Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
aylin_tarcan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina in cateva minute plec cu mama la farmacie... ce sa iau, garmastan si mai ce? ce era pt cusatura de la pasa? pt bebel ceva? 35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
plantintim gel si tinctura de galbenele am folosit eu. de la hofigal.
vezi daca gasesti alcool etilic 70 grade
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
34+ cu 
lillyka spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina in cateva minute plec cu mama la farmacie... ce sa iau, garmastan si mai ce? ce era pt cusatura de la pasa? pt bebel ceva? 35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
pt bebe baneocin, bephantene unguent, crema de galbenele melkfelt, pt tine garmastan...si nu mai stiu acuma altceva...pampers si restul ai?
Fetelor...sunt terminata...nu au venit nici azi aia cu mobila..cica maine vin, doar cu dressingul nostru, camera copilului se rezolva...cine ma tine sa nu il omor pe ala maine?
35+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR 2+ saptamani..aoleu...
aylin_tarcan spune:
apropo de baneocin, la alma nu am folosit nimic pentru ca i-a cazut buricul cum am ajuns acasa. dar am vazut ca dr. culcer nu recomanda pulberi sau creme. doar curatare cu alcool alb.
editez ca sa zic si de bepanthen, pe care eu pana la urma l-am aruncat. ca nu a avut niciun efect. la fundulet fie ii dadeam cu galbenele, fie cu crema cu zinc ca altfel nu ii trecea. pe sani nu m-am dat cu nimic. acum nu mai cumpar, dar ...
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
34+ cu 
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Medicul tau de familie nu e liber? ca a mea da... 32+![]() |
Huh??? nu m-am gandit la asta....

26+ 
lorex spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza lorex pe mine sigur ma tai de pe lista, eu las apa sa curga siroaie mai ales de cand m-am mutat aici, nu stiu ce are blocu da numa maro vine si o las cu jumatatile de ora sa curga nu de alta da nu-mi vine sa spal farfuriile cu ea asa, sau sa fac dus sau altele so....nu trage! cred ca mai bine taceam... 31+ Yannis |
ei, asta deacuma nu mai e vina ta, daca vine maro ce po sa faci??
26+ 
ratusca_mica spune:
Buna seara tuturor,
Saptamana asta am cam tras chiulul!
Ma bag sa citesc din urma si revin cu forte proaspete
Ratusca
29+ 
Andre_lina spune:
aylin_tarcan, lilyka, multumesc pentru promptitudine!
Am notat... am tot, in afara de cremele astea pt mine si bebe. Nu aveau garmastan si am decis ca merg maine la un plafar,,,sau ii dau listuta mamei sa ia ea tot :)
Ia sa ma apuc de pozat tampoanele de vata...
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
ratusca_mica spune:
Hai ca raspund pe bucatele, ca mi-e ca dispare mesajul pana gat ![]()
Deceunela, eu am abonament de la Medlife si costa 30 EUR pe luna, dar asta pentru ca il am doar eu din cadrul firmei. La sotul meu, unde sunt mai multi, costa 10 EUR cel business, deci eu zic ca este super convenabil. Sunt incluse in el toate consultaiile posibile, ecografii (inclusiv de sarcina, insa nu cele 4D Voluson), chiar si sedinte de masaj, discount la stomato etc. Singura problema este ca trebuie sa ti-l faci prin firma.
Catalutza, daca nu te-ai hotarat inca la doctor, eu voi naste cu Nael Isreb de la CFR2, care este un doctor foarte bun. In plus, el are contract de colaborare atat cu Medlife, cat si cu Euroclinic, deci nu e musai sa nasti la CF2, se poate si la particular. Daca vrei, zi-mi si il intreb daca accepta paciente acum.
A, si LA MULTI ANI!!! cu foarte mare intarziere! Sa fiti sanatosi, sa ai o nastere usoara si un bebe mancacios!
Ma duc sa citesc iar ![]()
Ratusca
29+ 
cristies spune:
| citat din mesajul lui al3csa Pai in buc sunt 3 kaufland-uri mari si late Eu sunt f multumita de ele au preturi f mici si sunt bn dotate .. 29+ Yannis AndreiPoze |
Trebuie sa merg si eu. Am intrat o data in unul la Pitesti parca si mi s-a parut ok.
Dar n-am mai avut ocazia, si la Bucuresti merg la Real si Carrefour si din cand in cand la Cora...
Merci pentru adrese.

32+
cristies spune:
Fetelor, eu am folosit in urma cu ceva vreme Cicatrizin pentru cam toate bubele (in special arsuri) si stiu ca era buna pentru orice.
Vedeti si voi prospectul www.naturaplant.ro/produse/2668/Cicatrizin_-_unguent" target="_blank"> aici.
32+

cred ca mai bine taceam...