La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
anna-mama spune:
Miere, bafta! Tin pumnii luni ca sa iasa bine cu job-ul! 
Daca e ok, de cand ar trebui sa incepi jobul?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Aaa, si am vazut ceva azi dintr-o emisiune despre diversificare unde doctora invitata spunea ca laptele matern este baza pana la un an si apoi sunt importante carnea, cea de vita in special, fructele, mere si piersici, galbenusul, legumele si branza de vaci. Spunea ca cerealele si biscuitii nu aduc beneficii nutritive bebeilor si ca in loc de cereale sau biscuiti cu fructe sau legume sa se prepare cu branzica. Si ca importanta diversificarii este si pentru ca sa invete copilul sa mestece, si in nici un caz sa nu i se dea copilului mancarea din biberon, ba chiar dupa 10 luni sa i se dea o lingurita in mana in timp ce e hranit ca sa inceapa si el sa se obisnuiasca cu autoservirea.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
lisa79 spune:
Ce frumos e Alex in costum
asta da barbatel
. imi palce torul la nebunie,la randul meu vreau sa ii fac ceva de genul,in forma de 1.
am vazut poze cu maria(o splendoare de fetita) si Paulica fara frica...cam aceiasi jucarie o sa ii aduca si Anei mosul. Cris30 deja a comandat-o.
Ah ce mumos e Alexutu,si ce par are...wow! pai Ana n-are nici jumate
cam astea ar fi cele mai noi poze care nu le-am vazut.
miere,nu ziceai ca vrei sa stai acasa cu Aidan?? oricum,bafta multa!!!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
Porumbita spune:
miere iti tinem pumnii!
selene tu ca adult decizi pt tine! e dreptul tau
insa sincer in privinta deciziei de a nu da carne dariei cred ca gresesti (e doar o parere personala);
miereamara spune:
Lisa deschizi subiect sensibil pt mine:((, as vrea sa stau macar pana in ianuarie acasa, cand face Aidan un an, si cu jobul asta, dc ma angajez asa ar fi, as incepe din ian. Apoi ar veni mama pt cateva luni.
Faza este ca stam f f f f nasol cu banii (observi cate foarte, foarte am folosit:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
iuliacris spune:
Miere, uite aici pozele, dar nu-s asa grozave, nu eram prea pregatiti de zapada
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaNoiembrie2009#5409361187403013154
Bafta cu jobul!
Si eu ii dau Carlei iaurt Stonyfield cu smantana deasupra, ii place la nebunie gol sau cu legume, mai putin cu fructe. Si Carla a inceput sa manance mai bine de cand ne-am intors de la munte, dar vin vaccinurile de 9 luni si ma tem ca o sa-i strice iar apetitul.
Are pielea un pic rosie sub un ochi, inspre partea interioara, nu stiu ce a patit, s-o fi lovit poate desi nu stiu cand. Sper sa n-o fi tras curentul.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anca_ spune:
miere, tinem pumnii, bafta la interviu! Pt ce pozitie e? Mananca Aidan, nu gluma, Andy nici in 2 zile nu mananca atat, daca stau bine si ma gandesc nici in 3 ![]()
anna-mama, asta cu cerealele nu stiam, eu de obicei ii dau cereale de ovaz, amestecate cu fructe, cam la 2 zile asa. In rest sunt de acord cu ce ai zis, cam asa ne-a zis si noua doctorita.
lisa, m-am uitat si eu dupa jucaria aia pe toysrus si nu o mai au, e out of stock
Eu stiam ca smantana e recomandata, noua doctorita ne-a zis sa-i punem in mancare o lingura de unt sau smantana din cand in cand, poate mai ales din cauza ca Andy e mai slabatura asa.
iar de iaurt, doar simplu, plain, ne-a zis sa-l evitam pe cel cu aroma de fructe.
porumbita, l-am vazut pe Robert in filmulete, ce vesel e! A crescut asa mare!
cristi, l-am vazut si pe Carol, ce tare rade! e super tare ![]()
iuliacris spune:
Miere, in ce ar consta jobul, poate ai avea si un program mai flexibil fiind la universitate. Eu zic ca o sa-l prinzi
.
Poze
Carla
iuliacris spune:
anca, uite aici http://www.target.com/Battat-Parents-Busy-Zoo/dp/B000HCX5EY/ref=sc_qi_detaillink
Poze
Carla
lisa79 spune:
Miere,scuze
iulia,frumoase pozici
Anca_,nu la toysrus,ci la target,dau link:
http://www.target.com/Battat-Parents-Busy-Zoo/dp/B000HCX5EY
comand si eu ca e free shipping

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!