La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

David tuseste si mai stranuta,nu tuseste rau si des,dar tuseste.Sper din suflet sa-si mai fi revenit si el cu imunitatea si sa nu evolueze rau.Momentan doar tuseste cand si cand..si mai stranuta.Fara febra,ca abia i-am luat temperatura si nu are,fara muci.
Ma mir,ca noi am fost muciosi rau sambata si ne simteam aiurea..si chiar ma gandeam ca sigur dk nu a luat de afara ceva va lua de la noi.

Andreea,David are o masinuta de la chicco,i-am luat-o de f multa vreme de la quelle,cand el inca nu statea in fund:)))(ca stiam eu ca la astia dureaza 3-4 luni pana iti vine comanda si am zis ca o sa ajunga la fix,cand face el 10 luni si e numai bine,dar mi-a venit prin iunie,deci la 2-3 sapt max)Dar nu prea e incantat de ea,mai mult de bord,pe care i l-am scos si se joaca cu el..mai ales cu maneta aia de viteze.Nu ma astept sa sara in sus de bucurie acum cand vede o jucarie,pt ca e mic..abia cunoaste,abia isi da seama ce si cum..
De ex acum se joaca si cu masinuta aia care inainte il speria..si o alearga prin casa,ca taman din cauza ei a cazut sambata seara in nas..si aseara la fel.
Va las,ca mi-a venit rezultatul de la genetic lab si ma duc sa deschid mailul si tremur toata.Revin sa continui mailul

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

leditin pumnii stransi!

dark imi pare rau de colega ta!
Si eu am aflat saptamana trecuta de o fosta colega de facultate care a murit din aceeasi cauza ... avea 34 de ani, nu apucase sa faca un copilas

bebelusi nu va speriati cu Stefan, de multe ori asa debuteaza bolile copiilor. Ioana a facut multe episoade de genul asta. Cel mai probabil e de la gat.

koruccia carnea de porc e foarte grasa. Eu nici acum nu-i dau Ioanei, de altfel nici eu nu mananc de loc.

selene bine faci ca ii dai cerealele cu lingurita. Eu ii dau cu biberonul fiindca ea mananca foarte putin si sincer mi-e groaza s-o mai iau si seara cu "te rooog, Nadi, inca o lingurita, de implor, deschide gurita!", macar din biberon suge aproape tot.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragele mele!
IN PRIMUL RAND :LA MULTI ANI ALEXANDRU STEFAN AL DOILEA LICURICI AL NOSTRU CARE A IMPLINIT UN ANISOR!MULTA SANATATE SA CRESTI MARE SI SA-I BUCURI PE PARINTII TAI TOATA VIATA!
LA MULTI ANI GASTII DE 29!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE SUNT NASCUTI PE 30 SI 31!
LA MULTI ANI KORUCCIA ,YASHY SI DARIANA!
SI NU IN ULTIMUL RAND LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!

Ledi nu ne tinemult in suspans!Hai cu vestea cea buna!Eu asa sper !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pupam mamici & bebici! ne-am intors pe forum! ne mai primitzi??

Nu pot sa cred cum ne prinde treaba asa, cate 2 luni in shir de nu mai apuc sa intru pe forum si sa va citesc macar, ce sa mai zic de scris...

Intre timp: de ieri dimineata trecem prin primul episod de raceala din viata Elizei, in principiu nimic semnificativ, nici tuse (rar, la 4-5 ore cate o chihaiala) nici mucishori, nimic, cu exceptia febrei - cu un maxim 39,7 azi-noapte. Administram antitermice, mancam citrice si tinem sub observatie evolutia. La medic nu am ajuns, am vb doar la telefon. Cinstit vorbind, am tras o cearta mica aseara cu tati pe tema "ce facem, o ducem la spital?" (ii crescuse din nou febra peste 39)

Raportam 6 dintishori, un par care a inceput sa se increteasca - deci clar va avea parul inele - plus o gramada de modificari comportamentale, e din ce in ce mai "om"...

Vorbim mai tarziu, ma duc sa verific cum se mai simte.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, spune-ne vestile! Doamne ajuta!

Ira, bine ai revenit Sanatate multa Elizei!

Naty, draguta jucaria pt Nadia. Desi noi luam numai dulciuri pana la urma pt Vladut am facut o exceptie si i-am luat de Mos Nicolae o carte cu animalele de la ferma care face si sunetul lor.
Sanatate multa papusicilor tale!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani fericiti Andreilor si Andreelor, sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!!
la multi ani Stefan Alexandru, sa ai o viata fericita!
la multi ani Ruxi, tot ce iti doresti!

din pacate nu vin cu vesti bune azi. a venit rezultatul primelor analize genetice ale lui David - si au iesit pozitive. Ledi m-a rugat sa scriu eu si isi cere scuze ca nu poate - are nevoie de timp sa isi mai revina.
vor pleca la bucuresti sa vada care va fi de acum desfasurarea lucrurilor.
cand mai am vesti va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Offf... Ledi, suntem in continuare alaturi de tine si de Davidutul

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ledi daca te putem ajuta cumva sa ne spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la multi ani yashy si koruccia

si la multi ani andreilor si andreelor si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mi s-a strans inima... :(( :(( :((

Ce urmeaza acum, drum la Bucuresti, alt control, al doilea test genetic?

Of, Ledi...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput