La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Off, Ledi, da-i niste Panadol lui David, fa-i aerosoli cu ser fiziologic si poate reusiti sa scapati de raceala. Ma gandesc la voi sa fie totul bine

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

LA MULTI ANI(1 Anisor...wow) Alexandru!!!
La multi ani gastii de pe 29!
la multi ani galusca ratsuca ciufulita Anusca, te papa mama toata si te iubeste de numai poate

marait 20 de min cu trezitrea la 4.20...hai ca mergem pe drumul cel bun. are mama fata desteapta care pricepe repede...ptiu sa nu fie de decohi

va pup!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Alexandru la implinirea primului anisor si gashtii care implineste lunite azi!

Ne-am intors aseara din calatorie (Anna), ne-am simtit tare bine, drumul a fost destul de obositor, dar Carla s-a comportat impecabil in masina. Cabana in care am stat a fost tare simpatica, bine utilata si noua, mai mare dragul. Partea frumoasa, pe langa faptul ca ne-am intalnit cu prieteni buni, am povestit si am baut vin in fata semineului, a fost ca a nins ca in povesti toata ziua de vineri, de fapt vineri dimineata cand ne-am trezit era alb afara, absolut superb. N-am stat prea mult pe-afara, din pacate, Carla fiind prea mica inca, dar tot am scos-o vreo ora si i-a placut muuult. Avea fulgi si pe gene si nasucul ii era rosu, dar era toata numai zambete. In rest, a fost un pic mai maraita ca de obicei, a dormit putin in timpul zilei si nu vroia sa adoarma decat cu mine in pat (i-am cumparat si ei un patut de-ala portabil care nu i-a placut deloc). S-a jucat mult cu copiii sau mai bine zis copiii cu ea si parca si-a mai revenit si cu mancatul. A fost tare bucuroasa aseara cand am ajuns acasa si am pus-o in patutul ei, cred ca i-a lipsit. Am pus si cateva poze, n-am facut prea multe...

Alina1976, sper ca finuta ta sa fie bine si sa mai duca un pic sarcina.
IrinaC, imi pare rau de nervii provocati de apartament, sper sa aveti totusi noroc.
Sanatate puiutilor bolnavi!
A, super leaganul lui Carol, sa-l foloseasca mult si la fel de fericit ca acum.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Iulia, ma bucur ca a fost frumos! Am vazut-o pe Iulia zambareata in toate pozele, e asa de vesele Iar in filmulet e mortala, cum cere ea sa-i mai faca Si dupa ce am vazut ce peisaj frumos ccu zapada curata mi s-a facut un dor de dus la munte, stat afara in zapada cu o cana de vin fiert....

Lisa, e tare Anusca, in doua zile nu o sa mai ai probleme cu somnul ei

Noi am fost si ieri si azi in parc, dupa ce s-a intunecat si am admirat beculetele si decoratiunile de iarna. Vladut este fascinat si dupa ce plecam din zona se punea pe maraiala ca mai voia. Mi-am dat seama ca o sa se chinuie ceva sa ajunga la bradul de Craciun, deci trebuie sa-l ancorez bine

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

M-am pus pe votat si nu o mai gaseam pe Anusca De unde au aparut toti copiii astia cu atata sustinere?

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anna, acum am vazut si eu filmuletul cu Vladut, e remarcabil ce bine merge si bate din palme in acelasi timp, e tare dulce

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Am incarcat si eu 2 filmulete cu robert

http://www.youtube.com/watch?v=UKkF73zsS-I

http://www.youtube.com/watch?v=iRaUpjd7mNk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vai porumbita ce frumos e Robert! ce frumos rade si ce rapid e in 4 labe... mumosul. s aiti traiasca!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Neata,

La multi ani fericiti, Yashy si koruccia!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei!
Andrei de Irina, de Ciufik, de Crisspy, de Alinuk, de Anuc, de mara95, de Truth, de Oana_vr, de Tutu85, de crysyana
Andreea de Tec
Andre_ea

La multi ani, licurici de 30 si 31!
Mister
Victor
Alexandru
Radu

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata intr-o zi de mare sarbatorare,

Scrisesem un mesaj lung dar l-am pierdut...Incerc sa reiau.

La Multi Ani, Stefan Alexandru pentru implinirea unui anisor! Multi inainte cu sanatate si voiosie!

La Multi Ani gastii de 29 si 30! Sa traiti, sa infloriti si sa va bucurati parintii cu inocenta si candoarea vostra!

Aryia, mamica implinita! Multi ani inainte, sanatosi si luminosi!

Yashy, La Multi Ani fericiti si impliniti!

La Multi Ani pentru Andreii si Andreele noastre, lucurici, mamici si tatici! Sa traiti cu numele si sa fiti protejati si binecuvantati de protectorul vostru si, ca si acesta, sa fiti puternici!

Am vazut pozite si filmulete cu licuricii dragi.

Ana, Vladut merge asa de frumos si sigur. Felicitari!

Porumbita, mare veselie pe Robert! E dulce foc cum merge el in patru labe!

Iulia, frumoase pozele de la munte! Carla e toata un zambet!

Sanatate licuricilor bolnaviori! Delia, Ledi, Irina, sa se faca puii bine repede repede!

Ieri Alexiuta a cazut in nasuc. Tocmai se arunca in patru labe si a a terizat in nas. A durut-o mitica...

Tot ieri am fost in vizita la prietenul Alexiei si s-au jucat asa de frumos...Erau jucarii noi pt Alexia si era fascinata, mai ales de o zebra pe care am si urcat-o si i-a placut f mult. Am sa pun poze dar nu stiu cat de bune sunt pt ca le-am facut cu telefonul

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput