Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aylin_tarcan merciii retin cu marcile de omega de la doppel aia ia sotzu, deci clar, fur din diza lui cand pisica nu-i acasa...soriceii (io si yannis) papa omega 3 hi hi hi
cristies offf si io care ma abonasem la cozonac! il asteptam! bine ca mi-au dat ai mei "cartofiori" de martzipan, ii stiti? sunt criminali!!! apar de darbatori numa, da noi (fam mea e innebunita dupa dulciuri adik eu mama si tata ; sotzu nu) noi facem stoc de martzipan sa fie pana 2-3 luni dupa sarbatori ca bun mai e!
BEA pai d-aia mama te da lumea disparuta pe forum ca tu impletesti coronita, ai deschis o intreaga linie de productie acolo
lorex pe mine sigur ma tai de pe lista, eu las apa sa curga siroaie mai ales de cand m-am mutat aici, nu stiu ce are blocu da numa maro vine si o las cu jumatatile de ora sa curga nu de alta da nu-mi vine sa spal farfuriile cu ea asa, sau sa fac dus sau altele so....nu trage! cred ca mai bine taceam...

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

saluti gagicili!am venit de la dr.mi-a dat calciu magneziu analize n la nr.dar le fac abia marti ca pana atunci nu mai sunt fonduri si nu vreau sa le platesc acum mai bine ai iau ceva la pici!
asa ca raspunsul la starile mele abia dupa ce vin rezultatele...nu ai plac dr presupunerile si nu s-a pronuntat doar m-a trmis la odihna si relaxare pana sapt viitoare.
acum fac ceva de papa si asept una bucata sot sa ma resfete ca tare bine imi va prinde.
fetele harnicute

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Marti e 1 Decembrie! Sunt libera!!!
O sa profit sa merg sa fac niste analize si sa discut cu MF despre prenatal.Sper sa mi-l dea de pe 20 dec.
Doamne-ajuta!

26+

Medicul tau de familie nu e liber? ca a mea da...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Lorex, cristes nu si-a gasit tot cautam .. o gramada de cv si nimic mai prost e ca aveam si o garsoniera si ne-au plecat si chiriasii rau de tot ne-a mers atunci dar asta e .. ne iubim si trecem peste sanatosi sa fim ...
Lorex normal ca ma tin de cuvant baiatul e al vostru

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Alexutzzza, sorry de cozonac...Dar tot il fac pentru Craciun...nu ma las eu asa usor.
Ce sunt cartofii de martipan?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan
ehe, cris.dogarel, e pasiunea mea de-o viata, dar cand trebuia eu sa dau la facultate sistemul sanitar era mai rau decat e acum. asa ca nu am dat la medicina, desi m-am pregatit pentru admitere. am facut insa facultatea neoficial cu prietena mea cu care mergeam la cursuri pe sestache si cu care invatam pentru examene. de atunci ma tot gandesc ca poate totusi ar trebui sa ma apuc de medicina, insa sunt cam baba, asa ca ma multumesc cu ea ca pasiune. dar va ramane frustrarea vietii mele

nu e tarziu nici acum. nu stiu cati ani ai, nici nu intreb. dar 2 ani (cat staia casa)+ 4 aia e...

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

martpanu e... un fel de piure mai tare si dulce facut din miezul samburilor de migdale si se comercializeaza in divesse forme: batoane, rondele...fac diverse bombonele, de regula trase in cioco din pasta asta din samburi de migdale. Are un gust... greu de asemanat cu ceva treb sa papi. La kaufland au mereu de sarbatori.

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

martpanu e... un fel de piure mai tare si dulce facut din miezul samburilor de migdale si se comercializeaza in divesse forme: batoane, rondele...fac diverse bombonele, de regula trase in cioco din pasta asta din samburi de migdale. Are un gust... greu de asemanat cu ceva treb sa papi. La kaufland au mereu de sarbatori.

31+ Yannis

Trebuie sa merg la kaufland...si nu stiu nici unul. Voi la care mergeti?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Pai in buc sunt 3 kaufland-uri mari si late unu la Sebastian, unu pe pe Barbu Vacarescu si unu la Obor
Eu sunt f multumita de ele au preturi f mici si sunt bn dotate ..
29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

in cateva minute plec cu mama la farmacie... ce sa iau, garmastan si mai ce? ce era pt cusatura de la pasa? pt bebel ceva?

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput