La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
lisa79 spune:
ledi,suntem alaturi de tine
la multi ani licuricilor de azi si cei de 31 cat si celor cu numele de Andrei/Andreea.
in legatura cu subiectul(FOARTE INTERESANT) de azi,cunosc personal pe cineva care are o fetita de 1 an si 2 luni(acum a pelcat in Romania),care tot asa e vegetariana100%. fetita e rahitica si nu face nik,nu sta bine in fundulet, nu merge de-a busilea,nu sta in picoare. de pe vremea cand alapta,pediatru i-a recomandat sa mance bine mamei,inclusiv lapte si carne sau sa ii dea completare forluma,dar ea nu si nu,na acum fetita e rahitica...in fine, eu nu sunt de acord cu extremele. trebuie gasita o cale de mijloc,e cel mai sanatos!
pyc,intotdeauna ti-am apreciat comantariile,explicatiile si raspunsurile. iti multumim!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
micola spune:
LA MULTI ANI MAMICI, TATI SI IN SECIAL LICURICI SARBATORITI AZI!!!!
LEDI.......IMI PARE RAU DE VESTEA PROASTA, SI EU ZIC, CA SI FETELE, SA REPETATI ANALIZELE...AJUTA-L, DOAMNE PE MICUTUL DAVID!!!!
Noi am fost la dra, sa ne dea ceva pt tusea asta seaca, s-a uitat in gat si a zis ca nu are nimic,dar ce credeti? a incept sa scrie o reteta, fara vorbe si cand mi-a dat-o i-a sunat telefonul si a inceput sa vorbeasca...eu m-am enervat pt ca statusem 45 de min ca sa intru la ea plus dupa ce am intrat alte 10 min sa termine cu o pacienta adult care a intrat tam-nesam
, am luat reteta si am zis "multumesc, la revedere" ..mi-a facut semn cu mana pa si am plecat...uitandu-ma pe ea, ce credeti ca e primul medicament: AMOXICILINA...eu cred ca dra asta are un fix...antibiotic la orice, chiar daca e doar o tuse uscata si muci...si nu orice antibiotic, ci AMOXICILINA...pe celelalte 2 nu le inteleg si nu le-am gasit la farmacie, o sa le mai caut, maine...oricum, nu-i dau antibiotic, nu e de antibiotic..
Nu tradam gasca de manechine: la 10 luni si o saptamana raportam: 8,500 kg si 69 de cm...desi cred ca suntem si cam scunzi...dra a zis ca e bine, ca la 1 an trebuie sa aibe 9 kg..
LEDI, REPET, NU TE LASA, FACETI ALTE ANALIZE!!!!!!
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
Selene_Bunny spune:
miere, lisa, "strict vegetarian" sau "vegetarian 100%" e vegan, nu? Ca altfel, ne lose in translation...
Si e o faza soada, am citit un articol despre un cuplu de vegani din Romania, care aveau si o fetita de 2 ani. Care era tot vegana. Ceea ce nu-mi place, ca parintii au spus ca a poftit fetita la Almette si a trebuit sa-i ia... Mi se pare si mie prea extrema chestia...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
cris30 spune:
Ledi imi pare tare rau, ma simt asa neputincioasa ca nu stiu ce sa-ti spun si cum sa te consolez
.Oricum trebuie insistat cu analizele.
Am vrut sa scriu mai multe dar mi s-a taiat cheful cand am citit de rezultatele lui David, sincer nu ma asteptam sa iasa pozitive
.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
anca_ spune:
ledi, imi pare tare rau de rezultate. Va doresc multa putere, fiti tari pt David si luptati in continuare! Sa ne spui cu ce va putem ajuta. Eu ma gandesc la voi si va tin pumnii!
pyc, frumoase cadouri! Si multe
..Si eu as vrea sa ii iau lui Andy pt Craciun pe cel din primul link al tau, cred ca Lisa a trimis mai demult un link unde se gaseste in state, am sa il caut. Si multumim de sfaturile cu nutritia. Nasol cu efectul secundar la vaccin, te simti bine acum?
miere, super faza cu diaperul lui Aidan, probabil pe picior l-a scos, bine ca nu a uns peste tot cu kk
Si felicitari pt progresele cu adormitul seara.
iulia, am vazut pozele, f frumoasa si cabana si zapada din jur! Se vede ca v-ati simtit bine. Carla e f zambareata.
lisa, ce se intampla cu concursul? vad ca s-a schimbat complet clasamentul.
Noi am fost la o petrecere de ziua recunostintei, f frumos a fost, baby Andy a rezistat pana pe la 9:30 dupa care am incercat sa-l culcam acolo, dar din cauza galagiei nu am avut succes asa ca ne-am intors acasa pe la 10. Ii place f mult cand e agitatie si cu multi copii in jurul lui
..nu stiu cum o sa facem de revelion, ca as vrea sa il tinem treaz cat mai mult, mergem la o sala unde nu prea are unde sa doarma, eventual in carut..si nici acasa nu l-as aduce ca vreau sa fim cu totii la miezul noptii..in fine, o sa vedem noi.
Iar sambata am fost la ski, doar eu, sotul si Alex, super mishto, zapada multa, am stat toata ziua, ne-am intors rupti de oboseala acasa, cu febra musculara, dar s-a meritat...abia astept sa mergem dinnou.
Azi inapoi la serviciu, e deprimant, dupa 4 zile de stat acasa ![]()
anca_ spune:
micola, dar ce diagnostic i-a pus? ca tre' sa fi scris ceva pe reteta aia..De ce nu schimbi doctorita? Mi se pare aiurea ca va da antibiotice mereu.
miereamara spune:
Hmmm, a plecat sotul cu Aidan la gradina botanica...sincer...in loc sa ma bucur ca am cateva ore libere, eu stau cu sufletul la gura, parca nu-mi prieste nimic cand e Aidan departe de mine.
Eu am ratat pozele cu zapada ale Iulieicris, unde sunt?
Anca, ski....super, si eu as vrea, duc dorul zapezii rau de tot.
Sa stii ca Seattle e pe primul loc la posibilele locatii unde vrem sa ne mutam.
Selene, nu stiu exact dc strict vegetarian inseamna vegan, vegan e forma extrema a vegetarianismului, right? fara oua, carne, lapte, doar hrana preparata raw, nu? In fine eu nu cunosc decat o singura familie care urmeza un regim de viata lacto-vegetarian si sunt ok, copii ajunsi la varsta adolescentei au inceput sa consume un pic de carne, tatal nu. Mi se par ok cu totii, dar nu stiu dc au urmat dieta asta de cand erau bebelusi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anna-mama spune:
Miere, pozele Iuliei le gasesti la semnatura.
Stefania, super petrecere ati avut, iar Alex a fost tare frumos imbracat, ce mai, e baiat mare acum!
Eu sunt tare bucuroasa, Vladut mi-a luat bine in greutate, in ultimele 2 saptamani 400g si a mai si crescut 1 cm jumatate. Imi faceam griji ca el papa 90% lapte.
In seara asta m-a ajutat sa fac salata, el s-a ocupat sa rupa salata verde in bucatele. Am mare ajutor! 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
anca_ spune:
miere, va ganditi serios la mutare? Ar fi mishto sa veniti in Seattle, sa stii ca vremea nu e chiar asa nasoala cum se zice..si avem si ocean aproape si munte si mai aproape, e o zona f frumoasa..si pt cei ce lucreaza in IT sunt multe oportunitati de job-uri. Dar e f departe de Romania si nu este zbor direct.