La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Porumbita, am vazut filmuletele. Robert e un dulce si-un frumos! E mortal cat de frumos rade Si se descurca prin casa fara probleme scumpetelul

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bee, nasucul Alexiei. Vladut stie cum e ca si el a luat o cazatura in nas. Ce frumos ca Alexia are cu cine sa se joace de varsta ei! Cum se impaca unul cu altul? Astept sa vad pozici!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, de ce mi-a fost frica nu am scapat, a luat Vlad raceala de la mine, de dimineata a avut febra 38,4 si a inceput sa tuseasca , sunt distrusa, imi pare asa de rau de el.....cum mai plec eu joi la Bucuresti cu el bolnavior???
Ii dau nurofen dar oare pentru tuse ce sa ii dau?Am in casa Eurespal si Ketof de vreo 4 luni, sunt deschise, oare mai sunt bune?Daca da, oare cat sa ii dau?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Si mandrele mele sunt racite, Ioana a luat-o de vineri, fara febra, dar ii curge nasul groaznic si tuseste, Nadia a facut dimineata 37,9 si e mucioasa si ea

In legatura cu jucariile, eu am comandat o gramada de pe net, fiindca le voi lua la fiecare cate o jucarie de Mos Nicolae, doua de Craciun, una de ziua Nadiei (+ niste bijuterii atunci) si una de Sf. Ion

Eu am obisnuit-o pe Ioana si de Mos Nicolae cu jucarii, mai micute decat cele de Craciun, ce-i drept, fiindca asa e obiceiul la noi in familie si in plus ei nu-i plac de loc dulciurile deci un Mos numai cu dulciuri nu-i face nicio placere.

Asadar, Mos Nicolae ii va aduce Nadiei
http://www.dinoland.ro/p-2535-puzzle-cu-purcelus-in-forma-de-piramida.aspx
plus niste ghetute pe care oricum trebuia sa i le iau si profit de ocazie sa i le dau acum: http://www.bebe-boutique.ro/Incaltaminte%20fete/cizme-cater-hotpink/index.html

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,
Alexandru-Stefan!
tuturor Andreelor si Andreilor!

Eu vin dupa o noapte aproape alba. Nu vrea fi-mea sa priceapa ca nu mai e lapte si pace. Credeam ca am descoperit secretul unei nopti aproape ok: ii dadeam cereale cu lingurita seara inainte de culcare. N-a tinut-o decat 2 nopti, apoi a reinceput cu trezirile dese, culminand cu noaptea trecuta cand aproape ca n-am dormit. Am constatat ca laptic de al meu bea cu biberonul, iar aseara a baut vreo 60ml in combinatie cu lapte praf. Cu toate astea noaptea.
Si acum e maraitaaaaaa.

Selene, si eu cred ca e bine sa cauti un nutritionist care sa-ti explice clar ce fel de alimente trebuie sa predomine in mancarea Dariutei avand in vedere ca nu papa carne. Sigur meniul ei trebuie sa arate altfel decat al puilor nostrii.
Ledi, sanatate multa lui David. Eu zic ca masinuta gonflabila e de bebelusi, nu mai e potrivita pentru ai nostrii care sunt aproape copilasi. Mai potrivita ar fi o masinuta din aceea fara pedale pe care copilul se suie si se deplaseaza dand din picioare. Exista unele mai scumpe cu butoane si alte functii, dar stiu ca mai demult erau si unele simple, care costau si mai putin.
Alt cadou potrivit sunt jucariile care reprezinta animale si le imita. Eu i-am luat Ilincutei o jucarie cu sunete de animale de zoo, dar apoi mi-a parut rau ca am vazut la Real o ferma f. frumoasa (desi scumpa, da' faceam cheta prin familie daca nu ma grabeam sa cumpar cealalta jucarie). De ziua ei eu vreau sa-i iau catelusul acela care vorbeste daca apesi pe ici pe colo (ureche albastra, picior galben etc.).

Pup fetele.
Ma duc sa sterilizez biberoanele murdarite aiurea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

RaduLa multi ani sanatosi si fericiti!

yashyLa multi ani cu sanatate,fericire si bucurii.

KorucciaLa multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

La multi ani si gastii de 31,ca maine fiind 1 nu stiu cand sa le urez la multi ani.Sa cresteti mari,sanatosi si cumintei.

La multi ani tuturor Andreelor si Andreiilor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!

LA MULTI ANI ARIYA, YASHY SI KORUCCIA!

selene Nadia are 5 mese, din care 3 solide - in "solide" fiind inclusa si masa de fructe. Mesele de lapte sunt dimineata (la 6,30 - 7 cand se trezeste, lapte simplu si seara la 8, inainte de culcare - lapte cu cereale)

Tot asa avea si Ioana la aceeasi varsta si chiar si acum are tot 5, trei prinicpale si doua gustari.

porumbita ce nasoala faza cu dulapul ... cred ca ai tras o sperietura groaznica, bine ca a fost doar atat!

bee ce tare e faza cu hainele tale! Noroc ca le-ai putut recupera.

miere, ledi ce am ras de pataniile voastre cu scutecele!

Vad ca vorbiti de somnic ... Nadia doarme noaptea de la 9 pana la 6,30 - 7 dimineata si in timpul zilei de 2 ori, de pe la 9 la 10 dimineata si apoi cam de la 3 la 5.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani copilasilor, mamicilor si taticilor cu numele de Andrei / Andreea / Alexandru / Alexandra / Andru / Andra!

andre_ea, aceasta era si una din intentiile mele (la nutritionist ma refer). Stiu ce alimente sunt sanatoase, insa ea nu are inca voie dintr-astea (gen nuci, migdale, naut, hrisca...)

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Of, desi de dimineata am venit cu gandul sa-i spun La multi lui Alex, am uitat cand m-am apucat sa scriu ...

Cu scuze de intarziere, LA MULTI ANI ALEX, SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS!
stefania sa-ti aduca numai bucurii!

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la problema referitoare la meniu.

Naty, cerealele ii plac si Dariei, numai ca nu din biberon, eu, sincer, ma bucur ca se limiteaza la a bea exclusiv lapte din biberon, rar ceai, si maximum 20 de ml. Ceaiul, apa, sucul se beau din canita sau, si mai bine, din pahar, ca mama si tata.

Vad ca ai vostri puiuti se trezesc devreme... Mie imi e somn si la 9-10, cand se trezeste Daria...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput