La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 6

Selene_Bunny spune:
Selene_Bunny spune:
 bebelusi, draga mea, evident ca niciunul dintre cei 4 medici (de atatia imi aduc aminte) consultati nu a fost de acord cu mine. Dar nici nu s-a obosit vreunul sa citeasca macar un articol pe tema asta, sa cantareasca cu propria-i minte avantajele si dezavantajele, pentru a ma putea consilia in cunostinta de cauza, nu asa, ca "mergem pe calea cunoscuta, la ce sa-mi mai bat io capul, pierdere de vreme".
Daria Nandini 
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Selene_Bunny spune:
Selene_Bunny spune:
 Porumbita, uite asa ma necajesc si eu cand se intampla una de-asta cu Daria. Ba eram cu ochii impaienjeniti de somn si s-a dat peste cap peste marginea patului, aterizand pe spate, pe podea (noroc ca nu era inaltimea mare), ba si-a prins degetele la sertar, ba statea in usa si s-a lovit cand a deschis matusa ei usa, ba a cazut pe pat la un graunte de nisip distanta de margine, ca, de dadea cu capul sau cu gatul, nu vreau sa ma gandesc... Ce sa facem, ca ei nu stau locului si sa-i ferim de absolut orice, nu se poate...
Daria Nandini 
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/

lisa79 spune:
lisa79 spune:
 Cred ca am o problema asemanatoare cu cea a lui Selene,Ana se trezeste la 2.30 in fiecare noapte si plange dupa mine. nu vrea lapte,apa sau altceva,doar sa merg sa o mangai,eventual sa o iau sa adoarma la mine in pat( nu fac asta). mi=am dat seama ca nu are nimic,ca o iau in brate si isi pune capul pe umar si vrea sa adoarma,cred ca nu stie sa readoarma singurica. culmea ca adoarme in timpul zilei si seara singura. inca nu am gasit nici o solutie la asta.
bei...iarurt/branzica de dimineata cu fructe nu e considerata masa solida??? noi dimineata mancam:iaurt sau branza de vaca sau cereala cu fructe obligatoriu.
pupici la cei mici.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

anna-mama spune:
anna-mama spune:
 Porumbita, imi pare tare rau de ce a patit Robert si inteleg cum te simti. Multumim lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau! Il  sa treaca buba
 sa treaca buba
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

lisa79 spune:
lisa79 spune:
 oof,de abia am citi ce a patit  Robert, bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav.
haide Dariuta

,e pe primul loc!!!
,e pe primul loc!!!

micola spune:
micola spune:
 Porumbita, slava Domnului ca nu a venit dulapul peste copil...m-am speriat citind, se uita tibi la mine ca cica tineam mana la gura, speriata
Bee, tare faza cu hainele, am ras sanatos
Daiopri..eram curioasa sa vad si eu un pisoi cu breton.. . Noi avem in scaunul cel nou de la masina zornaitoare, mai multe..le mai schimbam...
. Noi avem in scaunul cel nou de la masina zornaitoare, mai multe..le mai schimbam...
Eu am inceput sa folosesc solutia dezinfectanta de la chicco pt biberoane, la ... spalat pe jos si la periat mocheta, ca tot ii place la Zburilcel sa stea numai pe jos..si, cum biberonul nu e deloc prietenul nostru..alta solutie era s-o arunc sau s-o las sa expire prin dulap... mamici si licurici
mamici si licurici
 de Zburlici  din 21.01.2009
 de Zburlici  din 21.01.2009
  ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!  !
! !
!

flowerbee spune:
flowerbee spune:
 Porumbita, imi pare rau pt patanie. Pupam si noi ca sa treaca.
Micola, buna idee cu dezinfectantul de la Chicco. Cred ca o voi imprumuta si eu.
Am luat decizia de a ma culca mai devreme, asa ca inchid tot si fug in pat.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

miereamara spune:
miereamara spune:
 Selene, doarme peste zi, are doua somnuri  mai scurte de la 10 la 12 si de la 5 la 6-7 sau unul mai lung de la 10 la 14 si atunic nu mai doarme dupa amiaza. Dar el se trezeste pe la 6-7 dimineata si merge la culcare la 8-9 seara. 
Porumbita, bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

lisa79 spune:
lisa79 spune:
 wow miere,pai Aidan doarme foarte bine,10-12 nu mi se pare deloc somn scurt ,Ana doarme max 1h,rar 1h si 30 de min.,asta de 2X pe zi,seara doarme de la 7.30PM la 6.30-7.00AM(cu trezirea de rigoare
,Ana doarme max 1h,rar 1h si 30 de min.,asta de 2X pe zi,seara doarme de la 7.30PM la 6.30-7.00AM(cu trezirea de rigoare )
)

DarkBendis spune:
DarkBendis spune:
 LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Andrei, Miguel, Clara, Calin si Alexandru 

Multa sanatate micilor si (mai) marilor bolnaviori 

Mai fetelor, dar vad ca puii vostri dorm bine! Miere, 10 ore de somn noaptea si 3-4 ore ziua pai asta e foarte bine! Mi-ar place si mie sa doarma asa jupanul meu, dar Mister doarme de pe la 9.30 pana in jur de 6 dimineata (cand isi ia lapticul in pat cu noi) apoi somn de voie din nou de pe la 7 pana pe la 8 si ceva-9... iar ziua abia daca prinde 2 ore de nani, si astea nu tot timpul. Si colac este pupaza "ne laudam" si noi cu treziri "in plus2 noaptea in ultimele 2-3 nopti 
 Oare or fi dintisorii?
 Oare or fi dintisorii? 
Porumbita, uuuuffff bine ca nu a fost mai rau!  Ofofof de-acum incolo stam cu ochii pe ei ca pe butelii... si nici asa nu avem garantia ca totul va fi OK. Si inca nu au inceput sa se catare, sa se suie pe mobile, sa alerge...
Flowerbee, zii asa, era sa ramai fara haine 
 Asa se intampla cand ii apuca pe barbati harnicia, numa' boacane fac... si dupa aia nu mai vor sa mute un pai in casa ca deh... ei vor sa ajute si numa' strica
 Asa se intampla cand ii apuca pe barbati harnicia, numa' boacane fac... si dupa aia nu mai vor sa mute un pai in casa ca deh... ei vor sa ajute si numa' strica 
Lisa, si Mister papa iaurt cu piure de fructe (cu un pic de mascarpone si o lingurita de cereale) la micul dejun. Si ii place mult 
Selene  , daca stiam ca vrei sa discuti cu un nutritionist din Cluj il rugam pe tata sa imi recomande pe vreun coleg de-al lui ( asta in caz ca nu te-ai fi dus pana la Zalau sa stai la o poveste chiar cu el), dar daca vrei, pot sa il intreb daca cunoaste pe cineva in Braila/Galati.
, daca stiam ca vrei sa discuti cu un nutritionist din Cluj il rugam pe tata sa imi recomande pe vreun coleg de-al lui ( asta in caz ca nu te-ai fi dus pana la Zalau sa stai la o poveste chiar cu el), dar daca vrei, pot sa il intreb daca cunoaste pe cineva in Braila/Galati.
Cristi, tare fain leganutul!

Dark Bendis 
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"