La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

ledi uite
vreau
la
mami
.ro/
Topogan-leagan-casuta/
Leagan_plastic/id-4faccd5750720ec4f3cfdf1026815100.html

pui veveve in fata

e cu eroare,cu tot cu veveve-ul meu din fata:)
Edit,ca a mers...Mersi

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, nu stiu ce sa te sfatuiesc, am spus sa incerci mai ales in ideea in care tu spuneai mai devreme ca Daria mananca oricum putin, de aceea m-am gandit ca poate ii va placea un pic de carne de pui. Noi luam pui organic, adica zic ei ca e crescut free range si hranit natural, nu cu concetrate. Acum cine stie...dc e vreo deosebire sau nu. Sincer eu cred ca da, dar am citit o gramada de pareri contra care sustin ca de fapt intre organice si neorganice nu e nici o deosebire,e doar o strategie de marketing.

In ceea ce priveste puiul de tara ai grija de unde iei/cumperi,mai deunazi mi se lauda o verisoara de la tara cum ca a crescut pui si curci si ca nu se compara cu cele din comert. Cand am intrebat-o cu ce le-a hranit, a spus ca le-a dat concentrate din alea de abator si s-au facut maaaaaari:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, pai de-aia nu cumpar de la tarani. Ce sa cumpar, ca nici n-am vazut tarani sa vanda carne... Nu pe aici, cel putin... Pe la mama, mai erau, dar nu pui, ci vitel, miel, porc...

Amu' n-a vrut Daria sa manance cerealele. Cereale fara lapte, Bio, Milupa. Si au luat tampitii apa...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Da, asa ziceam, ca mananca putin, in comparatie cu ce meniuri expuneti voi pe aici. Ca m-a luat grija, ce pisicu'...

Io ma gandeam asa:

1. Daca un copilas de 10 - 11 luni, cat au ai nostri, trebuie sa manance o data la 4 ore (sau nu la 4 ore?), inseamna ca Daria, in intervalul 10 - 24, deci 14 ore, ar trebui sa aiba 14 / 4 = 3,5 mese pe zi. Nu? Daca ar manca la 3 ore, ar fi 14 / 3 = 4,66 mese pe zi. Corect?

2. Sa zicem 5 mese. No, din astea, cate solide si cate de lapte? Ca, daca pun doua solide si trei de lapte, a cate 150 de ml de lapte fiecare, ies numai 450 de ml de lapte, ceea ce e sub minimumul de 500...

Asa ca, nush cum sa fac...

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ea noaptea se trezeste? Daca cere lapte ii dai? La noi e asa: uneori Aidan se trezeste si noaptea pt o sticla de lapte. Daca ii dau noaptea, atunci nu ii mai dau ziua decat dimineata la trezire si seara la culcare.
Daca nu se trezeste, atunci ii mai dau ziua pe la 2, indiferent ca a luat pranzul cu doua ore inainte, el primeste laptele intotdeauana.

Ma gandeam sa faci si tu la fel, dupa pranz sa ii dai o sticla de lapte praf cam la 2 ore, nu stiu dc e cea mai buna solutie insa la noi a mers.

Deci el bea dimineata la trezire lapte simplu, apoi pranzul pe la 12, gustare pe la 3 (poate sa fie gustare si pe la 10, dc se trezeste la 6 dimineata, nu poate sta nemancat pana la 12 cand ia pranzul), apoi la 5-6 seara alta masa solida si inainte de culcare ii mai dau ceva, eventual un borcanel sau o banana sau un biscuite, plus laptele inainte de culcare (el se culca la 8-9 seara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, nu m-am suparat, nu am motiv. Asa cum am zis, respect principiile fiecarei persoane.

Cat despre cantitatile de mancare, abia acum m-am luminat si eu: fiecare copil papa cat vrea, cat poate. Nu trebuie sa ii comparam. Daca iau in greutate cum trebuie, cresc in lungime si in circumferinta capului, e ok. Si eu ma stresam ca puiuta mea mananca la 3 mese cat altii la una singura. Important e sa aiba in putinul acela macar minimum din substantele necesare zilnic (lapte, branza, galbenus - saptamanal, iaurt, carnita-cine accepta).

Hai sa va fac sa radeti.

Saptamana trecuta am facut curat in dressing si am dat afara o multime de haine. Pe unele le-am pus in saci parfumati ca sa le duc la curatat. Sotul meu, in harnicia lui, a luat sacii si i-a dus la gunoi. Eu m-am prins dupa cateva ore ca cele mai bune haine ale mele, plus rochite de seara, nu mai erau in casa. Am vazut cand am coborat in garaj pentru ca sa plecam la cumparaturi. Hainele mele erau toate frumos in tomberon. Noroc ca in bloc suntem doar 3 familii iar tomberonul e in garaj si fiecare familie are propriul tomberon.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sunt suparata foc
sunt o idioata;

eu am 2 camere securizate in care il las pe R (evident ca nu e niciodata singur; dc tr sa merg la baie il pun in tarc;
ma rog eu am crezut ca e securizat;

in camera lui e un dulap cu rafturi de la ikea ; se juca deschizand rafturile alea si scotand afara tot ce e pe acolo; dar nu ma deranjeaza sa strang dupa el;dulapul era fixat de o canapea

insa azi nu stiu cum a facut si a tras dulapul peste el; noroc ca apucase sa treaca de cealalta parte si doar e zgariat pe fata;

am crezut ca mor alea 2 sec cat am ajuns la el; ca sub ochii mei s-a intamplat si nu am putut interveni;

putea sa se intample o nenorocire;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ufff iar am scris un mesaj mare si l-am pierdut , nu mai stiu ce trebuia sa va spun

Selene eu nu vreau sa intru in discutia asta cu carnea dar doar vroiam sa te sfatuiesc sa intrebi si un medic daca e ok.

Mona, am ras cu lacrimi de sacii tai cu haine, imi pare rau ca nu am fost eu pe acolo sa le iau

Ledi sa nu uiti sa ne dai de veste cand afli ceva

Anna ti-am vazut umblatorul, e mortal, are o viteza

Cristi si umblatorul tau l-am vazut, noi inca nu stam singurei in picioare.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

tuturor.
Si LMA sarbatoritilor!
Lisa si eu vroiam sa zic nu a fugit mosul de acasa?
miere, pai dureaza ceva timp pana se obisnuiesc taticii astia, si atunci tot degeaba ca a crescut copilul Sa va fie de bine papa bun.
Ciufik voi cum mai sunteti?
Vroiam sa intreb si eu fetele din state si Ca (chiar asa unde sunteti fetelor, am ramas singura?) ce jucarii le puneti la car seat-ul asta mai mare. Ca pleaca sora, si ea ii mai tinea de urat acolo in spate si nu stiu ce jucarii sa ii dau.
Noi suntem bine, va multumesc de urari si sustinere.
A inceput si pisoiul meu sa stea singur in picioare si sa faca vreo 2 pasi. V-am zis ca i-am tras breton?Arata durere.
In rest parca s-a mai potolit nitel noaptea, vorba lui Miere, cred ca dintii. Dar tot se sacrfica si cu apa si cu papa pe la 4-5 dim. Mai il las nitel ca poate se razgandeste
Dark, Mister are ochii destul de albastri. Eu zic c ae posibil sa ramana asa
Al meu deja se mai inchid. Asa cum zicea si Anca, la al mare al meu au fost albastrii mai inchis pana pe la 2 ani si acum sunt verzi caprui. Pisoiul cred ca il urmeaza.
Asta e. Nici nu prea aveam noi de unde albastri.
Nu mai stiu ce vroiam altceva sa zic

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ea noaptea se trezeste? Daca cere lapte ii dai? La noi e asa: uneori Aidan se trezeste si noaptea pt o sticla de lapte. Daca ii dau noaptea, atunci nu ii mai dau ziua decat dimineata la trezire si seara la culcare.
Daca nu se trezeste, atunci ii mai dau ziua pe la 2, indiferent ca a luat pranzul cu doua ore inainte, el primeste laptele intotdeauana.

Ma gandeam sa faci si tu la fel, dupa pranz sa ii dai o sticla de lapte praf cam la 2 ore, nu stiu dc e cea mai buna solutie insa la noi a mers.

Deci el bea dimineata la trezire lapte simplu, apoi pranzul pe la 12, gustare pe la 3 (poate sa fie gustare si pe la 10, dc se trezeste la 6 dimineata, nu poate sta nemancat pana la 12 cand ia pranzul), apoi la 5-6 seara alta masa solida si inainte de culcare ii mai dau ceva, eventual un borcanel sau o banana sau un biscuite, plus laptele inainte de culcare (el se culca la 8-9 seara).

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

miere, se trezeste, dar nu pentru lapte / ceai / apa. Am incercat sa-i dau o data, de doua ori, de verificare. Sta cu gurita stransa punga sau imi impinge tetina cu limba. Se trezeste maraind / plangand si "cere" sa ma duc la ea, sa o linistesc mangaind-o pe spate, sa-i dau paturica de molfait si s-o culc la loc. Si in tot timpul asta e cu ochii inchisi. :)

E buna ideea cu pranzul de la 12, ca noi nu prea avem pranz...

Aidan nu mai doarme peste zi?

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput