La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
cris30 spune:
Anca eu de la target am luat jucaria in noaptea de dupa ziua recunostiintei si a fost 39.99$. A doua zi pretul era de 48$.O gasesti si pe amazon,nu stiu cat mai este acuma.
Eu stau la bucatarie ca sotulache al meu vrea sa intre la dieta si mi-a comandat sa-i fac vestita ciorba de varza.Contine 6 cepe si a trebuit sa le tai bucati si acu
.Cica cand plangi dupa ce tai ceapa se spune ca ti-e frica de soacra
.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
acum am cumparat-o,am plati 51 cu taxe cu tot.
aha...n-am stiu de faza cu soacra,deci de aia am plans eu samabta nu ca am taiat 50-60 de cepe...bine de stiut!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
miereamara spune:
Lisa, e ok, nu ai de ce sa iti ceri scuze, pot dicuta desprea asta, nu sunt chiar asa de sensibila. Oricum sunt multumita ca am putut sta pana acum, a fost anul cel mai frumos din viata mea, plin de satisfactii pe care nici un job nu mi le-ar putea aduce.
Jobul este Educational Media coordinator in institutul unde mi-am facut masterul. As lucra cu decanul la implementarea unui nou sistem de invatamant la distanta, asta asa, pe scurt. Faza este ca sunt cam overqualified pt asta si mi-a si spus-o. Asta ar fi in detrimentul meu. Sau ar putea veni cineva cu un master in education sau communication si atunci ar avea prioritate, eu am un master pe economics. dar am experienta in teaching plus niste referinte f bune, exact din departamentul respectiv. Dar fiind job universitar, este f f sigur si cu niste beneficii nemaipomenite, plus ca e platit f f bine pt un entry level asa cum sunt eu, de la 40.000 de dolari/ an in sus
.
In fine o sa vedem, nu vreau sa ma entuziasmez f tare, sunt constienta ca sunt vreo 100 de candidati:(( pe postul asta, asa ca...vom vedea.
Si eu ii mai dau cereale lui A. din cand in cand. Dar eu am inceput dive cu cereale si pt mult timp cerealele au fost baza la el. Aici asa se incepe diversificarea, ei spun ca sunt cel mai usor tolerabile de catre sistemul digestiv al copilului. Lui Aidan i-a mers f bine cu ele.
Iulia, pozele sunt superbe, cata zapadaaaaa! Si ai o fetita razacioasa tare, f vesela este, seamana cu tine leit.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anca_ spune:
iulia, lisa, cris mersi de info. M-am uitat pe site la target si zice ca il au available la un magazin in zona mea. Vreau sa il iau din magazin pt daca il livreaza si e Alex acasa nu e bine
..el inca mai crede in Mos Craciun, ne-a spus zilele trecute ca i-a spus un copil ca parintii pun cadourile, dar am incercat sa-l conving ca nu e chiar asa, poate mai tine figura macar anul asta ![]()
lisa79 spune:
cum nu exista MOS Craciun??? pai eu i-am scris!!! a pus-o CRISTI daca nu imi vine![]()
revin!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
micola spune:
anca, nu inteleg de pe reteta decat Amoxicilina..., uite, o sa-i fac o poza si o pun maine pe mailul comun..totusi, cred ca Amoxicilina mi-a cris-o ca s-o am in casa...ca mai am 4...v-am mai zis eu, imi dadea retete si cand ma duceam doar pt cantar...nu am cu cine s-o schimb, vizitez un dr particular in caz de ceva, dar costa 60 de lei sedinta, dar macar tot ce mi-a spus el a fost ok pana acum..
Miere, sa fie cum iti doresti cu jobul!
Smantana eu ii mai pun in mancarica si pt aportul de calorii, lui Alexutu ii plac foarte mult lactatele, pr primul loc laptele de la mami...
Cereale nu servim, nu ne plac...dupa vreo 3cutii incercate, doar primele de la nestle, cu orez simplu au fost bune, in rest nimic..
cris, ca sa nu-ti mai fie "frica de soacra" tine ceva lichid in gura in timp ce-o cureti si toci...
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
micola spune:

poate-l cunoaste cineva pe cristi, sa-l avertizeze...

mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
cami_antonia spune:
fetele
si eu auzit aceleasi lucruri despre analizele facute la noi in tara
iar despre cele din constanta jaleeeeeeeeeeeee
nu te poti baza pe ele
simple semnaturi fara executarea lor reala
deci
nici o sansa
ledi eu te sfatuiesc sa mergi cu bebe in afara la o clinica care face toate aceste investigatii
eu cu operatia alinei am ajuns la concluzia ca nici o apendicita nu tre sa operezi aici
dsi eram sincer de alta parere
dupa ce alina si-a revenit intr-o singura zi dintr-o operatie fffff dificila in timp ce in romania a bolit o luna de ziceam mereu ca moare
dupa ce aici a ramas cu numeroase sechele de memorie, mers, vedere etc si acolo s-a trezit mai bine decat era inainte
nu mai cred in analize
diagnostice
etc
punem mana de la mana
facem campanie ca si alinei
si se vor strange
banii de care aveti nevoie
tu doar tre sa cauti
o clkinica
prin germania
sau franta
sa intrebi preturi
cazari
etc
si sa faci o suma aproximativa
si dam drumul
pe mine m-a impins cineva de la spate sa fac chestia asta pt alina
desi nu credeam ca vom reusi
si ii multumesc zilnic pt asta
asa trebuie sa faci si tu
caci suntem multe care te vm impinge de la spate si te vom ajuta cumva
selene azi se sarbatoresc doar andreii si andreele .... alexandru si alexandra e in august la sfarsit .... asta pt ca tata e alexandru si stiu
...
LMA SARBATORITILOR
sanatate bolnaviorilor
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
IRINA.C spune:
Sunt f trista.Ledi eu nu am cuvinte.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita