Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ma bag sa fac capitol nou ca acum vine sotul si n-o sa mai pot.
Si contez pe schimbul II si III.

Apropo, Larisel a calcat toata ziua?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

ce mult ati scris ma bag sa recuperez si revin
Dar sa va zic mai ales tie sagetutza referitor la nasterea prematura. Daca nu sunt complicatii nu ai de ce sa te gandesti la ea si inca ceva bebeii cand sunt pregatiti sa iasa atunci e si mama fizic si psihic pregatita deci se declanseaza travaliul la momentul cand si noi si bb suntem pregatiti. Am mai citit ca travaliul dureaza mai mult la prima nastere decat la a doua... Si semnele de intrare in travaliu sunt mai putin evidente la prima sarcina decat la a doua.
Nu fiti suparate pe mine ca intru mai rar dar treb sa stau mai mult la pat, mai fac eu pe viteaza iar seara o inchei cu gynipral si n-as mai vrea sa iau atatea chimicale.
Va pup
32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

CRIS, super tare intrebarea cu DPN-ul meu! Sa stii ca nu sunt elefant , doar ca am avut dereglare de ciclu si ovulatia s-a produs cu 2 saptamani mai tarziu. Bebe a fost tot timpul cu doua saptamani mai mic ecografic vorbind fata de varsta sarcinii.

Din acelasi motiv, nici nu mi-am dat seama ca as fi insarcinata decat prin 5 saptamani, pentru ca eu tot asteptam sa-mi vina cu intarziere, ca de obiecei Si tot din cauza asta doctorul a zis la prima eco ca e posibil sa fie o sarcina oprita din evolutie Dar totusi, iata-ne in 30 de saptamani!!!

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, deci din nou un week-end fara tati cand iti vei face de cap. Imi pare rau ca in casa e atata zgomot de la vecinii care renoveaza. sa termine cat mai repede. Si mie imi place sa trec pe la Mc si sa pap prostii.

Aylin_tarcan, interesanta pasiune. Felicitari si te vom asalta cu intrebari cand va fi cazul

Lyllika poate maine iti fac o surpriza cei cu mobila si iti aduc si camera lui bebe.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Poftiti la un capitol nou plin de vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Hai ca raspund pe bucatele, ca mi-e ca dispare mesajul pana gat

Deceunela, eu am abonament de la Medlife si costa 30 EUR pe luna, dar asta pentru ca il am doar eu din cadrul firmei. La sotul meu, unde sunt mai multi, costa 10 EUR cel business, deci eu zic ca este super convenabil. Sunt incluse in el toate consultaiile posibile, ecografii (inclusiv de sarcina, insa nu cele 4D Voluson), chiar si sedinte de masaj, discount la stomato etc. Singura problema este ca trebuie sa ti-l faci prin firma.

Catalutza, daca nu te-ai hotarat inca la doctor, eu voi naste cu Nael Isreb de la CFR2, care este un doctor foarte bun. In plus, el are contract de colaborare atat cu Medlife, cat si cu Euroclinic, deci nu e musai sa nasti la CF2, se poate si la particular. Daca vrei, zi-mi si il intreb daca accepta paciente acum.

A, si LA MULTI ANI!!! cu foarte mare intarziere! Sa fiti sanatosi, sa ai o nastere usoara si un bebe mancacios!

Ma duc sa citesc iar

Ratusca 29+

si eu am card business la medlife si pot face eco 4 d voluson, una pe trimestru, eu am facut si la 23 si la 32 sapt.

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput