La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI licuriciului sarbatorit azi, Filip 

LA MULTI ANI ARIYA!!!!!

Sa petreci bine impreuna cu Angelo si cele trei comori ale tale, caci intr-adevar esti o mamica implinita 

Si trimite si niste tort virtual in directia noastra - eu numa' din asta pot manca acum, am reusit sa ma abtin d ela dulciuri intreaga saptamana, sa vedem cat o sa mai reusesc (planul e sa stau departe de cantar inca o saptamana si sper ca apoi sa am o surpriza placuta)
Fetelor, eu sunt tare trista. Am aflat ca o fosta colega de servici nu mai e 
M-am intalnit la supermarket cu o colega de la alt branch si ea mi-a dat vestea. Isabel a pierdut lupta cu cancerul cu care se lupta de mai bine de 3 ani (bone cancer cu metastaze
). Abia implinise 50 de ani si a lasat in urma o familie, un sot, 2 baieti acum studenti 

Sunt tare trista 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Dya, febra 40 nu e de la dinti. Suna medicul, e cel mai bine asa. Sanatate multa Mayei!

Dark Bendis
Our Goblin Prince
Leditia spune:
Filip 
aryia
.Sa fi sanatoasa,iubita si sa ai parte numai de bucurii.

Dark,imi pare rau ,nu am cuvinte.:(
Alina,ma bucur k ai scris si sunteti bine.
dya,suna dr,ca temp 40 nu e de la dinti.Sanatate multa.
Corina,asa e si soacra-mea are mare rabdare cu David,ii explica de mii de ori niste chestii,ii povesteste,ii zice poezii,cantecele..Ii canta un cantecel si ii arata partile corpului..manuta,piciorus..din astea
si ii ia mana lui si i-o pune pe nasuc,pe piciorus..sa asocieze..Abia astept sa fie atent sa-i zica povesti,k stie multe,multe.:))))
O seara buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
anna-mama spune:
Astazi i-am dat prima oara carnita de vita, i-am facut si un sos, cu carnita si cu cartofiori, nu l-am vazut pe Vladut niciodata asa incantat de mancare, dar acum lingea lingurita si nu mai avea rabdare pana ii dadeam alta. Pentru cat mananca el a mancat mult. Cred ca o sa-i gatesc mai mult cu vita. Maine are in program orez cu morcov si carnita de vita, sper sa am acelasi succes.
Delia, Dya sanatate multa puiutilor. Febra nu au cum sa faca fara motiv, poate e de la gat.
Irina cum mai e Andreiutu?
Koruccia, felicitari pentru progresele facute de Cate!
Sunt mari realizari
Imi pare rau ca pleaca mama ta.
Si mie mi se par asa de mici bebeii de o luna, ce mai trece timpul.
Dark, imi pare rau de colega ta, iti inteleg tristetea, si eu ziceam de curand ca mi-a murit un coleg tanar, nici acum nu-mi vine sa cred 
Ledi si eu ii cant lui Vladut "Bate vantul" si fac toate miscarile respective, am observat ca a mai inceput si el sa ma mai imite.
Lisa, sper sa se obisnuiasca Anusca sa readoarma singurica, mi-e tare mila de ea ca a suspinat.
sa treaca supararea
Miere super ca merge faza cu perna ta, sper sa o tina tot asa Aidan. La noi nu tine, nici macar sa stea tati cu el nu vrea 
Iulia cum a fost plimbarea?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
DarkBendis spune:
Aoleu Mister a inceput sa ma muste cand il pun la san 
Inca nu vreau sa renunt la alaptat... si nici el nu vrea ca refuza formula, biberonul, canita ...da' nu-mi place deloc s ama muste de sfarcuri 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
micola spune:
LA MULTI ANI , Filip!!!!
Sa fii sanatos si voios mereu!!!
LA MULTI ANI ARIYA
, mama eroina implinita!!!SA te ocroteasca Dumnezeu pe tine si pe intreaga ta familie minunata!!

Dark, imi pare raui pentru colega ta
..
Legat de muscat, join the club![]()
! Vad ca de ceva vreme a uitat Zburliciul meu de schema asta, ca la un moment dat el sugea si eu plangeam
si tati ma consoa pe mine...Deci si Mister va uita sa mai muste, nu renunta
...mai ales ca nici el nu vrea biberon sau altceva..incearca sa-l tragi de la san si sa-l certi, desi la noi nu prea a mers asta...mai ales ca el suge si ca sa adoarma si daca-l mai si certam inainte de somn faceam noapte alba..
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
lisa79 spune:
Dark,
imi pare rau!
wow fetelor,am bocit de nume. m-am uitat la my sisters's keeper,un film extraordinar... .
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
anna-mama spune:
Neata

La multi ani!
1
ALEXANDRU-STEFAN

Sa cresti mare, fericit, sanatos si Dumnezeu sa te aiba mereu in paza lui!
Stefania, vrem vesti si poze de la petrecere 
La multi ani gastii de pe 29!
Anusca 
Sabinuta 
Karina 
Nadia 
Carol 
Victor 
Matei 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
crisspy spune:
La Multi Ani ALEXANDRU STEFAN!! Sa cresti mare puiule!!
LMA gashtii de pe 29!!!
LMA Ariya!!!
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009