La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani, ALEXANDRU-STEFAN!!!!!!!

Sa cresti mare,sanatos, cuminte, destept si frumos!!!Sa-ti faci parintiii mandri de tot ceea ce faci

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani ALEXANDRU STEFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A facut baiatul un anisor, BRAVOOOOO.

La multi ani ARIYA!!!!!Pupam fata, asteptam tortul si sampania....

Fetelor am si eu o intrebare, cu ce sa ii dau lui Vlad in coltul guritei ca a facut "cas", (popular vorbind), adica s-a inrosit asa...sper ca ati inteles.

Dragele mele nepotelul meu Stefan a inceput ieri sa tuseasca putin si azi noapte a facut febra mare si ii zicea sora-mii: "Mami, imi e lau tale, aiuta-ma, ce se intampla cu mine??", "Mami, nu fi supalata ca sunt eu bolnav, sa nu pangi mami"..Ti se rupe sufletul, Doamne de ce o face copilul asta direct grav....nu inteleg...nu raceste si el ca altii...sa iti curga nasul...sa tusesti ...dar nu sa faci direct 40 in cateva ore

Multa sanatate puiutilor bolnaviori

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bebelusi ma gandesc ca ai putea sa-l dai de Vladut cu Bepanthen.
Sanatate multa nepotelului! Poate are gatul sensibil si din cauza asta face asa repede febra.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna dimineata

La multi ani pentru un anisor Alexandru-Stefan! Sa cresti mare, sanatos, voios si destept si sa-ti bucuri parintii

La multi ani gastii de 29

bebelusi, sorry dar nu stiu cu ce l-ai putea da pe Vlad. Imi pare rau pentru Stefan bolnavior, sper sa-i treaca repede!

Dark, te inteleg cu muscatul; mie mi s-a intamplat o singura data si asa am tresarit de s-a speriat Cati si s-a pus pe plans. Oricum, eu nu cred ca as fi rezistat sa mai alaptez daca continua sa ma muste. De-aia va admir si pe tine, pe micola, anna, ariya, care ati alaptat in conditiile astea.

Ieri vorbeam cu Ste ca nu se da carne de porc copiilor inainte de 3 ani (stiu corect oare?). Well, el m-a intrebat motivul pentru care nu se da si eu habar nu am avut. Asa ca va intreb: de ce nu se da carne de porc inainte de varsta de 3 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Koruccia eu stiu ca este f grea carnea de porc si contine f multe grasimi. Creste colesterolul, ingreuneaza ficatul.....si nu este recomandata prea mult nici adultilor

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani sanatosi si fericiti, Alexandru-Stefan!

La multi ani
Ana
Sabina
Nadia
Karina
Carol
Matei
Victor

Sa cresteti mari,sanatosi si cumintei.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cred ca a racit iar..tuseste si stranuta..A iesit si el,am iesit si noi cu treburi..si fiecare s-a intors de pe unde a fost cam bolnav..E cald afara,e frumos,dar e plin de virusi si oameni raciti.Noi am luat aseara repede pastile si azi suntem ok,dar lui nu i-am dat nimic din pacate.Off,daca ii dadeam de la primele semne,primele stranuturi,poate nu-l apuca si tusea.Sa vedem azi cum evolueaza..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Alexandru!!!! Multa multa sanatate, fericire si noroc, numai bucurii sa ai si sa aduci familiei tale! Stefania, sa-ti traiasca baietelul ... si hai cu povesti de la petrecere, ca o data face omu' 1 an !!!

La multi ani gastii de 29 care implineste azi lunite: Sabina, Nadia, Stefan, Karina, Ana, Victor si Matei!!!

Ana, Micola, Lisa, multumesc frumos!

Micola, Koruccia, eu nu-l las sa suga daca ma ciupeste, ii mut de la san si-i spun ca nu-i frumos, ca o doare pe mama... si apoi facem altceva cam juma' de ora-o ora... ca apoi incerc iar. Pana acum a functionat, dar mi-e teama sa nu devina obicei, mai ales ca eu pot alapta doar dimineata si seara, iar dimineata nu am timp sa ne jucam sa pot incerca din nou dupa aceea.

Leditia, multa sanatate la toata familia, dar mai ales la Davidut, ca el e mai mic Din pacate acum e sezonul racelilor, tot fornaiti or sa fie puiutii...tare greu sa evitam problemele de genul acesta.

Eu carne de porc nu i-am dat la jupan, doar pui, vita, vitel, un pic de peste... de-astea. Dar sa stii ca anumite parti de la porc sunt mai sarace in grasimi decat alte tipuri de carne - asta citire de la taica-meu, care e nutritionist. Deci depinde ce fel de carne de porc, cum o gatesti si cum o servesti... dar asta la adulti. La copii si eu as mai astepta cu purcelul, mai ales ca sunt atatea alte alternative.

Bebelusi, sanatate multa la Stefan

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Multumesc de urari ,fetelor!Si Miguelito multumeste!

LA MULTI ANI,tuturor puiutilor si lui Alexandru Stefan pt primul an implinit!!!!

Cu intarziere,dar ieri am avut spritz greu,ne-am distrat teribil!

Bravo,Aidan pt scamatorii!

Va pup si multumim inca o data ca v-ati gandit la noi!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si de la noi, un mare LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de astazi!

Noi am fost la Zilele Galatiului, frumos, dar parca mai frumos a fost acum 2 ani... I-am luat Dariei o vestuta cu blanita...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput