La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
miereamara spune:
Ei, nu e intotdeauna asa, programul variaza in functie de diverse chestii, uneori doarme mai putin, alteori mai mult, azi noapte nu s-a trezit deloc, a dormit 9-6 fara intreruperi, a baut lapte dimi si a dormit pana la 8, wow, am zis ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior:)), in schimb cu doua nopti in urma, s-a trezit de doua ori, cu plansete si jale.
Dark, tu la ce ora il duci pe Mister la bona? S-a obisnuit sa doarma acolo?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
DarkBendis spune:
Miere, depinde dece program avem - sau mai bine zis, depinde de ce program are tati ca eu lucrez 9-5. In zilele in care amandoi lucram 9-5 merge la childminder la 8 si il recuperam intre 5.30 si 6. Dar in ultima vreme tati lucreaza mult de acasa, asa ca si bebe are "lie-in" si merge la Lynn dupa ora 10. Spunea Lynn ca si atunci cand il aducem de dimineata le soileste jupan cam o ora-o ora si ceva... deci tot pana la 9-9.30... iar in timpul zilei mai trage cate un somn de voie... asta depinde mult ce fac si "partenerele de joaca", fetitele de care se ocupa Lynn. Ca daca nu au ele chef de somn nici el nu are... e ocupat ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Gata, de azi incolo porecla lui a. este Magicianul
!
Vine copilul la mine cu un diaper murdar de kk in mana![]()
Ma uit urat la tata'su si ii arunc o privire ucigasa cu subanteles, ceva de genu': Ce draqu mey nu esti in stare sa duci un diaper la cos??
]
El se uita la fel de urat la mine si zice: Nu eu, poate l-ai uitat tu pe undeva!
Ne mai contrazicem asa, pret de vreo 10 min si eu ma duc imbufnata in birou, el ramane in living room cu copilul.
Peste cinci minute vine: E murdar cupilu de kk pe picior!
Eu cu gura tare: Pai da, dc nu pui diaperul la cos!
El: Nu eu, ti-am mai spus o data, tu l-ai uitat azi si copilul l-a gasit pe jos!
Eu: Whatever!
Iau copilul in brate sa il bag in cada si...simt ca nu are nimic, nici un diaper pe sub salopeta. Salopeta inchisa perfect, pana la ultimul nasture!
Pe picior, avea lipita o alta bucata de kk! Si fac legatura, copilul plansese saracu aproape o ora, ne-am invartit pe langa el, nu stiam ce are...l-am mirosit, nu mirosea a kk, dar nici nu m-am uitat in pantaloni sa vad dc facuse.
Asa ca s-a hotarat sa ne dea o lectie. Si si-a scos singur diaperul!
Dar cum? Stau si ma intrb, salopeta era inchisa perfect. Mister total!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anna-mama spune:
Neata!

La multi ani, Ariya!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi da familia ta superba! Petrecere frumoasa!
La multi ani, Filip!
Sa cresti mare, sanatos si fericit! Anuc mai spune-ne ce mai face licuriciul nostru.
Selene eu nu consider ca alegerea de a nu-i da carne Dariutei e ceva rau pentru organismul ei atata timp cat ii suplinesti cu altele:ou, peste, lactate.... Cand va putea sa aleaga va decide singura daca vrea sa-si introduca carnea in alimentatie. Cunosc si eu copil sanatos lactovegetarian. 
Miere, mortal magicianul tau, dar tot nu inteleg cum a reusit 
Crisspy, da-i
lui Razvi, la tine chiar sunt cele mai frmoase zile din saptamana
Sa aveti un wkd frumos!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
Leditia spune:
Porumbita,imi pare tare rau de patania ta.Pupam sa treaca.
Miere,m-am distrat copios citind mica voastra patanie.
Mai demult,cand era David mai mic,am gasit numai fulgi in pat de la pampers si pampersul scos.Pt ca era cald,era doar in body si a tras de body,de pampers..Nu-ti explic ce era in patul lui..plin de fulgi din aia imbibati cu pisu evident,pampersu cu kk,copilul plin de kk din cap pana in picioare..o nebunie.N-am inteles cum a reusit sa faca asa ceva,nu sa si-l scoata,ci sa faca pampersul praf..Mi-era frica sa nu fi mancat din fulgii aia..avea kk si pe fata..
peste tot.Probabil l-o fi deranjat si dk a vazut ca nu-l schimba nimeni a zis sa scape el de chestia deranjanta.
Am muncit o dimineata sa fac curat,sa-l spal,sa-l schimb..sa scot mirosul din camera,sa sterg peste tot si sa rascolesc peste tot sa nu mai ramana fulgi din aia.Si evident in timpul ala il injuram pe ta-su.
..Faza e ca initial eu nu stiam ce-s cu fulgii aia prin pat..pana nu am vazut si pampersul facut praf intr-un colt.
Dar l-am gasit fericit,jucandu-se cu "minunea",desi era plin de toate cele.:)))
POZE CU NOI
de David Christian
deliafairais spune:
ce tari fazele cu pampersii!!!
eu nu am nimic amuzant de povestit, din contra...david face de 2 zile febra mare. altceva nu are, l-am dus la dr, e f putin iritat in gat si baga febra 38.8 (de 2 nopti) si azi dimineata chiar 39.2. astea sunt valorile masurate rectal, am inteles ca se scad 4-5 liniute. in fine... sper sa ii treaca repede!
Leditia spune:
Delia,acum mi se pare si mie amuzant,atunci insa,tunam si fulgeram de nervi..ca la 6 sau 7 dim nici nu vedeam bine.Plus ca era intr-o perioada cand se mai trezea noaptea pt o dusca de laptic..si eram chiauna de somn:)))(de aia mi-a si luat ceva timp sa-mi dau seama ce-s alea din patul lui si de unde provin:))) )
Aveti grija cu febra aia si multa sanatate va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
alina2700 spune:
Buna ziua dragelor!
LA MULTI ANI TUTUROR CE SI-AU SARBATORIT ZILELE IN ULTIMUL TIMP!
LA MULTI ANI ARIYA SANATATE MULTA,FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI!
Noi suntem bine !Eu am avut dureri de masea catva timp...nu am ajuns la stomato ca aici daca iti faci programare astepti cateva luni cel putin...la gineco amsunat acum o luna si abia pe 15 ianuarie am prins loc
.
Ne mai laudam cu un dintisor ...icisivul lateral dreapta de sus(desi cei centrali nu-i are)deci avem incisivii centrali de jos + unul lateral sus care acum iese!Inca nu merge singur...si nici nu pare f interesat sa o faca,tot in premergator ai place
,stiu ca nu e bine dar asta e...e singurul loc in care il pot lasa sa fac si eu cele de trebuinta!In patut nu suporta sa stea si nici in spatii mici si inchise...si am observat asta in lift...se agita odata ce se inchid usile...sper sa nu fie clausrofob.
Cu comunicarea in schimb stam f bine: mama,tata,papa,gata(care e "data" spus de el),uite(spus de el un fel de "eati"),astea sunt cuvinte pe care le spune constient si apoi o multitudine de alte cuvinte care le zice pur si simplu de exercitiu.Cantam toata ziua nanananananaaaa ,suntem veseli.
Noaptea se mai trezeste inca pentru tzitzi (am incercat sa-l pacalim cu suzeta,ceai ,apa, mangaiat etc dar nu tine).De mincat acum a inceput sa manince mai bine,e foarte pofticios si ar vrea si el din mancarea noastra ,iar cand primeste face mmmmmm
foarte satisfacut!
Ne pupaceste si ne iubeste ori de cate ori ai cerem sau e fericit!
Arata patratul de ex....sau stiu eu ce alte chestii pe care i le-am descris mii de ori!
Si cam atat despre noi!
Azi e zi de shoping...vrem sa ne orientam si noi pt un cadou de craciun.Ne-am uitat si noi dupa masinute triciclete etc...inca nu suntem convinsi de nimic.Parca mai mult m-ar incanta o masuta cu activitati...
Anna multumim ca ai intrebat de noi!

Pupacim falcutele plimbarete!
Am vazut clipurile cu licuricii nostri umblareti!Sunt dulci tare!
Am vazut si poze cu toti licuricii frumosi...unul si unul!
Va pupacim!

Un WE placut tuturor!
anna-mama spune:
Alina, ce ma bucur ca am aflat vesti noi despre voi. Bravo, minunat ce face David
, felicitari pui destept!
E foarte avansat cu vorbirea, noi la capitolul asta stam mai prost. Foloseste intotdeaun constient "bau" in joc, "uite" de cate ori vede ceva interesant, uneori zice "pa" in timp ce face cu mana (dar asta cand are chef). Restul, doar el stie ![]()
Si eu sunt in alegerea cadoului de Craciun si si as vrea de la V-teh balansoarul cu volan (3 in 1), dar mai analizam.
Multi 

scumpisorului David
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni