La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Mey, Aidan cu vorbirea e in urma rau de tot
, el nu zici nici acum Ma-ma. Tata f f rar, pa-pa nu face, nu bate din palme. Io sper sa fie totul ok cu el. De executat, executa comenzile, mai ales dc i le spunem in engleza:)) (nu stiu de ce prefera limba asta, poate din cauza jucariilor care vorbesc in engleza??)
Ariya, La Multi Ani, sa fii iubita si fericita!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cristi_2003 spune:
MIERE - eu zic sa stai linistita cu vorbirea, pt ca in general copiii care se dezvolta mult pe partea de miscare lasa vorbirea un pic mai tarziu.
si pe mine ma dispera ca aproape toate jucariile sunt in engleza. am gasit doar un catelus de la fisher price in romana, si acuma pt craciun i-am luat un laptop tot in romana.
anna-mama spune:
Miere, Vladut nu zice mama constient, iar tata nu zice deloc. Nu trebuie sa-ti faci griji, Aidan evolueaza super si cand va incepe sa zica le va zice pe toate odata si nu-i va mai tacea gurita 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
miereamara spune:
Ooooo...si trebe sa ma laud: Lume, lumeeeee...mi-a adormit copilul singur aseara
L-am pus in patutul lui cu jucaria preferata si eu m-am asezat in patul mare si i-am cantat doua cantecele, cat sa il binedispun, apoi am plecat.
S-a invartit si rasucit in pat cred ca o ora, dar nu a plans, si pana la urma a adormit. Dar s-a trezit la 3 pt lapte:)) apoi a adormit singur si a dormit pana la 8.
Diaper-ul cred ca si l-a scos pe picior, avea o salopetica cu totul, fara labute, altfel nu imi explic pt ca toti nasturii erau incheiati.
anna-mama spune:
Bravo, Aidan pt somnic!
Mai, dar mi se pare super ca nu a plans! Da-mi si mie reteta ca al meu plange daca nu stau langa el pana adoarme 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
miereamara spune:
Lui A. ii place sa se tavaleasca pe perna mea, asa ca i-am pus-o in pat si i-am luat-o dupa ce a adormit. Probabil ca avea mirosul meu, nu stiu..
lisa79 spune:
Aryia,la multi ani,sa fi santatoasa si iubita!
Miere,m-am distrat de numai.e tare Aidan. felicitari pe somnic
Alina...lume noua. bine ai renvenit!
delia,multa sanatate va dorim
cuscra,ai plecat deja spre Razvanel?
Dark,IrinaC,Anna si gasca,o zi placuta va dorim. eu am treaba azi deci nu o sa intru.
sa va zic:
azi noapte cine credeti ca se trezeste la 1.30??? Anusca,galusca. merg sa vad care e treaba,d-ra cum ma vazut cum sa imi tina mana sa adorma ea
. era aproape adormita dau sa ies din camera,incepe a urle.nu mai intors. i-am zis lui cristi ca plange ca de ce am plecat si nici eu nu m=-a lasat sa ma intorc. a adormti cam dupa 30 de min,dar n plangea cum plange de obicei,mai mult urla si suspina. acum inca doarme. e atat de greu sa o vad asa,sa o las sa urle,tipe... sper sa rezist.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
dya-dy spune:
Buna fetele
N-am citit din urma -ca pitica mea are febra.
Se poate sa aiba febra 40 de la dinti?
De dimineata tot are febra...acu i-a mai scazut...
Sa vedem cum o sa fie noaptea...
koruccia spune:
Buna fetele
La multi ani aryia, sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de dragii tai
La multi ani licuricilor sarbatoriti azi si zilele trecute!
delia, dya - sanatate puiutilor! Sper sa treaca febra repede. Dya, eu stiu ca febra 40 nu e de la dinti.
Noi suntem bine, nu sunt mari noutati in afara de chinuitul asta cu iesitul dintilor. Am avut nopti ca de obicei proaste, except azi-noapte, cand a dormit neintoarsa de la 8.30 la 4.30 si apoi pana la 5.30 cand nu s-a mai putut si a vrut lapte, dupa care trezirea definitiva la 7. Nu mi se parea real, ma simt super odihnita.
Maine pleaca maica-mea si se cam termina boieria, mi-a fost de mare ajutor cat a stat. Si mai ales Cati a facut o gramada de progrese cu ea, se vede ca are mai multa rabdare decat mine. Acum stie sa ne arate unde e masina, unde e "afara", unde e labradorul Kyra, face constient cu limba sunetul acela de mersul calului, a invatat sa faca jocul "zboara, zboara"- e foarte simpatica cum da din manute:)De zis zice tot numai papà, dar cand ne striga prefera eee nediscriminatoriu.
Sunt un pic ingrijorata ca nu mai mananca cum trebuie lately, azi chiar a refuzat cam tot, inclusiv laptele, sper sa fie doar dintii.
Ah, azi dimineata am fost sa o vedem pe Lucia, bebelusa de o luna adoptata de prietenii nostri. Nu imi venea sa cred ce mica e (desi e mai mare si mai grasuta decat Cati la varsta ei), se vede ca am uitat complet ca si a mea a fost asa.
koruccia spune:
miere, felicitari pentru progresele la dormit si adormit:) Super intamplarea cu scutecul, e intreprinzator Aidan, nu gluma.
alina2700, David are un vocabular foarte bogat! Sunt impresionata ca arata patratul! Bravo lui!
Porumbita, bine ca nu s-a intamplat nimic, dar ce sperietura cred ca ai tras. Azi l-am pus si eu pe Ste sa verifice libraria de la Ikea, ca si Cati tot pe acolo se invarte.
Anna, l-am vazut pe Vladut cu ce viteza se deplaseaza! Se traieste in ritm alert acolo la voi:)
falcutele
cristi, am vazut filmuletul vostru, dementiala hinta aia in casa. Si ce mare a crescut Carol! Da ce se mai distra in hinta...super ideea:)