La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

anna-mama, a crescut f bine Vladut. Si ce bine merge, tocmai am vazut un filmulet cu el ! Bravo!

Selene, si eu fac parte din cei care sunt impotria vegeterianismului la copii. Eu cred ca, ca si oameni suntem facuti sa mancam carne, organismul nostru este facut pentru carne. Eu ii respect pe vegeterieni si vegani, la urma urmei e o decizie personala. Am prieteni vegetarieni, dar copiii lor mananca carne si chiar cu placere . Sunt de parere ca ar trebui sa ii dai Dariei si carne si cand e suficient de mare sa decida pt ea poate alege daca mai vrea sa manance sau nu. La urma urmei tu decizi, soarta ei e in mainile tale, nu vreau sa te superi si o sa iti respect orice decizie ai lua, vroiam doar sa iti spun parerea mea. Nu te mai gandi la cum sunt sacrificate animalele, gandeste-te la beneficii.
Mi se pare ca incerci sa ne convingi pe noi ca e hotarea buna, deci probabil si tu esti inca in dubii. Sper sa iei decizia care sa iti aduca tie liniste si sa te fereasca de remuscari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca, nu-i bai ca nici de aici nu avem zbor direct, tb sa schimbam de doua ori avionul.

Sa ma laud:)) fi-miu mananca de rupe de vreo doua saptamani, perioada coincide cu o pauza de iesit de dinti si dormit mai bine (azi noapte nu s-a trezit de loc).

Ieri a servit ciorba de vacuta acrita cu lamaie, a mancat un castron de 200 de grame plus desert o banana si un mango. Tot ieri a mancat 230 de ml de iaurt pt bebei, dc ii dau mai putin plange. Aseara a halit un avocado intreg amestecat cu un pic de morcov fiert.

Azi la pranz, vreo 300 de grame de piure de cartof dulce, dovleac si un porumb fiert dat pe razatoare:)) plus o banana si cateva bucatele de pepene galben.

Plus laptele lui, intre 500 si 750 de ml/zi. Mi se pare ca a facut un pic de burtica:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

o banan intreaga si un mando intreg??? pai eu dupa o banana intreaga sunt plina...Ana papa1/2 dintr-o banana
cum de i-ai dat ciorbita,ca stiam ca esti impotriva ciorbelor/supelor?

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Aveam facuta in casa, ciorba de vacuta este singura pe care o agreez si numai in ziua in care o fac imi place sa mananac. cand am facut-o, m-am gandit sa-i dau si lui si nu am pus condimente, sare sau vegeta, am acrit-o doar cu lamaie. Dar i-am pasat toate legumele si carnita, plus smantana si un pic de paine si i-a placut, a iesit ca un piure mai subtire.

Ciorba o fac in general de nevoie, fac o oala mare, mare sa ii ajunga lui barbate-miu, ca altfel ar tb sa manance congelaturi, ca eu nu am chef sa gatesc in fiecare zi, asa macar trei zile e asigurat.

Am mai facut o data si supa de galusti, i-a placut si aia.

Da, poti sa crezi? o banana si un mango la desert:))

Mergi la inceput

Avem voie smantana?? daca da,de care?toate au sare,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Anca, multumim Eu cu Revelionul m-am decis, stam acasa, nu pot sa-l tin treaz pana la 12 noaptea si nici sa doarma in galagie, iar de lasat cu cineva nu am cum...

Miere, pai ce spui tu acolo nu mananca fi-miu nici intr-o saptamana. De cate ori citesc cat mananca puii vostri ma ia stresul cu al meu, eu am ajuns sa fiu multumita ca-mi mananca cateva lingurite pe zi din tot ce e necesar, un pic de ou cand ii dau cu iaurt, un pic de carnita, un pic de fruct... Bravo, Aidan

Pyc, frumoase jucariile, dar mai frumos e Paul Eu de Craciun nu vreau sa-i iau decat o jucarie careia sa poata sa-i dea atentie, sa o cunoasca, e prea mic sa il bulversez cu mai multe jucarii in acelasi timp. In schimb eu ii cumpar cate o jucarie la fiecare luna implinita.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Lisa tu ce iaurt ii dai fetei?

Eu ii dau yo-yo baby plain, si are un pic de smantana deasupra, cam un deget asa. nu are sare. Smantana aia o amestec in diverse piureuri pe care i le gatesc. Iaurtul ala pt bebici e facut din lapte neomogenizat, am inteles ca laptele neomogenizat este mai bun ca cel omogenizat, ceva in procesul de fabricatie, se separa nu stiu ce chestii pe acolo in procesul de omogenizare si nu mai este asa de sanatos. De aceea se recomanda laptele neomogenizat.

Mergi la inceput

eu ii dau iaur organic din ala cu cream on top,plain. de adulti,il amestec eu cu fructele,am intrebat, e acelasi lucru doar ca la pret mai ok. aha...deci sa folosesc partea aia mai grasa,in loc de smanatan...zici tu ceva
nu mi se incarca gmailul sa vad is eu pozici

Mergi la inceput

Anna, nu te ingrijora, Aidan este mai mare cu o luna fata de Vladut.
El a fost un mancacios de mic.

Al tau baietel manca san, tb sa iei si asta in considerare, isi ia de acolo tot ce are nevoie.

Va pup!

Phiuuu, am un interviu pt un job next week, la universitate, dc pun mana pe job-ul asta sunt aranjata:)). am avut un interviu telefonic azi cu decanul institutului si o sa mai am luni inca 3 interviuri cu decanul, prodecanul si inca cineva, cica dureaza 3-4 ore!
Sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anca_, si eu ii respect pe carnivori, cat timp nu ma calca pe coada. Nu ma deranjeaza sa stau cu ei la masa, dar sa-si vada de ale lor. Rabd eu multe si tac, dar, cand e prea mult, e prea mult. Ma satur si eu, uneori, sa fiu privita ca o ciudata, ca o mancatoare de iarba, ca un om aflat pe o treapta inferioara a umanitatii.

Tatal ei nu este de acord cu niciun fel de carne. Ne-am certat pe tema asta, si nu odata. Si el a avut destula batjocura de indurat.

Nici eu nu ma gandeam, mai demult, cum sunt sacrificate animalele si ce mananc, realmente. Doar cand m-am intoxicat cu carne si am vomat de la 4 dupa-masa pana spre dimineata, asta odata, plus alte intoxicatii, tot cu carne, precedente sau ulterioare, am inceput sa ma gandesc daca nu cumva ma otravesc cu buna-stiinta...

In sarcina am poftit la peste, dar nu am reusit sa mananc, mi se facea greata cand il vedeam...

Dupa sarcina iar am poftit, si am mancat doua bucatele, de la a doua, mi s-a facut rau, unchiul meu, in loc sa zica si el ceva de simpatie, a inceput sa ma ia in ras... Ca fix de aia aveam eu nevoie...

Ma satur...

Intr-o carte cu dieta in functie de grupa sanguina, scria ca celor cu grupa A2 (adica eu ) li se potriveste cel mai bine dieta vegetariana.

miere, da, veganii sunt aia care nu consuma niciun produs de origine animala.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput