colinduta? da vreau

mi e dor de romanica ...
brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
bruni, ii lasa sa creasca mari si voinici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
galli sunt de acord , dar sa zica ceva, orice , poate nu s au mai uitat la ei si maine imi spune ca nu am ce transfera

eu inca sper sa fie bine ...
ada29 spune:
Galli,asteptam vestile bune de la Libra!
Brunadria iubito,te invit la mine azi,e caldut,am pus colinde si impachetez cadouri de Craciun pentru niste oameni tare speciali si dragi noua cu care ne intalnim azi,e o atmosfera asa linistita si de pace
Macar cu gandul sa fii aici ,acum
Hai ca esti un om puternic,visul tau o sa devina realitate,trebuie sa crezi asta
.
Fetelor va pup pe toate,